Şimdi Ara

Veigar almaya değer mi ve neden metada değil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplarınızı bekliyorum ucuz bir champ ama ustalaşmaya değer mi merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1350 ip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçışı sıfır. stun ile birini tutarsın başka şansın yok. zed , talon gibi asassinlerden tek yeme oranı çok yüksek. yinede bronz silver ve belki , sanmıyorum ama , goldda taşır.
  • Her ne kadar Lux'un mobilliği bahane edilerek alınmıyorsa aynı şekilde Veigar da öyle. Ama her ne kadar Lux'ta Q ve devamında getirebileceğin alternatif komboları düzgün yaparsan ganklerde double alırsan, Veigar'da da E'yı düzgün kullanan paşa paşa oynar.

Diyorsan reflekslerim iyidir, farm yapabiliyorum ( Q STACK ) al oyna alışmaya bak
  • Yav ben bazen anlamiyorum 0 mobility taşımaz mantığını syndra da 0 mobility her eloda taşıyor ama ve benzer tarz sampiyonlar bunlar anivia da 0 mobility oynayan aglatiyor xerath da öyle su oyunda her seyi mobility yaptiniz her konuda ayni şey kog maw bi ara op idi kesfedilmeden önce yine ayni muhabbetler vardi mobil değil diye

• quote:

Orijinalden alıntı: HellTruant

Yav ben bazen anlamiyorum 0 mobility taşımaz mantığını syndra da 0 mobility her eloda taşıyor ama ve benzer tarz sampiyonlar bunlar anivia da 0 mobility oynayan aglatiyor xerath da öyle su oyunda her seyi mobility yaptiniz her konuda ayni şey kog maw bi ara op idi kesfedilmeden önce yine ayni muhabbetler vardi mobil değil diye

xerath farklı hocam, veigarla aynı kefeye konulmaz. mezilinden dolayı lanede pozisyonunu koruyabiliyor, bu sayede açık hedef haline gelmiyor. syndra'da skillseti sayesinde, daha rahat farmlıyabiliyor ayrıca stunu veigar'inkinden çok daha efektif. veigar bu oyunda belkide en iyi burst damageye sahip olan hero, fakat karşısına gelen iyi oynayan zed, talon gibi herolara karşı hiç bir şey yapamaz. ayrıca lane ittirmediğin takdirde, stack kasmak için öne çıkmak zorunda eğer spelleri cd'de ise gank yediğinde ölme şansı çok yüksek.

• Mobil değil ve skill cd yüksek oyun başında sorun yani ama zevk işi bu oynamak istiyorsan oynarsin

• Full build Veigar ortalama bir Q stack ile tank hariç her türlü tek atar

tanka bile qwe R combosunu yedirse çok sakat bırakır hatta öldürebilir.

ama Kaçış mekanizması yok

ben arada oynuyorum ama öylesine
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

kaçışı sıfır. stun ile birini tutarsın başka şansın yok. zed , talon gibi asassinlerden tek yeme oranı çok yüksek. yinede bronz silver ve belki , sanmıyorum ama , goldda taşır.

Tabi canım Gold üstü taşımaz. Challenger veigar main adamlar var ve gerçekten çok etkili oynuyorlar streamleri takip etmeni öneririm. Heronun sıkıntısı laningi berbat olması.

• Veigar stunina basan, icinden gecebilecegini dusunen eloda iş yapar.

Ama mid tecrubesi olan biri early rahat birakmaz ve o stun'i yemez. Yemezki komboda yapamasin. Ama fightta işe yariyor özellikle jungleda yapilirsa fight.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euw de best veigar euw diye bie oyuncu var takip etmenizi öneririm early berbat geçiyor ama 20 den sonra tekleyemediği kimse kalmıyor

• Geçen gün GoodGuyGarry oynuyordu 1650 ap yapmıştı q stack sayesinde. Belki early çok kötü belki mobil değil ama late game de tf lerde çok büyük sıkıntı. Hele de bir çalıya kafa atarsan ve orada seni bekleyen bir veigar varsa bir anda gri ekranı görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

kaçışı sıfır. stun ile birini tutarsın başka şansın yok. zed , talon gibi asassinlerden tek yeme oranı çok yüksek. yinede bronz silver ve belki , sanmıyorum ama , goldda taşır.

Kimsenin rank ine laf etmedim şu oyunda da bunları söylüyorsan golddan fazlası olduğunu düşünmüyorum. Pek picklenmeyen ama broken bir champ. Kullanması sabır ve düsünme istiyor biraz. Stun ı agresif mi defansif mi kullanıcağinın kararını almak falan ama ustalasınca her türlü taşıyorsun ortalama bir takımı. Oyun başında farmdan düşmesi falan biraz sıkıntı. Ayrıca karşıya genelde ap almak istemediklerinden zed falan alırlar ancak zed in mid gameden sonra gercekten hiç bir şansı kalmıyor. Bir çok champion sorun bile olmuyor. Sırf düşük rankdesiniz ve karşınıza oyo oynayan biri gelmedi diye yerin dibine sokmanız haksızlık olmuş. Işini biraz bilen bir takımı öyle bir taşır ki o stun ile.

• Veigar sakın alma Sion penta atar
  • Bence çok etkili bir şampiyon.

• burada saçma sapan yok silver da taşır yok golda bile taşımaz diyen tiplere ölüyorum gülmekten . West de jungle veigar bile oynayanlar var Tr kafası işte ...
  • millet farm yapmıyor ki q farm yapsın. yukarıdakilerin aksine high eloda iş yapar diyorum

• zedin talonun sıkıntı olmadığı apc mi var ? veigar burstun babası resmen. istediğini teklersin hele tfde güzel kullandımı stunu rahat alırsınız team fighti. sivirken bile korkarım veigardan ben.
  • scarra challengerda oynuyorsa her yerde oynanır arkadaş
  • Eskiden bjergsen'in dyrusun streamlerde denk gelirdim. Da Box diye bi eleman var. streamerlardan biri adama hamza mı ne demişti on numara veigar oynuyor o adam. golda kadar tasır diyenler bi görsün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.