Şimdi Ara

VERBATIM İZMİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İzmirde 4-5 ytl ye teker teker verbatim DL dvd alabileceğim bir yer var mı?

• teknosalarda var ama 4-5 ytl değil en son aldığımda 7.5 dan almıştım
  • İzmirde çok zor verbatimi o fiyata bulmak.
  • çankayadan alıyor bizim arklar
  • kemeraltında var ama nasıl tarif etsem çok karışık
  • ben dün tanesini 3,5 ytl ye İstanbul'dan aldım

sende bi arkadaşına falan aldıttır kargoyla yollasın sonra
  • Valla iyi olur ist. birisi alsa 3.5 ytl iyi fiyat.

canal ve mertyucel1905 yerleri tarif ederseniz sevinirim bir de fiyatları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    satlık parçalar (izmir)
    22 yıl önce açıldı
    Ucuz Fotokopi (Il Geneli Kargo)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: roland3tr

Valla iyi olur ist. birisi alsa 3.5 ytl iyi fiyat.

canal ve mertyucel1905 yerleri tarif ederseniz sevinirim bir de fiyatları

ya nasıl desem bak şimdi saat kulesinden kordona doğru yürümeye başla çok değil saat kulesinden 50-100 metre sonra ilk sokaktan sola doğru yani yukarıya doğru çıkmaya başla yukarı çıktıktan sonra en sondan sağa dön birsürü dükkan olucak orda onların birinde var

edit:ben 5 ytl'ye alıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canal -- 31 Ağustos 2007; 18:11:19 >
  • Abi anlamadım desem yeridir Yani saat kulesinden gidip kemer altına giriş yeri var orda ordan girip(bankanın yanı) ilk sola dönüp , en sondan sağa dönüp mü?
  • İstanbul'daki diskçiler kargo ile de gönderim yapıyorlar. Tek yapmanız gereken telefon numaralarına ulaşmak.
  • nasıl ulaşabiliriz ?

olan varsa verebilir mi acaba??
  • arkadaşlar özellikle tahtakaleden alınan verbatimlere dikkat etmenizi tavsiye ederim piyasa sahte kaynıyor.
    Durdukları yerde bozulan disclere sahip olmamak için sağlam yerlerden temin edin dvdleri
  • İstanbul tahtakalede mahmutoğulları satıyor.Burla denilen şirket ithal edip direk buraya malı yıkıyor.İsteyen var ise buradan alsın.Tahtakale türktelekomu geçince ilk soldaki sokak.Kime sorsanız gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 2 Eylül 2007; 23:11:06 >
  • Dostum
    Çankayada (eski itfaiyenin karşısı )DMS var.Onlarda varsa vardır...
    İşin doğrusu Verbatim ama eğer İmgburner ile 1x hızda yazarsan DMS'nin DL DVDleride fena iş çıkarmıyor.Bilgin olsun
  • 3 tane dms almıştım 3üde yandı onun için almak istemiyorum , yinede teşekkürler
  • izmirde kemeraltında var o dersaneler sokağından çarşı ya giderken önünde çantalar var dükkanın
  • DMS tavsiye etmek gerçekten üzücü bir durum.1x ile 100 dakika onun yazmasını mı bekleyecek
    İzmirde veya Ankarada bir sürü insan dvd arıyor.Neden forumda birkaç birleşip 5-10 kutu mahmutoğullarından almıyorsunuz?Hiç uğraşmaya değecek birşey değil.
  • bende en son dvdlerimi mahmutoğullarından aldım fakat bu imkanı olmayanlar için hepsiburada.comu tavsiye ettim
  • evet şöyle tarif edeyim. kemeraltında nt mağazası vardır. onu biliyorsanız, nt mağazasının üç dükkan solundaki mağaa da 5 ytl'ye tek olarak satılıyor. bilmiyorsanız; sırtınızı denize verip, saat kulesinin ordan kemeraltına girin. dümdüz ilerleyin, karakolun ordaki yol ayrımından sola dönün. 50 metre kadar ileride saatçi var sol tarafta. onun iki yanındaki dükkan. yeni asya neşriyatın hemen yanı. daha nasıl anlatsam bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.