Şimdi Ara

VECTRA B HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
9
Favori
200.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar. Yaklasik 2 ay once 2.5 v6 otomatik vites 98model bir vectra aldim. Sehir içi ölçümlerimde 37krş yakıyor. Bayram ziyaretlerinde istanbuldan samsuna geldim. Bayramin 2. Gunu aksami yola cikmamın avantajıyla bonboş yollarda rahatca geldim. Hız sabitliyici ile ortalama 100-110 u geçmeden neredeyse sıfır trafikle geldim. Ve her gaz fullememde hesapladim araç km'de 25krş yaktı. 200tllik gaz ile 800km yol geldim. Arabada 5kişiydik. Klimayı neredeyse hiç açmadim. Zaten gece ciktim yola sanruuf yeterli oldu. Yakıt olarak bana çok çok iyi geldi. Paylaşmak istedim. Alma çok yakan diyen bütün arkadaşlarımıda aradım :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende 2000 model 2.5 v6 sport modelini almayı düşünüyorum. arabanın değişeni yok ama hava yastığı ve sağ arka abs sensörü bazen arıza lambası yakıyormuş. birde cok az bi yağ sızdırması varmış. 200bin de 4-5 senedir lpg li kullanılıyor. şehir içi 40 kuruş , şehir dışı 26 kuruş yakıyor. Ne diyosunuz alınırmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wicked087

    Merhaba arkadaşlar bende 2000 model 2.5 v6 sport modelini almayı düşünüyorum. arabanın değişeni yok ama hava yastığı ve sağ arka abs sensörü bazen arıza lambası yakıyormuş. birde cok az bi yağ sızdırması varmış. 200bin de 4-5 senedir lpg li kullanılıyor. şehir içi 40 kuruş , şehir dışı 26 kuruş yakıyor. Ne diyosunuz alınırmı ?

    Bende 1998 mod 2.5 v6 var. Mukemmel bir arac. Yakit verileride dogru. Ne kadara anlastiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 model Vectra 2.0DTI'mız var. Almanya'dan enjektör ve yakıt pompası sipariş verdik, ortalama 800TL bi fiyat tuttu. Araç şehir içi fazla yakıyor sürekli dur kalktan ötürü. Ama uzun yolda benzini koklasa yetiyor.

     VECTRA B  HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboreactor -- 23 Ağustos 2014; 15:53:56 >




  • Merhaba arkadaslar. Bir kac sorum olucak tavsiyelerinizi eksik etmeyin lutfen:
    Bakude yasiyorum ve kendime araba almak istiyorum. Ilk arabam oldugundan oyle pahali bir sey aramiyorum. Otomatic vites, klima falan..))
    Ve burada en ucuza bula bilecegim araba Opel Vectra. 1997-1999 yili Vectralar 5000$ civari.
    Sizler tavsiye ediyor musunuz? Alirken nesine dikkat etmek lazim?
    Her turlu fikirlerinize acigim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademtulu


    quote:

    Orijinalden alıntı: wicked087

    Merhaba arkadaşlar bende 2000 model 2.5 v6 sport modelini almayı düşünüyorum. arabanın değişeni yok ama hava yastığı ve sağ arka abs sensörü bazen arıza lambası yakıyormuş. birde cok az bi yağ sızdırması varmış. 200bin de 4-5 senedir lpg li kullanılıyor. şehir içi 40 kuruş , şehir dışı 26 kuruş yakıyor. Ne diyosunuz alınırmı ?

    Bende 1998 mod 2.5 v6 var. Mukemmel bir arac. Yakit verileride dogru. Ne kadara anlastiniz?

    20 bin tl ye aldım ama biraz sıkıntıları cıktı. elektriğinde bazen kısa devreler oluyor. mesela bazen okuma ışığı yanıyo bazen yanmıyor. farların biri kapatsamda yanıyo sonra düzeliyor. bide şanzıman bazen kendini korumaya alıyo sanırım. d de kalkmıyor. 1 de sıkıntı yok kalkıyo bi süre sonra d de düzeliyor. ama canımı sıktı. sürüş keyfi ayrı tabi o motor sesi için hepsine katlanıyorum (: neyse yavaş yavaş bütün sıkıntıları gidermeye çalışıcam bakalım artık




