Şimdi Ara

Venice swerverında olanlar ılgılensın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bız neden Venice server ında guild kurmuyoruz cok iyi playerlarımız war
    Örn: tembeler, Lord_Melkor Vb... aklıma gelmeyen cok kısı war su fıkrımı bı dusunun we karar larınızı yazın
    suan lv 21 ım ama 1 haftaya 30 falan olurum

• arkadaş haklı venice tam bi yürk serveri
    TEBRİKLER

server: venice
    nick:nerdeee
    lvl:24.99
  • tsk ederım kardes..
  • evet çok iyi arkadaşlarımız var daha önce düşünmüştüm bir dh guild i kurmayı ama çok emek istiyor vede forumdaki bütün arkadaşlarımız sağlam guild lere dağılmış durumda, yani guildlerden ayrılıp yeni guild kurmak hem herşeyi baştan almak demek olur hemde eski guild e biraz ayıp olur.... ama fikre katılmıyorum deil.
  • ben tam tersini destekliyorum başka yabancı guild lere girmemiz iyi olur eğer bi türk guild i kurarsak düşmanımız çok olur bu türk düşmanları yüzünden rahat oynayamayız en iyisi farklı klanlara dağılıp oynamak ve diğer oyuncularla ilişkimizi güçlendirmek bu fikir daha güzel geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizler İmparatoru -- 23 Haziran 2006; 12:00:09 >
  • herkesi venice serverındaki gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum..bu serverda türklerin otoritesi daha fazla diğerlerine oranla..devamını diliyorum..
    server:venice
    nick:DoGuS
    level:37
    GUİLD:SELCUKLULAR
    BLADE FULL STR ICE..
  • Herkese cvp larından dolayı tsk edıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha fazla dusuncesı olan warsa ltfen yazsın
  • beyler isterseniz onu kuram sora dönerim guildime union kurak direk para hazır!! ((ama kurt almam için yardım etceniz sora )) ismini ne olcak karar verin
  • Mert sen benı tanıdın mı once sne onu sole bakem :D
  • tanımam mı hacım gene kervan kurunca listenin başındasın gel koruruz para basarsın
  • :D Tmm
  • tm
  • Noldu Tmm yazdıysak benle polemıe gırme
  • guildimden ayrılamam
  • Ben olsam bende ayrılmam o guildden
  • beni istemezsiniz ama ben yinede yazıyım nikim treyspear ama lvlim 18
  • Nese sen suan bıraz daha kas hallederız
  • beyler bende varrrrım lvlim 28 ama oyuna giremiyorummmm
  • clanın adını OSMANLI İMPARATORLUĞU KOYALIM MI NE DERSİNİZ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.