bundan neredeyde 1-2 ay önce bu başlıkta bir konu açmıştım ve şöyle demiştim arkadaşlar metallicanın elektronik bir albumu var tecno tarzında yapmışlar bazı şarkılarını albumun adı ne demiştim her türlü eleştiriye göğüs gerdim bana sen rap cısın dediler bana sen tecnocusun dediler git elektronik müzizk yapanlara sor dediler burası metallcilerin yeri alarız kaba hatlarını dediler ama yılmadım ve sonunda buldum bir çok kişi metallicanın böyle bi şeyi yok aslanım yanılma didler var işde var ahada adı ahada şarkıları
Metallica - Die Krups
Bahsettiğin grup Die Krupps olmasın sakın? Metallica cover'layan techno grup hani?
Battery cover'ları var bende, iyi sayılır
Araştırmadan damlayan internet metalcilerinin hastasıyım.Metallica'nın arabesk albümü de var,biliyor musun?
Die Krupps'un '93'te çıkardığı Metallica Tribute albümü vardır,şarkıların Metallica şarkıları olması dışında Metallica ile alakası yoktur.
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
bundan neredeyde 1-2 ay önce bu başlıkta bir konu açmıştım ve şöyle demiştim arkadaşlar metallicanın elektronik bir albumu var tecno tarzında yapmışlar bazı şarkılarını albumun adı ne demiştim her türlü eleştiriye göğüs gerdim bana sen rap cısın dediler bana sen tecnocusun dediler git elektronik müzizk yapanlara sor dediler burası metallcilerin yeri alarız kaba hatlarını dediler ama yılmadım ve sonunda buldum bir çok kişi metallicanın böyle bi şeyi yok aslanım yanılma didler var işde var ahada adı ahada şarkıları
Metallica - Die Krups
ne yani sen bunca zamandır metallica nın böyle bi albümü oldugunu mu sanıyordun? daha önceki başlığını görmüş olsam hemen orada sana söylerdim böyle bir albüm olmadıgını ancak bi grubun(die krups) metallica nın şarkılarını coverladığını "bir çok kişi metallicanın böyle bi şeyi yok aslanım yanılma didler" derken yanılmamış arkadaşlar
Evet ben metallicanın böyle bir albumu olduğunu sanıyordum Sanctus Diavolos saol kardeşim bilgilerin için @ tranquillityofloss geçmiş olsun hastaymışın aman dikkat et kendine daha kötü bi hastalığa çevirmesin