Şimdi Ara

veigar ve aptal op oluşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçimi dökmek istedim arkadaşlar trolleyin isterseniz kafanıza göre takılın iyi yorumlarada açığım. Veigar oyunda 1 kill aldımı bile geri dönen bir hero. Dün amumuyla jungle gittim oysaki amumuyla oynuyorsam bir oyunu %90 yenerim. Aldım işte midde cassiopeia vs veigar vardı. Premade girmiştik arkadaş dariusla solo topgitmişti karşısında kennen vardı ben mavi kırmızı alıp top laneye gittim rahatlıkla kestik mid e gittim orayıda aldık. Killleri lanelere bıraktım. Botlaneye gittik onlarıda aldık. Sonra karşı jungle skarnerdı sadece mid odaklı oynadı bende solo topoolarak kennen maçtan bıktı oyunu bırakcak o derece soğuttuk. Belki hatam buydu. Veigarda anlamadığım bir zamanda feedlenmiş oldu. İnanırmısınız fon var banshe var birde ap verip karşının mr sinidüşüren item var adını unuttum. Bunlara rağmen adam bana tek combo yapıyordu. Adeta delirtti beni bu hero. Buna karşı ne yapıcaz ya latede durdurulması imkansız gibi. Tutunan ölüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer ranked oynuyorsan ve high elo değilsen:

darius-malphite-lee sin-veigar-kassadin

bunları banlamayanı dövüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: charizardin tiz sesi

eğer ranked oynuyorsan ve high elo değilsen:

darius-lee sin-veigar-kassadin

4ünün de banlanması için bir sebep yok. daha op herolar var
  • İşte bu yüzden veigarı seviyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

hağyır, bunu bana yapamazsın!

hadi dariusu anlarım, earlyde kastırmazsan junglerla çok rahat oyun dışı bırakırsın adamı latede ise bi armora pert.

hadi lee sin'i de anlarım, late gamei aşırı berbat ve çam sakızı çoban armağanı vuruyor (ama earlyide çok güçlü)

AMMAVELAKİN KASSADİNLE VEİGARA LAF EDERSEN ORDA DUR DERİM ĞARDAŞ

• Aynisini Nasus yapiyor. Oyunun 20 dakikasi adam farmdan baska birsey yapmiyor sonrasinda farmini rakip herolar ile yapmaya basliyor. Stacklenebilir unite ve hero yetenekleri oyunda cok ustun ama tabi onu kullanabilmek ayri bir ustunluktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

İçimi dökmek istedim arkadaşlar trolleyin isterseniz kafanıza göre takılın iyi yorumlarada açığım. Veigar oyunda 1 kill aldımı bile geri dönen bir hero. Dün amumuyla jungle gittim oysaki amumuyla oynuyorsam bir oyunu %90 yenerim. Aldım işte midde cassiopeia vs veigar vardı. Premade girmiştik arkadaş dariusla solo topgitmişti karşısında kennen vardı ben mavi kırmızı alıp top laneye gittim rahatlıkla kestik mid e gittim orayıda aldık. Killleri lanelere bıraktım. Botlaneye gittik onlarıda aldık. Sonra karşı jungle skarnerdı sadece mid odaklı oynadı bende solo topoolarak kennen maçtan bıktı oyunu bırakcak o derece soğuttuk. Belki hatam buydu. Veigarda anlamadığım bir zamanda feedlenmiş oldu. İnanırmısınız fon var banshe var birde ap verip karşının mr sinidüşüren item var adını unuttum. Bunlara rağmen adam bana tek combo yapıyordu. Adeta delirtti beni bu hero. Buna karşı ne yapıcaz ya latede durdurulması imkansız gibi. Tutunan ölüyor

Haklısın abartısız earlyde 2-7 civarı oynadıgım oyunu latede 21-10 yaptım ama bırakta o kadar olsun earlyde fazla bir şey yapamıyor zaten herşey dfg çıktıktan sonra başlıyor bana göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Aynisini Nasus yapiyor. Oyunun 20 dakikasi adam farmdan baska birsey yapmiyor sonrasinda farmini rakip herolar ile yapmaya basliyor. Stacklenebilir unite ve hero yetenekleri oyunda cok ustun ama tabi onu kullanabilmek ayri bir ustunluktur.

