Şimdi Ara

Venice - Male G.D.F. arıyorum ->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Venice de male gdf arıyorum. Karşılığında 52+3 SoS sword(ch) verilecektir.

Lütfen bana iyi davranın

Düzenleme: G.D.F.=Gold Dragon Flag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 11 Şubat 2009; 23:14:31 >

• Hadi ama.. Kimsede yok mu?
  • nabıcan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

nabıcan?

• Satan yoktur diye düşünüyorum , bi ara "gdf" herkeste vardı .

Eski günlerdi ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çilingir88

Satan yoktur diye düşünüyorum , bi ara "gdf" herkeste vardı .

Eski günlerdi ..

Aaaah ah.. Ne eventti o yahu. Su gibi akmıştı gdf ler. Ama kıymetini bilemedik sattık eventten hemen sonra çok ucuz bir fiyata. Yeni öğrenmiştik bilmiyorduk tabine yapalım.. Şimdi sattığım gdflerin hepsini almaya kalksam(ki veren olmaz) bir kaç milyarı bulurdu abartısız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Y.D. 14 PRO VEYA PROMAX
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 tane GDF m, 2006 daki bot punishment sırasında uçtular karakterle beraber
  • quote:

nabıcan?

charına takacak kardeş ne yapacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: BHDown

quote:

nabıcan?

charına takacak kardeş ne yapacak

• G.D.F ne?

dressmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

G.D.F ne?

dressmi ?

Gold Dragon FLag
    Dress Önceki Event lerde Düşüyordu .) Yeni serverlrde bulunmaz :)
  • Düzenleme yapıldı.

Ayrıca olmazsa 1-2m ekleyiveririz. 2006 da venice'e başlamıştım ama bir GDF m bile olmaması utanç verici
  • Sans Eseri Gecen Grece De Müconun Serverinde Bir Tane Charda 2 Monster Scroll Buldum Acıkcası Suan da Bütün Bilgileri Aramama Ragmen Bulamadım Mücahite Verecektim

GDF Sanırım Satan Olmaz Zaten Oyunda Yeni Olanlar Hic Bilmezler Tibette Vardı Ama Charım Bloke Edildi ^^
  • @AurorAbeam altın ejder bayrağı mazi oldu,satacak adam bulsan da almaya durumun yetmez bence boşver
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

@AurorAbeam altın ejder bayrağı mazi oldu,satacak adam bulsan da almaya durumun yetmez bence boşver

Serverdaki normal fiyatları 30 ile 45m arasında. 1.5 sene önce o swordu 35m ye satıyordum. Adama yanında hediye birşeyler vericektim(fazladan shield elixir ve powder vardı, + basarken kullansın diye). Adam bunu yanlış anladı yok dolandırıcı bilmem ne. Defol git sanamı satıcam. Ondan sonra satmadım koleksiyon olarak attım kasaya. Satabilseydim şimdi alırdım parasıyla. Belki biri takas eder, üstüne birkaç M ekleyebilirim. O gdf yi bir şekilde almam gerek. İnfaz sırasında 2 tane kaybettim. 3.süde arkadaşın şifresini unuttuğumuz bir karakterinde kaldı. Ne şanssızım ben

• ilk düştüğü zamanlarda insanların 200 k ya sattığı süs giysisidir.. yeni serverlarda haliyle yok. şuan eldoradoda 100m dir maleleri.. femaleler 60 m falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

ilk düştüğü zamanlarda insanların 200 k ya sattığı süs giysisidir.. yeni serverlarda haliyle yok. şuan eldoradoda 100m dir maleleri.. femaleler 60 m falan.

eldorado daki fiyata venice de 3 tane alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

ilk düştüğü zamanlarda insanların 200 k ya sattığı süs giysisidir.. yeni serverlarda haliyle yok. şuan eldoradoda 100m dir maleleri.. femaleler 60 m falan.

Kim derdi ki bu event item'leri günün birinde sun fiyatlarını bulacak diye.Şahsen 100m büyük bir para ve verilen para item'in sağlayacağı faydanın çok üstünde yani değmez.Çok daha yararlı itemler var.Bunu diyorum ama benim gözüm de şu bir zamanlar NPC'lerde 1m'ye satılan avcı yelpazesinde.(Uzun zamandır [3 yıl kadar]SRO ile aram yok eğer update ile halen satılıyorsa yüzüme vurmayın)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.