Şimdi Ara

Ve sonunda kasamın camını kırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 senedir yaşadığım ve kaynağını henüz çözemediğim bir sorundan dolayı sonunda bugün bilgisayara tekme tokat daldım.

Ve sonunda kasamın camını kırdım.

Sorun; anakartın CPU ledinin sabit olarak yanık kalması ve PC'nin kapat/aç ile bazen 1. bazen 2. bazen 50. kapat/aç'tan sonra açılması bazen de hiç açılmamasıydı.

Bugün saat 19:00'dan 19:51'e kadar PC'de olan acil bir işi halledebilmek adına bu kapat/aç yaptım ve en sonunda açılmayınca girdim makineye.

Tahminime göre sorun PSU kaynaklı ve dilerim aksi çıkmaz.Yarın sabah vatan bilgisayar'a gidip PSU denemeleri yapıcam.Dilerim bir faydası olur.Hayırlısı olsun bakalım.

Gelişmeleri bu başlık altına aktarıcam, umursanmasa bile en azından bir rahatlama yolu oldu benim için.

Edit : Fotoğraf simage haline getirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisherWZ -- 5 Mart 2014; 4:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• thepunisherWZ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar haşin olmayın yav

• wormquake kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi bugüne kadar zor sabrettim, zaten belliydi sonunda çıldıracağım.

Supersin haciiiiii. Saka bi yana hocam anakarta bi zarar gelmesin. Ben islemci fanina tornavida firlatayim derken hem fani kirdim hemde anakarta bisiler oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    adamımmm
  • Olur boyle vakalar, vatan sorunu yakalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çare yastık.
  • exotic. kullanıcısına yanıt
    Hocam anakartın b*kunu geçen sene yedim zaten.belki kasada kaçak maçak vardır diye uzay sistem kurmuştum, pc açılmadıkça 5cm kaldırıp masaya vurdum anakartı, en sonunda açıldı, mavi ekran falan anladım içine ettiğimi, işlemciyi çıkarttım, anakart iğneleri yamulmuş, işlemcinin 1-2 pini zedelenmiş vs. Anakartı garantiye gönderdim, sağolsun Çizgi kullanıcı hatası rağmen CPU yatağını değiştirdi.Anakart garanti dışı kaldı ama yine de ucuz atlattık.İşlemci de o halde sorunsuz devam çok şükür.

Sorun %95 PSU kaynaklı.Yakın zamanda yeni PSU alıp denemeler yapıcam burada paylaşırım sonucu.

• :) bendeki sorunun aynısı, psu'dan şüphelenip, arkadaşın bilgisayarında denedim. Bingoo! Psu sorunluydu, gönderdim yenisi geldi. şimdi herhangi bir sıkıntım yok...
    Benimde kasa olan tıkırtıları vurarak geçirmeye çalışmam yüzünden kasanın ön kısmı göçtü on fanda kırıldı galiba türk aklı işte vurunca geçer mantığı hakim bizde @thepunisherWZ
  • Hocam sen yine sorunu bulmuşsun ben bütün parçaları değiştirdiğim halde bilgisayar benim evde çalıştı mı tam en heyecanlı kısımlarda çakıyor reseti bende dalıcam bi gün ama...
  • Bendede var bi sorun vidalar yalama oldu aç kapa aç kapa harddiski yeni aldım almasam tekme tokat dalardımda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.