4 yıldır Denizbank 2000 tl kredi kartı , Denizbank 1000 tl kmh , fibabanka 600 tl kmh kullanıyorum , son bir yıldır 700.000 TL vergi dairesine borcum var bu yüzden Ehacizliyim. Findeks puanım 1176 az riskli olarak gözüküyor, dört yıldır DenizBank kredi kartımı düzenli ödüyorum geri kalan her şeyi de düzenli ödüyorum ama kredi kartı limitim 2000 TL’den 5000 TL’ye bile çıkmıyor. Hiç nakit avans çekmiyorum aktif olarak kullanıyorum. Şubeye sordugumda vergi dairesinden Ehaciz var kırmızı noktalısınız bu yüzden olmuyor diyor. geçen ay Haadiye başvurdum 5000 TL kredi kartı verdi aldım geçen ay Turkcell finansman’a başvurdum 30.000 TL kredi çıkardı hepsini kullandım . Geçen ay Hepsiburada hepsi finansa başvurdum 20.000 TL çıkardı hepsini kullandım. Bu ay Evkur’a başvurdum Evkur finansman aş olarak Findeksimde gözüküyor 120.000 TL çıkardı 24 ay taksit ile kullandım. E haciz görmeyen başka nereler var puanımı yükseltmek için oralardan da alayım ? Mesela Haadi resmi bir banka olarak biliyorum eğer hacizim olduğu halde bana 5000 TL kredi kartının nasıl verdi geçen ay ? Turkcell finansman ve Evkur ehacizi görmüyor oralardan güzel limit aldım . Bu arada Bağkur luyum şirketimin aylık belebilir 1 milyon üstü geliri var yıllık da ortalama 8 9 milyon ama vergi dairesinden yediğim cezalar var bunlar da toplam 700.000 TL ehaciz e sebep oldu. Ehacizi görmeyen başka nereler var Findeks puanımı yükseltebilecek ? Neredeyse tüm bankalara başvurdum bir tek Tom bank hadi 5000 TL kredi kartı verdi. Başka nerelerden ne alabilirim ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim