Şimdi Ara

vectra 2004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar 2004 model vectra ların kronik bir sorunu var mıdır? konfor işçilik ve malzeme kalitesi açısından nasıldır? bir tane buldum ankara da 60.000 km de 23.750 pazarlıklı fiyatı var ankara piyasasından haberdar olan arkadaşlar fiyatı sizce nasıldır? lpg sisteme uyum sağlar mı ? 23.000 ytl ye daha temizi bulunabilir mi? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puyol -- 12 Haziran 2007; 1:58:58 >

• kim dedi kronik sorunu vardır diye hiçbir sorunu yoktur bu kasa vectraların o sorunlar eski kasa corsa'da vardı o da düzeltildi konfor olsun işcilik olsun malzeme olsun kusursuz rahatca alınabilecek bir araçtır

fiyat konusunda pek bir bilgim yok şuanda biraz uzak kaldım fiyatlara bu aralar az sonra arkadaşlar seni aydınlatacaklardır fiyat konusunda
  • bende 2004 vectra confort vardı.yaklaşık 10lt/100 km yakıtı var ama kronik bir arızası yoktu.61.000 km idi ankaradayım 25.750.ytl sattım .Bende tüp taktırmayı düşündüm ama çok uyumlu olmadığı konusunda bazı duyumlar aldım.Lpg ye en uyumlu mootorlr fort fokus diye biliyorum arkadaşım 2003 fokus eski kasaya lpg taktırdı aracı kulladım çok hoşuma gitti.lpg düşünüyor isen bece ford düşün.Aracın 23.750 fiyatı çok iyi bence.
  • nolamaz arkadaşım kimse söylemedi kronik bir sorunu olduğunu ben bilmediğim için sordum cevabın için teşekkürler. fiyatı konusuna gelince bu aracın galeride bu fiyata olduğunu görünce şüphelendim doğrusu diğer ilanlara baktığımda piyasası biraz daha yüksek gibi o yüzden sizlere de sormak istedim.

focus konusuna gelince o da vw bora, astra, golf gibi seçeneklerim arasında ancak vectra da ki konforu focus da bulabileceğimi sanmıyorum. yol sesi motor sesi takırtı tukurtu olsun istemiyorum artık.

saygılar
    Tern D8
  • tolgao2000 öncelikle açtığım konulara ve özel mesajlarıma içtenlikle cevap veriyosun bunun için teşekkür ederim.

sana katılıyorum 1.600 motor bu araç için küçük. ancak hala kendime uygun bir araç bulamadım arayış içerisindeyim astra, vectra, bora, focus ve hatta bmw 3.20 bile seçeneklerim arasında. alacağım aracımı en az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum o yüzden yanlış bir karar vermek istemiyorum. şunu da söyleyeyim yılda en fazla 10.000 bilemedin 12.000 km yol yaparım. aracımda önceliklerim konfor ve sorunsuzluk. kullanacağım 5 yıl içerisinden beni üzsün istemem ve 5 yılın sonunda aracımı elimden çıkarabiliyim isterim.
    Honda Civic 2004 otomatik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten o aracı performans derdi olmayan biri alır.Yani bence problem oluşturmaz.Yoksa bakmaz bile o araca arkadaş.

Kim istemezki 1,8t lu aracı olsun

Aracın ederi 23000-24000dir eğer comfortsa elegance sa biraz daha fazla yakıt tüketimide 9-10lt arası değişiyor

V8 POWER...
  • o araba 3 aydır internette duruyor erdal otomotivdekini diyorsan eğer.ben ankaradayım.bende önceden ya vectra ya megane alıyım dedim adamı aramıştım o zaman km si 54.000 kmdeydi satıldı demişti.sonra bidaha ekledi yine aradık adam geri getirmiş bizde bu arabanın bişeyi olmasa geri getirmezdi dedik.en son fiyat olarakta 23.500 ytl demişti.araba değerinin altında kesin birşeyi vardır.ayrıca vectra 1.6 hakkında çok yakıyor,kasa ağır kalıyor gibi duyumlardan sonra megane aldım full çok memnunum.istersen o vectradan uzak dur
  • evet erdal oto daki vectra bahsettiğim araç. fiyatı beni de şüphelendirmişti zaten söyledim. bu araçların gerçek piyasası nedir acaba ? megane nin işçilik ve malzeme kalitesi hoşuma gitmiyo ve konfor olarakta vectra ya yaklaşamaz gibi geliyo bana.
  • Komşum çok temiz 2004 Bora aldı içi sütlü kahve renginde, 36 bin km de adam sıkışıp satmış 17 milayara almış, aracı bir görseniz kız gibi tabiri caizse, vectra yerine Bora ' ya da bakmanızı da tavsiye ederim.
  • 2004 vectra comfortların fiyatı 25-26 arasında değişir.ama alacaksan elegance al derim comfortlarda hiç özellik yok.ayrıca megane gerçekten beklediğimden çok iyi.çünkü renaultun bu kadar iyi yapabileceğini tahmin edemezdim.ben en fullunu aldım cam tavan,xenon far,cruis kontrol.... daha sayamadığım bir sürü özelliği var.parça fiyatları bana göre pahalı ben renault ucuz olur demiştim ama öyle değilmiş.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.