Şimdi Ara

Vectra&Astra&Mondeo&Octavia&Civic...Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araç almak ne kadar zor bir şeymiş...İnşallah 10-15 gün içerisinde alacağım artık...
    Bütçe maksimum 27.000 TL...Manuel ve sedan...Çok fazla kullanmayacağım için dizel düşünmüyorum.Yılda 5000 km ancak yaparım..Performans benim çok dert değil maksimum 110 yaparım zaten:)

Seçtiğim araçlar D sınıfından;
    Vectra Comfort (2005-2006)
    Mondeo GHIA (2005-2006)

C sınıfından da;
    Yeni Astra Sedan Enjoy (2008-)
    Octavia Elegance (2006-2007)
    Honda Civic VTEC (2005-2006)

Bu araçlardan birini alacağım artık ve en az beş sene binerim...Hangi aracı neden seçmeliyim?Servis,işçilik,donanım,konfor açısından...Cevaplarınız benim için çok önemli çünkü piyasada hangi galeriye girersem adam elindeki aracı övüyor,benim de aklım karşıyor..Sizlerin tarafsız yorumlarınız sayesinde ben de aracı alacağım...Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idril -- 29 Temmuz 2010; 15:44:42 >

• bence mondeo al...vectra daha once kullanmadım nasıl bı arac oldugunu bılmıyorum pek bı bılgım de yok ama bızde mondeo 2.0 dızel var kardesım araba cok rahat konfor tek kelımeyle mukemmel sadece tek eksısı bana gore calısırken cok ses cıkarması bılırsın ford arabaları hep boyle 27 000 dızelını rahat bulursun ama benzjnlı alcam dıyorsan zaten onda ses problemı yok .....astra tavsıye etmem cok arıza cıkarıyor bana gore alma ama yınede senın kararın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: idril

Arkadaşlar bu araç almak ne kadar zor bir şeymiş...İnşallah 10-15 gün içerisinde alacağım artık...
    Bütçe maksimum 27.000 TL...Manuel ve sedan...Çok fazla kullanmayacağım için dizel düşünmüyorum.Yılda 5000 km ancak yaparım..Performans benim çok dert değil maksimum 110 yaparım zaten:)

Seçtiğim araçlar D sınıfından;
    Vectra Comfort (2005-2006)
    Mondeo GHIA (2005-2006)

C sınıfından da;
    Yeni Astra Sedan Enjoy (2008-)
    Octavia Elegance (2006-2007)
    Honda Civic VTEC (2005-2006)

Bu araçlardan birini alacağım artık ve en az beş sene binerim...Hangi aracı neden seçmeliyim?Servis,işçilik,donanım,konfor açısından...Cevaplarınız benim için çok önemli çünkü piyasada hangi galeriye girersem adam elindeki aracı övüyor,benim de aklım karşıyor..Sizlerin tarafsız yorumlarınız sayesinde ben de aracı alacağım...Şimdiden teşekkürler...

EE tabı galerıce over kendı arabasını yoksa nasıl satacak demı ama bence
    Eger serilik felan olsun deseydın cıvıc veya astrayı onerırdım ama serılık onemlı degıl demıssın donanım konfor olarak vectra on planda karar senin

• Astra yı öneririm ancak ufak tefek kronik sorunlar çıkardığını duydum
  • Astralarda genel bir sorun mu var arkadaşlar,kime Opel desem aman uzak dur,sanayi opelden ekmek yer filan diyorlar..Bunun doğruluk payı var mıdır?
  • mondeo tdci
  • Vectra c 2003 2005 arası güzel araçlar o fiyata alınabilcek en donanımlı gösterişli araçlar ,(2006) c2 tavsiye etmem niye dersenizi c kasa aracımı satıp bugun c2 ye bindiğimde beklentilerim coktu ama benim icin hayal kırıklığı oldu sanki malzeme kalitesinde kısıntıya gidilmiş icinin o doluluğu daha esnetilmiş vs o yüzden c2 yerine 2004 1.8 vectrayı tavsiye ederim kalkışlarda ara hızlanmaları daha iyi 1.6lara göre lpg de 2- 22 kuruş gibi rakamlar yakıyor , 23 24 bin liraya alınabilcek en iyi araçtır diye düşüyorum ,
    Mondeo için bir sey diyemeyeceğim kullanmadığım için , dizel olursa tercihiniz mondeo olabilir fakat cok km yapılmayacağı için benzinli daha mantıklı gibi ki lpg uygulmasına gidilmemiş bu modellerde pek araç yok gibi piyasada dizel aracın artıları olduğu kadar negatif yönleride var az km yapılacağı için benzinli derim

D varken C segmenti daha üst model yada dizel olduğu için tercih edilir genelde dier türlü d sınıfı araç daha mantıklı ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 30 Temmuz 2010; 1:11:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: idril

Astralarda genel bir sorun mu var arkadaşlar,kime Opel desem aman uzak dur,sanayi opelden ekmek yer filan diyorlar..Bunun doğruluk payı var mıdır?

