Şimdi Ara

Vectra b kasa makyajlı alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar maddi sıkışıklık sonucu corollamı satmaya karar verdim . Makyajlı b kasa opel vectra bakıyorım 2000 motor otomatik vites.

    Aracın en dolusu cdx sanırım onlara baktım deri koltuk falan var. Makyajlı olması şart 1999-2001 model arası 2000 motor otomatik vectra bakıyorum . Bütçe 23 (max 25 e çıkarım çok zorlasam) . Değişen olmaması ve tavanda boya olmaması şart . Kalanında boyanın pek bir önemi yok. Kilometre olarakta 250 bini geçmemeli.

    Bu aracın artıları eksileri nelerdir ? Parçaları pahalımıdır ,ne gibi problemler çıkarabilir ?

    Kafamdaki tek model bu , tavsiyelerinize ve yardımlarınızı açığım .

    İlanda paylaşabilirseniz sevinirim :)

    İyi forumlar
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2-sahibinden-otomatik-temiz-vectra-413577522/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tertemiz-alman-tanki-427596939/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-vectra-cdx-otomatik-hatasiz-420683725/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-vectra-2.0-cdx-16v-full-plusfull-otomatik-420662053/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-orjinal-masrafsiz-421843263/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-ve-bakimli-vizesi-yeni-yapildi-420775827/detay







  • 98 cd 2.0 modeline tam 15 sene bindik model yenilemek icin satıp uste 2 vectra parası daha koyup insignia aldık ama inanın vectranın o tadını vermiyor facebook da vectra b türkiye clubune uye olup daha detaylı araştırabilirsiniz size tavsiyem 100.yıl paketli vectra bakmanız 100.yillar sadece 3 renk üretildi bordo, yesil ve lacivert olması lazım içi krem deri döseme az el değistirmis düzenli bakımlı bulursanız gözü kapalı alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre vectra b makyajsız kasa kullandım . iyi bir lastikler yol tutuşu iyidir. benzin sıkışık trafikte 14lt/100km yakar , uzun yol 8lt/100 km yakar benim ustan lpg önermemişti araçta çok sensör var çok sensör arızası olur demişti ben lpg taktırmadım çok km yapmadığım için benzin ile kullandım / parçası boldur hatta bazılarının ithal yan sanayii leri var piyasada ( ön cam fıskiye motoru ) aklı başında bir kullanıcı için aklı başında bir araç. yağsız kalmasın sürekli kontrol edin.siz aldıktan sonra ne kadar kullanacaksınız bilmem ama siz satarken biraz zorluk yaşayabilirsiniz (belki beklediğiniz fiyattan biraz fazla indirim yapmanız gerekir ) ama bu araçla ilgili değil şimdi herkes sıfır km araç peşinde. ama kullanıcıyım diyorsanız bence alınır . duyduğum üzerinde orijinal teyp yoksa
    bilgi ekranının (belkide sensörlerin ) bozulduğu ve bilgileri göstermediği yönünde. ben bir keresinde arka stoplardan birine yanlış ampul takmıştım arabanın motoru silkeleme başlamıştı . doğru ampul takınca silkeleme yokoldu .
    motor ve şanzıman yağ kaçakları kroniktir yüksek kilometrelerde.(motoru ve şanzımanı yıkanmış pırıl pırıl arabayı satmasınlar dikkat edin) . birde çok parlatımış araçlardan uzak durun hatta temizlenmemiş tozlu kirli araçlar daha güvenli bence öbür türlü sahibi mutlaka bir eksiği kapatmaya çalışıyor . hayırlısı olsun




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.