Şimdi Ara

Ve Yeniden... Hedef: Bilgisayar Mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayatindan hicbisey gittigi falan yok. Sosyallik sifir demis bazilari eger dershaneye gideceksen ole oldugu falan da yok. Gayet eglenceli oluyor mezun siniflari. Benim oyleydi, lisede eglenmedigim kadar eglenmistim. Denemeler basladikca iyi sonuclari gordukce iyiki kalmisim diyeceksin

Hayatin boyunca yapacagin bir meslek icim 1 sene daha calismak kesinlikle kayip degil kisaca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

1 sene kal

Hayatindan hicbisey gittigi falan yok. Sosyallik sifir demis bazilari eger dershaneye gideceksen ole oldugu falan da yok. Gayet eglenceli oluyor mezun siniflari. Benim oyleydi, lisede eglenmedigim kadar eglenmistim. Denemeler basladikca iyi sonuclari gordukce iyiki kalmisim diyeceksin

Hayatin boyunca yapacagin bir meslek icim 1 sene daha calismak kesinlikle kayip degil kisaca

çok büyük fark olur mu sence? yani dokuz eylül yerine yıldız teknik veya hacettepeye gitsem. tabi boun bilkent odtü itü'ye gidebilirsem kesinlikle değer bir sene kaldığıma ama diğer üniversitelerde sanmıyorum bu kadar fark olacağını.

• Şimdi 2.sene hazırlanmış biri olarak diyebilirim ki sana 2.sene psikolojisi sınav yaklaştıkça ağırlaşır ama sınavdan 2-3 hafta önceye kadar oh abi iyi ki kalmışım ya dersin.İşin gerçeği bi sene kaybetmek hiç te önemli değildir istediğin bir yere gitmek için.Fakat şöyle bir durum var ki artık bu sınav işleri çok karıştı.Seneye eklenen yeni konular var ve sen geçen seneki açıklarınla birlikte bunları da öğrenmeye çalışacaksın arkadaşımla kalalım mı 3.seneye diye tartışırken farkettik ki bu yeni konular çok zamanımızı alacak.YGSden sonra yine bir şifre skandalı patlayabilir.Herşey o kadar karışık ki.Çoğu insanın çok mutlu olacağı bir sıralama elde etmişsin.Şöyle bir durum da ayrietten var ilk 15bin civarında çok küçük puanlar sanırım inanılmaz oynamalara sebep oluyo.Ve kötü günündeysen 3binde olacağına 15binde olacaksın falan sıralamalar yukarı çıktıkça kusursuzlaşıyor iyice sınav sonuçları.Şahsen ben göze alamıyorum çünkü diyemiyorum ki kendime gerçekten çalışırım 4-5bininci olurum.Ben de 38bininci oldum bu arada Ege ve D.Eylül bilg tutsa gidecektim.Şimdi Akdeniz EE yazacağım çok ta mutluyum.Ha biri çok pis gaza getirebilir beni o da ayrı mesele bi bakarsın 2012 ygs-lys tayfasına katılırım

Ama ille de kalacağım diyorsan şunları iyi gözden geçir ;
    1-Aile baskısına dayanabilir misin ?
    2-Açıklarımı iyi biliyorum çatır çatır kapatırım diyor musun ?
    3-Yeni ve duyduğum kadarıyla gıcık konuları halletmeye hazır mısın (yaklaşık 1ayını alabilir) ?
    4-Eğer D.Eylül değil de Gazi de Hacettepe de Bilg.Müh tutturabilirsen ancak mutlu olacak mısın ?

Eğer diyorsan ki sonunu düşünen kahraman olamaz eyvallah derim helal olsun hazırlan derim ama riskler büyük Sıralaman kötü bir sıralama olsa inan kal derim ama 50-60bin bile değilsin 34bin gayet iyi yine de sana kalmış Ha bu arada hakikaten inanılmaz fazla çalıştı bu sene mezun bi arkadaşım altyapısı da fena değildi özel ders falan olmadan 5-6 binlere çekti 30-40 binlerden.

Faydası yoktur gözlerdeki yaşın.Gitmeden evvel iyi düşün taşın

• quote:

Orijinalden alıntı: eAddL

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

1 sene kal

çok büyük fark olur mu sence? yani dokuz eylül yerine yıldız teknik veya hacettepeye gitsem. tabi boun bilkent odtü itü'ye gidebilirsem kesinlikle değer bir sene kaldığıma ama diğer üniversitelerde sanmıyorum bu kadar fark olacağını.

Eğer dokuz eylüle gitmeyip 1 sene kalıp da kendine hacettepe hedefi koyacaksan kalma git bu sene o zaman Eğer 30bin sıralaman var ve 1 sene kalıyorsan, ilk 5bini hedef diye koyacaksın kendine; 10bin dışına çıkarsan pek bir başarı sayılmaz o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 25 Temmuz 2011; 14:34:33 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdibeck -- 5 Haziran 2020; 14:35:58 >
  • Hocam eğer yaşıyorsanız ne yaptınız

• Aspergrata A kullanıcısına yanıt
    9 yıl önceki mesajı nasıl buldun acaba çok merak ediyorum. Adam yaşlanmıştır olum ne yaptın diye soruyorsun bir de yakında emekli olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_burak

9 yıl önceki mesajı nasıl buldun acaba çok merak ediyorum. Adam yaşlanmıştır olum ne yaptın diye soruyorsun bir de yakında emekli olacak.
    Abi yok anasayfadaydi ben de biri uplamis herhalde diye son sayfasını açtım baktım yok bir şey en iyisi ben yazayım dedim

• up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.