Şimdi Ara

VE SONY'DE 'Micro Four Thirds' PAZARINA GİRİYOR. OLYMPUS, PANASONIC'E RAKİP..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞUAN İÇİN GÜN YÜZÜNE ÇIKAN ÇOK BİRŞEY YOK.. MAKİNA AŞAĞIDA.. BEN ŞAHSEN GÖRÜNTÜSÜNÜ PEK SEVMEDİM.. AŞIRI SADE.. AMA FOTOĞRAF KALİTESİ İYİ OLSUNDA.. GÖRÜNTÜ SADE OLSUN.. BEN ŞAHSEN RAZIYIM..

SANIRIM SİSTEM TAM OLARAK "Micro Four Thirds" DEĞİL.. HENÜZ TÜRKÇE BİR AÇIKLAMA GÖREMEDİM.. ANCAK SONUÇ OLARAK BENZER BİR SİSTEM UYGULAMIŞ, GÖVDE CİDDİ ORANDA KÜÇÜLTÜLMÜŞ.. SONY BURDA BU BÜYÜK BİR ATILIM VE AR-GE YAPMIŞ.. TEBRİK EDİYORUM SONY'İ BU KONUDA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 21 Şubat 2010; 23:33:24 >

• Sıradan bir kompakt gibi duruyor bodysi ama fotoğraf kalitesine bakar iş aynen dediğiniz gibi.
  • Veyselciğim sen bunuda denersin kesin. gelirse Türkiyeye Paylaşım için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Sıradan bir kompakt gibi duruyor bodysi ama fotoğraf kalitesine bakar iş aynen dediğiniz gibi.

ele almadan, incelemeden, görmeden birşey söylemek oldukça güç görüntüye değil verdiği hissiyata bakmak lazım birazda..

quote:

Orijinalden alıntı: a_gls

Veyselciğim sen bunuda denersin kesin. gelirse Türkiyeye Paylaşım için teşekkürler

valla isterim elbette ama bi çıksın meydana tam olarak da görelim.. "eurasia" verirse ilk elden denemek ve seve seve inceleyip bir inceleme yazısı da yazmak isterim.. sony sana açık bir çağrı bu

• quote:

Veyselciğim sen bunuda denersin kesin. gelirse Türkiyeye Paylaşım için teşekkürler

Aynen, , "Micro Four Thirds" denince bölümde aklıma gelen ilk isim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist64

quote:

Aynen, , "Micro Four Thirds" denince bölümde aklıma gelen ilk isim

siz beni nerden micro four thirds'ci yaptınız yahu iyiki bir dmc-l1 kullandık.. adımız çıktı fourthirds'ciye iyi mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.