Şimdi Ara

Vegan olmak sizce nasıl bir şey ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce popüler kültür yüzünden oluşmuş bir şey mi yoksa gerçekten samimiyet sonucu oluşmuş bir şey mi ?

• Enayilik ve pasif intihar
  • Çiftlik hayvanlarıyla ilgili belgeselleri izleyince benim de vegan olasım geliyor. Cahillik mutluluktur.

• Doğayı ve kendini reddetmektir, seni bir yerine takmayacak hayvanlar için sorumluluk hissetmektir.

Ben vegan olma ihtimaliyle IQ arasında da ters bir bağlantı olduğunu düşünüyorum, sosyologlar incelemeli bence.

Veganlığa karşı duruşum da budur:

Vegan olmak sizce nasıl bir şey ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 22 Aralık 2020; 21:53:13 >
  • Gerçekten samimiyet vicdan ve empati yapabilen etik değerleri yüksek iyi insanların sonucu oluşan bir şey. Et yemenin normu yoktur kuzu, koyun, keçi normal de kedi köpek eti farklı mı sanıyorsun. Et yiyen bir gün insan eti de yer.

Kendini huzurlu ve vicdanın rahat hissediyorsun. Ayrıca vegan kültürü ülkede olmadığı için sınırlı yemekler yapabiliyorsun, aslında ne yemekler var özellikle Amerika ve Avrupa'da ne vegan restoranlar var.

Bana bırak her gün pilav ve salatayla yaşarım. Bugün de pilav ve salata aşırı huzurluyum.Vegan olmak sizce nasıl bir şey ? 

• Hayvansal gıdaların yerini bitkisel ürünler ile dolduramazsın. Emilimi en çok olan protein yumurtada bulunur, daha sonra whey gelir ki bunlar hayvansaldır. Bitkisel proteinlerin kalitesi düşüktür. Bununla beraber veganların hemen hemen hepsinde b12 vitamini, demir, kalsiyum gibi vitamin ve mineraller çok az düzeyde bulunur(takviye kullananlar hariç). Hayvansal yağlar da insan vücudu için ölçülü tüketildiği zaman oldukça faydalıdır. Sonuç olarak hayvansal gıda olmadan olmaz, hem bitkisel hem hayvansal dengeli olarak beslenmeliyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük saçmalıktır
    Sağlıklı beslenmek için hem hayvansal hem bitkisel gıdalar gereklidir. İlle de bitkisel beslenirim denirse vücutta bir çok deformasyon oluşuyor. Dikkat etmeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katı bir diyet olduğu için bir doktrin denebilir. Zaten bu diyete, yaşam tarzına uyamıyorsan buna samimi şekilde inanmıyorsun demektir. Uyabiliyorsan katılığından ötürü samimi bir inançtır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.