  • wicked087 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Üzücü olmuş. 2.el şans işi. Ben Allaha şükür çok memnunum. Şuan elime extra bir para geçti model yükseltmek istiyorum kıyamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 96 cd ile halen yola devam.Çok şükür bir arıza vs olmadı.Yalnızca yol bilgisayarı çalışmamaya başladı.Olmamasınıda yadırgamıyorum.
  • 96 gls kullanıyorum arkadaşlar bu kosoldaki düğmelerin bazılarının, küllüğün, ve kalarifer bölümünün aydınlatması yanmıyor (bazıları yanıyor) değiştirmek çok zor mu kendim yapabilirmiyim.
  • 2000 2001 kasa araçların çoğu öldü ama Vectra B özellikle CDX modeli hala 28 bin tl lere kadar satılıyor Ankara oto pazarında. Aynı yıllara ait passat olsun, Mondeo olsun, Laguna olsun fiyatları maksimum 18 bin tl civarında ama Vectra hala yıllara meydan okuyor.

    OPEL'in en büyük hatası Vectra'dan vazgeçip İnsignia'ya dönmesidir.
  • Arkadaşlar uzun yıllardır ufak tefek sorunlar hariç bindiğim 1996 CD aracımı satmaya karar verdim.Sebebim ise 0 km araba almak.Daha önceki yazılarımıda okumuşsanız aracın boya istediğini söylemiştim.205.000 km de.Lpg sini doldurup binmeye devam edin.
  • 1996 Model 2.0 16V Orjinal Alman kasa Vectra B CD sahibiyim. Aracım 220.000 Km ye geldi ve çok şükür ki büyük bir sorun şimdiye kadar başıma açmadı. Aracın 2. Sahibiyiz. 1999 yılında 3 yaşında alınmış araç kayınpederim tarafından. Bakımları o kadar düzenli yapılmış ki, şarj dinamosu bozuldu usta tamir için parçayı sökerken görünen o ki ilk ben söküyorum, daha kabloları orjinal duruyor dedi ve şaşırdı. Eksozdan titreme sesi geliyordu puntolatmaya götürdüm, egzozcu baktı ve bu yaşta hala konvertörle gezen vectra görmedim ben dedi :) Belki tek kusuru tavandaki güneş yanığıdır. Aracıma hiç tüp takılmadı. Benzinde şehir içi bile 7 - 7,5 veya en fazla oda abartırsam 8 litre yakıyor. Zaten çok fazla km yapmıyoruz o nedenle tüp aklıma bile gelmiyor. Alındığından beri zaten çok kullanılmadı. Yıla göre hesaplarsan yıllık ortalama 12.000 KM falan ediyor.

    Arada bir de soru sıkıştırayım. Şarj dinamosu bozulup tamir ettirdiğimden beri, kadran ve devir saati bazen çalışmıyor ama ibreler titriyor. Yani tamamen bozulma yok ama bir temassızlık mı desem başka bir şey mi desem anlamadığım bi problem var. Bi ustaya sordum, söker tamir ederiz, kadran titriyorsa bozuk değildir. 2-3 saatte hallederiz dedi, ne kadar doğru tabi bilemedim ama tabi iş güç vakit yok bir türlü götürüp yaptıramadık. Daha önce yaşayan oldu mu merak ettim.

    Parçası pahalı deniyor ama kusura bakmasınlar ama 2006 - 2007 araçların parçalarından daha pahalı değil. Bi arkadaşın dediği gibi ucuz parçalı araba isteyen tofaşa binsin. Motor performansı şimdi ölçtürsem %90 dan fazla çıkacaktır eminim. Kırmızı ışıklardan kalkmak benim için genelde çok keyifli oluyor :D 1.6 motor olanlardan zannedip bir sonraki ışıkta bagajdaki 2.0 16V yazısına bakarak tekrar yaklaşana çok rastladım. Allah arabalarımıza kaza bela vermesin. Zamanı gelir de satarsam da otomatik bir araç almak için satarım arabamı. Ben temiz bakmış yıkatmış falan çok takılmam ama opel araçların motoruna bakacaksın arkadaş. Kıymetini bilen adamın kullandığı vectra, 500.000 km de olsa sahibini üzmez...




