Şimdi Ara

Veganlık hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar et yemeyen insanları anlıyorum ama veganlık bana fazla geliyor. Yani tavuk dediğin şey yumurtlar, yumurtasını folluktan almanın zararı nedir ki? Sen almasan o yumurta orada durur zaten tavuğun da bir işine yaramaz. Bu sadece bir örnek. Bunun gibi çoğaltılabilir de.. Yani bazı şeyler kabul edilebilir ama her hayvansal ürünü kesmek mantıklı mı? Vegan olan ya da bu konuda fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theobserver -- 28 Mayıs 2015; 18:41:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşırı saçma.
  • Ya adamlar diyor ki, madem ben et yemeden de gayet yaşayabiliyorum neden zevkim için başka hayvanları öldüreyim?(hayvansal kaynak tüketeyim) Kendi fikrimce vegan olmak saçma gibi ama vejeteryan olmak mantıklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MilenyumPower

Ya adamlar diyor ki, madem ben et yemeden de gayet yaşayabiliyorum neden zevkim için başka hayvanları öldüreyim?(hayvansal kaynak tüketeyim) Kendi fikrimce vegan olmak saçma gibi ama vejeteryan olmak mantıklıdır.

Bitkiler cansız mı peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 ay vejeteryen oldum. Doğum günümde saolsunlar pizzanın üstüne mum koymuşlar e bende ayıp olmasın diye yedim. Daha sonra salak gibi et yemeye alıştım şimdi yavaş yavaş bırakıyorum. Otcul yaşamak en iyisi herşeyin sağlıklısını alıyorsun.Unutmadan B12 sizliğe dikkat edelim B12 ilaçları almazsanız bu işin sonu kötü sonuçlanabilir

edit : - vermenizin sebebi vejeteryan olduğumu söylememse bu çok komik olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaç canım kalmış -- 28 Mayıs 2015; 18:52:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foleyisgod

quote:

Ya adamlar diyor ki, madem ben et yemeden de gayet yaşayabiliyorum neden zevkim için başka hayvanları öldüreyim?(hayvansal kaynak tüketeyim) Kendi fikrimce vegan olmak saçma gibi ama vejeteryan olmak mantıklıdır.

Bitkiler cansız mı peki

Doğru diyorsunuz hocam, da zaten yediğimiz herşey ölü değil midir?

• Bu veganlar tam manyak et yiyenlere terörist diyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    öneri ve yorumlama
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya of bıktım müslümanlardn

• Bütün doğa insan için yaratılmıştır

• quote:

Savundukları görüşü biliyorum ama dediğim gibi yumurta veya bal yememizin hayvanlara ne zararı var ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

quote:

Savundukları görüşü biliyorum ama dediğim gibi yumurta veya bal yememizin hayvanlara ne zararı var ki?

Kendince bir açıklaması vardır illaki hocam ama bende abartı buluyorum o kadarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaç canım kalmış

7 ay vejeteryen oldum. Doğum günümde saolsunlar pizzanın üstüne mum koymuşlar e bende ayıp olmasın diye yedim. Daha sonra salak gibi et yemeye alıştım şimdi yavaş yavaş bırakıyorum. Otcul yaşamak en iyisi herşeyin sağlıklısını alıyorsun.Unutmadan B12 sizliğe dikkat edelim B12 ilaçları almazsanız bu işin sonu kötü sonuçlanabilir

edit : - vermenizin sebebi vejeteryan olduğumu söylememse bu çok komik olurdu.

Eksi vermemin sebebi:
    "Otcul yaşamak en iyisi herşeyin sağlıklısını alıyorsun."

• quote:

Orijinalden alıntı: -Liseli-

Bu veganlar tam manyak et yiyenlere terörist diyorlar

Valla hocam bir vegan grubuna katıldım Facebook'ta, dedim ben ne pislik bir insanmışım. Gerçekten terörist muamelesi var hatta bazıları hayvan olduğunu, insan olmak istemediğini falan söylüyor. Baya aşmışlar çok ilginç geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.