Şimdi Ara

vergi dairesinden arandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, galerilerin stokçuluğu ve bayilerin elden para aldıklarını cimerden sikayet olarak yazmıştım. Vergi dairesinden arandım. Elden para alan bayiyi sordular. Olayı bizzat yaşamadığımı forumdan okuduğumu ifade ettim. Başına bu durum gelen varsa Cimerden şikayet etmelerini rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 10 Mart 2021; 22:16:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cimer'in işi zor. Önüne gelen her şeyi şikayet ediyor.

Dönüş yapıyorlar bende forumdan okudum diye cevap alıyorlar. hayal kırıklıgı....

Bizzat yaşamadıgınız olayı niye şikayet ediyorsunuz?

İlla şikayet edecekseniz galericiler stok yapıyor dersiniz onlar size hangi galeriler der sizde forumdan okudum dersiniz.  

• Varsayım lar ile işlem yapmıyorlar sen o cevabı verince direk sallamislardir seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Varsayım lar ile işlem yapmıyorlar sen o cevabı verince direk sallamislardir seni
    evet öyle oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

evet öyle oldu.

Alıntıları Göster

Onlar biliyor zaten kimin ne kaçırdığını ama yakalamak istemiyorlar :) Geçen kuzenim le konuşuyorum maliye de memur arkadaşları bilerek denetime çıkmıyorlarmış yani çıkan gidip bir yerlerde akşam ediyormuş nedenini sordum. Herkes vergi kaçırıyor şimdi gidip millete ceza kesmeye başlasak ceza kestiğimiz adamlardan iflas eden edene olur bu yüzden kontrol yapmıyoruz demiş :) Sen benim başımdan geçti desen dahi senden kanıt isteyecekler. Yani maksat laf kalabalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 11 Mart 2021; 13:57:41 >

• Cimer'in işi zor. Önüne gelen her şeyi şikayet ediyor.

Dönüş yapıyorlar bende forumdan okudum diye cevap alıyorlar. hayal kırıklıgı....

Bizzat yaşamadıgınız olayı niye şikayet ediyorsunuz?

İlla şikayet edecekseniz galericiler stok yapıyor dersiniz onlar size hangi galeriler der sizde forumdan okudum dersiniz.  

• Somut olmayan ihbar için ne yapabilirler ki? X bayi 230 lira fatura kesti, üstüne çelik jant ekleyip 250 istedi derseniz incelenecek bir konu olur.

• 130 bin üstüne kademeli vergi artışı getirsin kimse ayın oyun peşinde koşmasın. 130 bine kadar % 50 ötv ise 140 binlik arabada 10 bin liralık kısım için % 80 vergi alırısın kimse uğraşmaz böyle işlerle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.