Şimdi Ara

Vedat Danacı-Fatih Altaylı Hakkında Müthiş İddia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Vedat Danacı-Fatih Altaylı Hakkında Müthiş İddia

Volkan Demirel'i tahrik eden gazeteci müsveddesi Vedat Danacı bakın Fatih Altaylı ile neler yaşamış.
    Deniz Gökçe: "Fatih Altaylı, Emre Kongar çapında birini sipariş üzerine hırpalayacak kadar düşük düzeyde bir yaklaşıma sahip."
    Deniz Gökçe: "Fatih Altaylı'nın ruh halini anlatmak için kücük ve gerçek bir olayla kapatıyoruz;"
    Deniz Gökçe: "1980'li yılların başında Cumhuriyet Gazetesi Spor Servisi'ndeyiz."
    Deniz Gökçe: "Foto muhabiri Vedat Danacı, Fatih Altaylı'yı servisin ortasındaki masaya yatırıyor."
    Deniz Gökçe: "Vedat Danacı, Pantolonunu ve çamaşırlarını sıyırıyor, üstüne biniyor. Fotoğrafçı Ender Erkek de siyah-beyaz resimleri çekiyor"
    Deniz Gökçe: "Şahitleri var, en az beş tane. Vedat, Ender, Halil, Hasan, Turgay mesela. İşte bu kişiden de ancak o tür yorum çıkar!"
    Vedat Danacı ile Fatih Altaylı arasındaki ilişkiyi irdelerseniz, Fatih Altaylı'nın Vedat Danacı'ya neden hala işverdiğini anlayabilirsiniz.

devamı ve ayrıntı için:
    kaynak:
    http://arsiv.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/07/15/yazarlar/yazarlar7.html
    15 Temmuz 2000

bu arkadaşın hakkında böyle bir iddia atılmış, yorumlayın bakalım

• bu yazıyı deniz gökçe yazmamıştır iğrenç birisi yazmıştır ama deniz gökçeye mal etmek istemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bu yazıyı deniz gökçe yazmamıştır iğrenç birisi yazmıştır ama deniz gökçeye mal etmek istemiştir.

haberin gerçekliği dışında bir yorum yapıcam,ona yorum yapmak istemiyorum,
    ama bana neden söyler misin Fenerbahçe aleyhine tüm haberler doğru,lehine haberler yanlış senin nezlinde? Gayet ciddi soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bu yazıyı deniz gökçe yazmamıştır iğrenç birisi yazmıştır ama deniz gökçeye mal etmek istemiştir.

altta kaynağı verdik hala inanmıyor, zaten bu bölümde inandığı bir tane haber görmedim ama
  • niye cvp veriyorsunuz ki buna..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güven Bana (Selçuk Aydemir)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.