Şimdi Ara

vegasta olan vegasta kalır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bölümlerin birbirinden bagımsız olması daha esnek bir seyir imkanı veriyor,yalnız ilk bölümlerde ki aksiyon düşük dozda ve basit kalıyor,eger bu dizi bir yerden sonra kendini aşmıyorsa bi doktur dizisi indirip genel kültür yaparım daha iyi

• he ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

he ondan

güzel insan esprilerini benim konumda mı deniyorsun..hem üzülme ben de yapamam yalnız degilsin(:
  • Leverage'yi izle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Leverage'yi izle.

A takımının modern versiyonuna benziyor bakalım bakalım..
    bu dizi işlerine hiç girmemeliydim ama hayırlısı yinede
  • sucre
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

sucre

benimde aklıma gelen ilk şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Online en karlı iş?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15 bölüm oldu neredeyse 1 sezon bitecek ama kesinlikle vasatın altı bir yapım..aksiyon yada zeka pırıltısı içeren hareket yok gibi bunu da bol dekolteli ablalarla kapatma yoluna gitmişler ..

yalnız bitter çikolata kıvamında bir abla varki 15 bölm seyrettiysem kalan 14'ü onun hatırınadır(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 6 Şubat 2009; 2:08:50 >
  • konu ve yorumlar olduğu gibi

"vegas'ta olan vegas'ta kalır."ben bu repliği bir yerden hatırlıyorum ya pb ya da ocean's thirteen.

bir şeyden bahsediyorsanız isim de verin yahu! konuyu TV ve dizilere açmışsın yorumuna bakılırsa konumuz diziler,bu repliği bir yerden hatırlıyorum prison break'ten mi bahsediyoruz burada?Eğer ondan bahsediyorsak saçma yorumla bağdaştıramadım kendisini ondan sordum. yorumun için prison break (ana) konusuna yazman yeni bir konu açmaktan çok daha mantıklı yoksa konuna veda edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Şubat 2009; 4:48:38 >

• (las vegas..)
    diziyi izleyen biri için başlık yeterince açıklayıcı ve diziyle özdeşleşmiş her bölümde 3-5 kez geçen bir replik, isim vermememin sebebiyse izlemeyenlerin yorumlarından mümkün oldugunca uzak kalmaktı.

leverage'e terfi ediyorum aksiyonu daha bol ve özgün bir senaryoya benziyor(:
  • Diziyi izlemeyen niye yorum yapsın yahu farzedelim yaptı,zaten izleyenle izlemeyenin yorumlarını ayırt edemez misin?Ayrıca konuda adamakıllı bir yorum göremiyorum senin yorumlarından başka.Açtığın başlık bahsettiğin diziyi izlemeyen biri olarak yorum yapmama sebep oldu,(bkz:Mac2cryme,reos,vincee,Eh®imeN) bence başlığı değiştirmelisin.
  • Başlığın aynısı prison breakte sucre'nin kullandığı bir replik.Konuyu gördük girdik yorum yaptık, o kadar dizi ana konusuna giriyorum daha böyle dizi tanıtımı görmedim yorum yapar gibi başlık açılmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.