Solo oynarken adamlar vuruyor sürekli. Hiç karşılık vermiyorum. Lifesteal'ımla mutlu mutlu farm yapıyorum. Sonra adam saldırıyor, ve olaylar gelişiyor. W + E + R + Q. Adamın canı çeyrek kutu inince adam arkasına bakmadan kaçıyor.
    Şaka.
    Kaçamıyor.
    W'nin OP olması yüzünden kaçamıyor.
    Sonra tekrar Q atıyorum. Tekrar ve tekrar. Ta ki adam ölene kadar.
    Nasus cidden harika bir Champion. Sabırlıysan kesinlikle dağıtıyorsun ortalığı.
  • Dfg kasınca tankları da rahat alıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Aynisini Nasus yapiyor. Oyunun 20 dakikasi adam farmdan baska birsey yapmiyor sonrasinda farmini rakip herolar ile yapmaya basliyor. Stacklenebilir unite ve hero yetenekleri oyunda cok ustun ama tabi onu kullanabilmek ayri bir ustunluktur.

Solo oynarken adamlar vuruyor sürekli. Hiç karşılık vermiyorum. Lifesteal'ımla mutlu mutlu farm yapıyorum. Sonra adam saldırıyor, ve olaylar gelişiyor. W + E + R + Q. Adamın canı çeyrek kutu inince adam arkasına bakmadan kaçıyor.
    Şaka.
    Kaçamıyor.
    W'nin OP olması yüzünden kaçamıyor.
    Sonra tekrar Q atıyorum. Tekrar ve tekrar. Ta ki adam ölene kadar.
    Nasus cidden harika bir Champion. Sabırlıysan kesinlikle dağıtıyorsun ortalığı.

+Adamlar sana kule altında saldırırken ulti açıp olnarı kesmek çok zevkli

• quote:

quote:

quote:

hadi dariusu anlarım, earlyde kastırmazsan junglerla çok rahat oyun dışı bırakırsın adamı latede ise bi armora pert.

hadi lee sin'i de anlarım, late gamei aşırı berbat ve çam sakızı çoban armağanı vuruyor (ama earlyide çok güçlü)

veigar lanede mercury+abyssale bakıyo sonra pert. cooldownları çok fazla. sadece 1 kişiye focuslanabiliyor, aynı leblanc gibi.
    kassadin de counterlanması çok kolay. ya gp,pantheon gönderirsin mide ya da early gamede iyi olan ap heroları alıp 6 olana kadar kafasına vurursun o da zor bir şey değil. early game'i aşırı kötü kassanın.
    darius nerflerden sonra balanced oldu zaten tryndamere, fiora gibi bir champ o da. lee sin latede zaten o kadar iyi değil earlyde de q'sunu dodgela bi zahmet adam gank atarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 7 Temmuz 2012; 21:20:38 >

• quote:

quote:

quote:

Kassadin counterlanması kolay.
    Veigar'ın da banlanması için bir sebep yok.
    Gidip mid için Morgana'yı banlamak varken Kassadin - Veigar'ı banlamaya hiç gerek yok bana göre. Teamfight'da benle Morgana arasında mor bir bağ görmek kadar korktuğum bir şey yok...

• op champion yoktur op player vardır. bu sözü biryerde görmüştüm ama unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlytouchLOL

op champion yoktur op player vardır. bu sözü biryerde görmüştüm ama unuttum

OP Playerları Evelynn oynarken görmek isteriz.
  • Veigardamı op oldu şimdi ? bi champ 1 oyunda feedlensin op oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide bu aralar sivir alip ortaya gitme cikti... oyunda jungler da yoktu zaten morganayla fena feedledim beyler :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

bide bu aralar sivir alip ortaya gitme cikti... oyunda jungler da yoktu zaten morganayla fena feedledim beyler :(

İyi oynayan Sivir mid lane'i ağlatır. Blue alırsa Q Spam çok can yakıyor. Spell Shield zaten ölüm.
  • Geçen el bende Veigar seçtim, karşımdaki adam bir item aldı adını unuttum şu kalkan oluyodu bir sonraki speeli engelliyordu. E atsam stun gidecek Q veya W atsam DMG eksilecek adama skill attığım zaman dalıp öldürüyo çünkü CD oluyo ve kombo olmazsa alamıyorum
  • Veigar harika vuruyor da kaçamıyor ben onu sevmiyorum ama tf de ad carry ye 2 atmak zaten paha biçilemez.
  • quote:

Morganayı banlama bakalım mid için talon her oyuncuda olmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.