< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 10 Mart 2021; 22:16:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
vergi dairesinden arandım

-
-
Varsayım lar ile işlem yapmıyorlar sen o cevabı verince direk sallamislardir seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet öyle oldu.quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
Varsayım lar ile işlem yapmıyorlar sen o cevabı verince direk sallamislardir seni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
evet öyle oldu.
Alıntıları GösterOnlar biliyor zaten kimin ne kaçırdığını ama yakalamak istemiyorlar :) Geçen kuzenim le konuşuyorum maliye de memur arkadaşları bilerek denetime çıkmıyorlarmış yani çıkan gidip bir yerlerde akşam ediyormuş nedenini sordum. Herkes vergi kaçırıyor şimdi gidip millete ceza kesmeye başlasak ceza kestiğimiz adamlardan iflas eden edene olur bu yüzden kontrol yapmıyoruz demiş :) Sen benim başımdan geçti desen dahi senden kanıt isteyecekler. Yani maksat laf kalabalığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 11 Mart 2021; 13:57:41 >
-
Cimer'in işi zor. Önüne gelen her şeyi şikayet ediyor.
Dönüş yapıyorlar bende forumdan okudum diye cevap alıyorlar. hayal kırıklıgı....
Bizzat yaşamadıgınız olayı niye şikayet ediyorsunuz?
İlla şikayet edecekseniz galericiler stok yapıyor dersiniz onlar size hangi galeriler der sizde forumdan okudum dersiniz.
-
Somut olmayan ihbar için ne yapabilirler ki? X bayi 230 lira fatura kesti, üstüne çelik jant ekleyip 250 istedi derseniz incelenecek bir konu olur.
-
130 bin üstüne kademeli vergi artışı getirsin kimse ayın oyun peşinde koşmasın. 130 bine kadar % 50 ötv ise 140 binlik arabada 10 bin liralık kısım için % 80 vergi alırısın kimse uğraşmaz böyle işlerle.
En Beğenilen Yanıtlar

Cimer'in işi zor. Önüne gelen her şeyi şikayet ediyor. Dönüş yapıyorlar bende forumdan okudum diye cevap alıyorlar. hayal kırıklıgı.... Bizzat yaşamadıgınız olayı niye şikayet ediyorsunuz? İlla şikayet edecekseniz galericiler stok yapıyor dersiniz onlar size hangi galeriler der sizde forumdan okudum dersiniz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X