Şimdi Ara

Venüs serverinde satılık 43 lvl glavier

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Satış opisyonu 35 ytl ptt havale , istanbul ümraniye kadıköy elden 200 silk e-pin
    Yapılandırma : Full Str Fire-light Glavie imbue fire
    önemli itemler : 43+5 talisman ,44+3 earring,bir miktar element,42+3 10 crit glavie , 12m civarı gold.
    Çardan notlar : aslında devam etmek istiyordum ama ne bilim kabak tadı alıyorum artık oyundan kasma istegim yok full elimle kastım malesef ki parası olanla eşit olmadıgım için, eu axemanların bana yeri öptürmesindn bıktıgım için oyuna ara vermeye karar verdim.ama yine de takas tekliflerinizi göz önünde bulundurabilirim.
    Heuksal 41 fire 40- light 37 ayrıca cold 4 lvldir.Akıllı ve sabırlı birisi bu charla çok güzel para kasar.
    Güven sorunu olan yazmasın arkadaşlar paranızda gözüm yok para elime geçer charı alırsınız.
    charın rev6 dan görünümü :http://www.rev6.com/player.asp?id=563911 ( elimdeki glavie degişti )
    iletişim : necromancer_Gs@hotmail.com
    cep tel : 0537 461 33 62
    oyuna giremedigim için şimdilik sadece bunu koycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 17 Mart 2008; 17:46:20 >

• up screenshotlar 10 m para vardır char 44 lvl olmuştur
    karşılıgında eu bir char ya da chinese nuker istiyorum
    resimde yine bir eziklik göstergesi

43 level wolf vardır.

• up
  • - 10k plz.
    - Git burdan

Hayırlı satışlar
  • bi git ya dedim hadi lan diyo :D
  • Bende bi glavier olarak euro charlardan pek hoşlanmıyorum ancak bizler glavier ler chinese lerin en dayanıklı build i olan 2 build den birisiyken senin böyle bırakman chinese sevenler için iyi olmamış bence tekrar değerlendir bu satış işlemini.
  • 20m para var charda

valla dostum idda ediyorum ben en baba 1h dan bile daha iyi tanker olurum kimse aksini iddaa edemezde.
    Ama işte lanet olsun ki eular hoşuma gidiyor 46 lvl rogueden 42 lvl de 10k crit yemek dagger desprate yle koydu bana açıkcası.
    ille eu demiyorum nuker de olur
    item durumu kötü olupda char yüksek lvl olursa hallederiz. bu arada yükske level char teklfi edilirse aradaki farkı kapatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 14 Mart 2008; 23:45:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    19 yıl önce açıldı
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 42 lvl Full int Nuker var. Takas edebilirz.http://forum.donanimhaber.com/m_21731608/tm.htm
  • uygun bana ama benim charda 20m para var hem ben yüksek level char vermiş olcam napıcaz olayı ?
  • Bigün staLLdayız..
    Ben: sLlm
    fetelin0: 5k pLz deme wermem..

:)
  • zuahahahah adam sonra bana 4 degree luck var mı demişti sanırım o sen miydin soyunuk axee ci gelen geçen para istiyodu 20m param var birine 5k vermemek için 10000 takla atıyorum
    exp %56 bu arada oyuna girersem bunwang görevini vercem pazartesi günü 45 olurum malum legitiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 15 Mart 2008; 20:18:28 >
  • hayırlı şatışlar taylan
  • sagolasın cem
    %70 oldu exp yarına level up inşallah
  • up
  • up
  • Hayırlı satışlar...

10 K pliz
  • sagolasin 15m para kaldı 16+1 som glavie 20+6 neklace 10+5 shield 19+5 blade 27 lvl female head 32 lvl sos ring 44 lvl wolf vardır şuan charda
  • Arkadaşlar charı alexander serverinde 40m gibi bir miktara bırakmayı düşünüyorum ya da pluto da 30m
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.