Şimdi Ara

veeam backup replication 9.5 Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • veeam backup replication 9.5 indirdim fakat anlamadığım nokta bu programı server'a mı kuracağım yoksa yedekleme yapılacak pc yemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar ,

Veeam 9.5 u ne için kullanacaksınız client bilgisayar yedeği almak için mi ? Fiziksel sunucu yedeği için mi ? Vmware ve/veya hyperv sanallaştırma platformları üzerinde çalışan sanal sunucular için mi ?

Veeam hangi sürüm free/std/ent ?

İnternette veeam kurulum ve yapılandırma diye aratırsanız oldukça falz kaynak mevcut türkçe makalelerde var.
  • Veeam Backup and Replication 9.5.0 lisanslı SUnucu fiziksel sunucu herhangi bir sanal makine kullanmıyoruz sadece c deki dosyaları kopyalamak güvende tutmak istiyorum.
    Sadece progrmaı nereye kuracağımı anlamadım fiziksel serveremi yoksa yedekleme yapacağım backup pc sinemi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carboncan

Veeam Backup and Replication 9.5.0 lisanslı SUnucu fiziksel sunucu herhangi bir sanal makine kullanmıyoruz sadece c deki dosyaları kopyalamak güvende tutmak istiyorum.
    Sadece progrmaı nereye kuracağımı anlamadım fiziksel serveremi yoksa yedekleme yapacağım backup pc sinemi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
    Selamlar ,

Google a veeam kurulum ve yapılandırma yazmanız yeterli.
  • her yere kurabilrsiin disk alanı oldugu sürece sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Color OS Rom Acil Yardım !!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.