Şimdi Ara

Vergi Dairesinden Gelen Ceza (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün vergi dairesinden bir kağıt geldi. Ödenmemiş borcumuz varmış falan tam bilgi de vermiyor eğer ödemezseniz gerekli yollara başvurulacaktır gibisinden uyarı yapıyordu. Aradık bugün 2002'deki bir ev satışından rayicinin altında satmaktan 800 lira cezamız varmış. 10 yıldır sesi soluğu çıkmayan ve bir anda haciz tehdidiyle kapımıza dayanan bu ceza ya da haraca karşı yapabileceğimiz bir şey var mı?

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!
  • bu Maliyenin yeni bulmuş olduğu bir soygun yöntemi. Kesinlikle Maliyeye gidip itiraz edilmelidir. Hiç bir zaman gayrimenkul veya otomobil alış satışında size kaça aldınız, ya da kaça sattınız diye sormazlar. Rayiç bedel üzerinden işlem yaparlar ve alıcı bu bedel üzerinden harç yatırır. Bu olayda alıcı ya da satıcının hiç bir sorumluluğu yoktur. Ben 3 yıl önce Antalya'da 70 bin liraya bir daire satın aldım. Tapuda işlemi 69 bin liradan yaptılar. Şimde beni çağırsalar ve eksik bildirimde bulundunuz şu kadar ceza vereceksiniz dese kesinlikle kabul etmem ve dava ederim. Madem rayiç bedeli onların söylediği rakam ise o rakamdan işlem yapsalardı bana ne. Kesinlikle ortaya yem atıyorlar. Yersen cezayı yatırırsın yok efendim yemezsen onlar üstüne bir bardak soğuk su içerler. Tekrar ediyorum böyle saçmalık olmaz. Madem eksik bildirim vardı siz harç yatırmaya gittiğinizde yatırdığınız bedeli kabul etmeselerdi.

WHATSAPP: 0505 748 49 61

***TÜRKNET DAVETİYE KODU: DYP88QP23RRK

• _____________________________

İrlanda Hayranı : Ireland Fan

* MADEN MÜHENDİSİ *

Nokia Lumia 820
    Huawei Ascend P6
    Sony Xperia S LT26I
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.