Şimdi Ara

Veigar aldım yardım lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aradığım herşey var. çok sağolasın. stack olayını çözmeye çalışıyordum. dediklerin çok mantıklı stack odaklı oynarsak yeterince rahatlıyoruz. gerisi oyunculuğa kalmış.
  • Tf de alani acip icinde 1-2 kisiye tutsa meteor o bile yetiyor...dedigin gibi birebirde cok zor q stacklamaya calisirsin tf lere kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q-Ap kasar
    W-Meteor atar
    E-Hasar vermiyor bunu açma.
    R-Tek atar

30-0-0

rünler full ap
  • Zed dışında zorlanacağın bi karakter yok o yüzden oyna e si ile w sini ayni anda atmaya çaliş.

Şimdi Q skilline gelelim eğer önde cani az minyon varsa arkadakine autoattack yaparak q ile kesecek cana kadar indir ondan sonra 2 li kesmeyi dene önceliğin 2 li olsun q cd de iken şayet düz vuruş ile son ana kadar bekleyip vur mümkünse düz vuruştan kaçin farm itilmesin R in gelene kadar Q yükseltsen yeter Q-E-Q-Q-W-R şeklinde yapsan rahat edersin.
    Kirmizilar magic pen buyukler ap sarilar zirh maviler %5cdr 5ms gitmeni tavsiye ederim lel. xd

• Bu hero kac sezondur ayni , aksine nerf yedi (ap ratioları ve e'ye cast suresi eklenmesi) hayirdir yeni mi akliniza geldi op oldugu ?

op filan degil tum kombosu e skilline bagli ve ondan da kacmak cok kolay.

(eski mainim veigar)

• Oyunun geç safhasında güçleniyor diye de bakmayın olaya AP midleri teklemeye tekler ama ultisi olmadığında QSSi olan herhangi bir ad karaktere karşı hiçbir şansı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.