  • bloodstar kullanıcısına yanıt
    Vectra b efsanedir....
    1997 aralik ayında 5050 TL te 2.0 CD aldim..hala biniyorum...221000 km de...
    Çok sağlam ve güvenli bir araç..üzerine bir suru araç akdin ama Vectra' m dan vazgecemiyorum...
    O kadar isteyen varki inanamazsiniz…..
    Tüm ön takım baskı balata ve araç kaportası orijinal...sadece birkaç parçada boya var..
    LPG (brc) 2005 yolunda taktirdim..sorunsuz ş.içinde 28 kuruş yakiyor...
    Gecen hafta direksiyon derisini orijinal gibi dikişli hakiki deri ile değiştirdik..çok güzel oldu..
    İstanbul içi sikisik trafikte hararet yükseliyordu o da termostat danmis. 55 TL orijinal akdin değiştirdik düzeldi....omega saat gibi calisiyor hala...bazen benzine galip yol fareleri ne haddini bildirdiğinde oluyor...tam bagimsiz arka süspansiyon sayesinde viraj performansı mükemmel..
    Esp olmamasına rağmen güvenle viraja girer ve cikar...
    Aracimin ilk ve son sahibi olmaya düşünüyorum..satmaya asla niyetin yok...
    2013 TDI dağ octaviam var...güzel araba ,güncel,modern......ama vectranin sürüş zevki asla yok.....
    Vectra b. = o bir efsane........

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bugün nasıl olmuşsa opel vectra b kasa aracımın arka camına taş vurulmuş tuz gibi olmuş film olduğu için düşmemiş öyle duruyor. Internette fiyat bulamadım acaba ne kadara mal olur bu bana yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese merhaba.Gt hakkında soru soran arkadaşlara ve pek bilinen bir model olmayışından ötürü elimden geldiğince açıklama yapmak istiyorum.4 senedir 98 model gt kullanıyorum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim Vectranın bütün serileri bir tarafa gt bir tarafa.Donanım olarak Cdx Lerden bile dolu bir araçtır.Tek sıkıntısı bilmeyenlerin Aracın modifiye olduğunu düşünmeleridir.GT ler fabrika çıkışı body kitlidir.Kampanaları ise orjinal kırmızıdır ve tam bir Hız makinesidir. Süspansiyonları normal vectralara göre daha serttir ve belirli bir hıza ulaştığında arka tekerler Dışa doğru açılarak yol tutuşunu arttırır. Devir geçişleri kısadır. 4 senedir kullanıyorum ve motor arızalambası dahi yanmadı. Sanırım prins marka tüp olmasından ötürü.Her ortamda kendine baktıran spor Hırçın bir Görünüşe sahiptir. Farklı olmasından ötürü çok dikkat çeken bir araçtır.Hemen hemen her hafta araç satılıkmı diye soran birileri çıkar (gt sahipleri iyi bilir) Temizini bulmak çok zordur bulursanızda gözünüz kapalı alabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar 1.6 motor vectra b araca karpuz jant takmak istiyorum yardimci olur musunuz inch olculernde ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm b ailesi size danismak istediklerim var 1.6 vectra b ye 16 inch mi 17 inch mi jant takmaliyim ve bunlarin lastik olcu secimleri ne olmali ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-47000-km-de-kazasiz-degisensiz-vectra-cdx-koleksiyonluk-arac-183805511/detay/

    Şu araca pahalı deyip gidip 25 bine araç alıp sonra 5 bin tl masrafla 30 bine getirmek değişik bir kafa olsa gerek.
     VECTRA B  HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ VECTRA B  HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ VECTRA B  HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ VECTRA B  HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ VECTRA B  HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ VECTRA B  HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ VECTRA B  HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ VECTRA B  HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ VECTRA B  HAKKINDA TÜM BİLDİKLERİMİZ




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker59

    Selam arkadaşlar. yaklaşık 1,5 ay önce bende 2001 CDX aldım.sıfır corolla, megan, 2009 laguna 1.6 gibi bir çok araç kullandım ama gerçekten çok güzel, sert araba diyorlar ama sert araç kullmamışlar galiba. yolda gemi gibi gidiyor süspansüyonu, esnemesi çok hoş. konforu yolda gidişi mükemmel. F23 spor şanzıman çok tatlı ara hızlanmaları var. geçen Ankaradan İstanbula gittim 2.0 TDI Passat, 2008 520d BMW oynadım durdum. çok iyi yani gerçekten bağımlılık yaratıyor aracımla gezmek için bahaneler yaratıyorum . Tekrar görüşürüz bunlar benim izlenimlerim Paylaşalım Hoşçakalın...

    Katılıyorum sorunsuz cdx Ler Öyledir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok temiz vectra buldum.ama km si muayene de km kadranı yarım olduğu için tüv Türk öyle Yazmış.134.000 km de iken 134, 156, 193 şeklinde son 3 haneyi eksik yazmışlar.orada ki Işık kesmiş.1.8 elegance vectram da olmuştu oradan biliyorum. satarken alan kişinin aklında soru işareti kalır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmantkulu -- 15 Haziran 2015; 2:36:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.