Cok ta takılmayın herkez bir seyler diyor böyle oluncada alıncak araç kalmıyor emin olun işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor , kronik sorun her araçta vardır , hız sabitleyicisi tuş sorun klima tuş sorunu benim aracımda opeldi ama bu sorunların hiç birini yaşamadım , astra sedan pek tercih etmezdim hb varken sonradan uzatılmış hb in duruşunu yıkan bir araç .
  • Şimdilik Vectra ve Mondeo öne çıkıyor...Peki arkadaşlar Octavia Elegance nasıl bir araçtır?Cevap veren herkese teşekkürler..
  • bak kardeş zaten çok yol apan birisi değilmişsin bu sebepten illa dizel diye gitme derim

bence iki bakış açısına yönel..ya üst segment de vectra al(mondeoyu çok iyi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim)

veya alt segment olsu ama yeni olsun de 2008 astra al..

ben olsam böyle yapardım
  • Bana yukardaki seçenekleri sunsalar ben octaviayla vectra arasında kalırdım sanırım.
    Mondeo biraz eskidi gibi sanki, herkezin zevki farklıdır tabiki benim için bi çekiciliği kalmadı artık.
    Ayrıca çok uzun bir araç.Ama çok sağlam işte bu artısı var.
    Ben benzinlisini almazdım açıkcası.

Vectra varken astrayı direk elerdim zaten aynı şey honda için de geçerli.

Vectra 2006 yani makyajlanmış kasa ise vectra, makj. kasa değilse octavia alırdım.
    Maklajlanmış kasayı belirtmemin sebebi bu aracı zamanında biraz araştırmıştım 2003..2005 kasasının
    iç aksamlarında ufak tefek sorunlar çıktığı ve insanın sinirini bozduğunu okudum bi kaç yerden,
    makyajlanmış kasada bu sorunlar giderilmiş.Tabi herkezin yaşadığı sorunlar da değil bunlar.
    ayrıca önden çok daha karizmatik duruyor araç.

Octavia ise her yönüyle sorunsuz a5 kasası çok şık bir araç.
    Elegance modeli zaten dopdolu ne istersen var neredeyse.

Deiğim gibi ben bu 2 araç arasında kalır artık rengine, km sine, aracın durumuna ve fiyatına göre tercih yapardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 30 Temmuz 2010; 12:04:12 >

• Vectra ile Astra'yı ele çünküçabuk sorun çıkaran araçlar. Mondeo ile Civic arasında tercih yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligs1905

Vectra ile Astra'yı ele çünküçabuk sorun çıkaran araçlar. Mondeo ile Civic arasında tercih yap.

ne gıbı sorunlar bı acıklasanız ?? bende 1.5 senedır astra var hıcte arıza vermedı :S siz Tofaşlamı karıstırıyorsunuz
  • Fren balataları, ABS bunlar başta gelen arızlar... Bizde de Vectra B vardı. Benim kuzende astra g var arka camlar elektrikli ama çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligs1905

Fren balataları, ABS bunlar başta gelen arızlar... Bizde de Vectra B vardı. Benim kuzende astra g var arka camlar elektrikli ama çalışmıyor.

Nedense bende hıc boyle sorunlar olusmadı hadı bende olusmadı akrabamızdada var astra g komsumuzdada var onlardada olusmadı :S işe bak demekkı sızın arabalarda bır şey varmış
  • astra tavsiye etmiyorum kazara bir astra aldım aldığımın 2.haftası satılığa çıkarttım 1 ay içinde sattım fakat her gün yeni bir arıza bozuyordu bir alman arabası nasıl motor suyunun konduğu kabı belirli periyotlarla çatlatabiliyor ankamış değilim ve sadece plastik kap 70 tl..Tek derdi bu olsa yie razıydım bitmek bilmiyen kronik sorunlar astra dan uzak dur derim..

edit ;

bu arada araç 2006 model 80.00 km de idi henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 31 Temmuz 2010; 12:59:29 >
  • Mondeo daha iyi gibi duruyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.