Şimdi Ara

Vefat Eden Madenciler Icin 50 Dakika Saygi Durusunda Beklediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda Gunesin alninda 50 dakika beklediler. Hayir 1 dakika 5 dakika anlarimda 50 dakika durunca ne oldu cennetimi garantilediler ? Yapanlarda surekli insanlarla dalga gecen facebook twitter fameleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 16 Mayıs 2014; 21:10:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa bu adama hak verdim.
  • Ya bu kapitalizmin kölesi olmuş adamlar da gelmiş siyaset profesörü, vicdan abidesi kesilmiyorlar mı uyuz oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

Ya bu kapitalizmin kölesi olmuş adamlar da gelmiş siyaset profesörü, vicdan abidesi kesilmiyorlar mı uyuz oluyorum

Kapitalizmle alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

Ya bu kapitalizmin kölesi olmuş adamlar da gelmiş siyaset profesörü, vicdan abidesi kesilmiyorlar mı uyuz oluyorum

Kapitalizmle alakası yok.

Bal gibi de var. Orada daha fazla gelir için o kadar işçi kötü durumlarda çalışıyor. Bunlar da Starbucksda kahvelerini yudumlayıp check in yapıyorlar.
  • 50 dk. boş beleş duracaklarına açıp bi kuran okusaydılar ölenlerin ruhlarına.

ama işte kuran okumasıda havalı olmuyor face de ilgi çekmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 16 Mayıs 2014; 21:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

50 dk. boş beleş duracaklarına açıp bi kuran okusaydılar ölenlerin ruhlarına.

ama işte kuran okumasıda havalı olmuyor face de ilgi çekmiyor

Çoook haklısınız hocam bu devirde herşey ilgi çekmek için yapılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.