Şimdi Ara

vectra GT (yer uçagı) 93-94 model 156 beygir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu araclar hakkında bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ha_kanka

arkadaslar bu araclar hakkında bilgisi olan varmı

öncelikle benim bildiğim 156 değil 150 bg.
  • üstat 156 beygir olması lazım 95-96 modelleride (eski kasanın) 136 beygir
  • yok 93-94 150 bg sonra dediğin gibi 136 bg ecotec daha sonra 98-99 da cıkan b kasa gtler de 150 bg ama ecotec olarak.

93 -94 arasında da sürücü airbag farkı vardır, yani bu aracın en iyisi 94 model olanıdır denebilir.

temizini bulursan süper bir arac ama cok zor hem cok yaşlandı hem de kazasız bulmak çok zor, bide bunları millet hep apaçi yapıyor

• C20XE Katalitik Konvektörlü 150, Kovektörsüz 156HP dir.
  • Ne olduğunu bilmiyorumda geçen eski kasa ışıklarda denk geldi.Arkasında vectra 2.0 i yazıyordu Gt falan okuyamadım...Beraber gazladık...3. vitesin sonlarına 150 km/h kadar peşindeydim 1 boy fark attı 4. vitese atınca arayı açtı yetişemedim ...Tabi Opel'de 5 kişi vardı arkada 3 kız ...Yetişemeyince arka abakıp güldüler el salladılar bende daha fazla rezil olmamak için bıraktım Bizde 2 kişiydik

Ya 115 lik 8V değildi sanırım 136 lıktı 16V ???

• Selamlar;
    A kasa vectra gt araştırıyorum şu sıralar. 93 model bir taneyi görmeye gideceğim, sahibiyle aynı ilçede oturuyoruz. Aracın 230binde ve bakımlı olduğunu söylüyor. Kendi gözümle aracı inceledikten sonra baktırmaya değer bulursam tanıdık bir ustaya göstermeyi düşünüyorum. Bu km de bir aracın olası rektifikasyon istemesi halinde ne büyüklükte bir maliyet çıkarabilir sizce? ( revizyonun yetkili serviste yapılacağı varsayımından hareketle)

Birde şu var; iki yıldır kullandığımız 98 model 110binde sorunsuz clio RT' yi satıp 93 ya da 94 model bir vectra gt ye geçmek rasyonel bir tercihmi olur düşünmekteyim bir taraftan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntinelli -- 5 Ağustos 2009; 13:04:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Almak için soruyorsanız bu araçların temizini bakımlısını bulmak çok zor çünkü zamanın özel arabalarından biriydi..Benim gördüğüm ne kadar GT varsa hepsi de hor kullanılmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

Ne olduğunu bilmiyorumda geçen eski kasa ışıklarda denk geldi.Arkasında vectra 2.0 i yazıyordu Gt falan okuyamadım...Beraber gazladık...3. vitesin sonlarına 150 km/h kadar peşindeydim 1 boy fark attı 4. vitese atınca arayı açtı yetişemedim ...Tabi Opel'de 5 kişi vardı arkada 3 kız ...Yetişemeyince arka abakıp güldüler el salladılar bende daha fazla rezil olmamak için bıraktım Bizde 2 kişiydik

Ya 115 lik 8V değildi sanırım 136 lıktı 16V ???

Bunu içtenlikle paylaştıgınız için teşkler

• geçenlerde araba kiraladık 91 model vectra 1.8 o yok böle bi motor kaç senelik araç uçuo yeminle ben daha önceden sürekli renault kullanmış biri olarak şok oldum ama direksiyon fren debryj gaz pedalları acayp kötü çok yordu beni öldüm bi günde odun gbiydi ama motor müthş iki gün kaldı kaç tane araba tokatladık :D hatta hç abartmıorum bi taksiciyle kavga ettik adam bastı gtti stop ettti bzm araba 50 mtre önde adam bi yapıştrdım allah uçcam tak die yapştım adama aralardan kaçıo trafkte bn arkada kaçamadı :D ama tabi 120-130 dedimi titrio araba eski sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgk90 -- 11 Ağustos 2009; 16:55:49 >
  • 91 model bir aracı kiralayan yerler varmı yahu, ben çok baktım istanbulda öyle ucuza kiralanabilecek eski araç lakin bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.