Bildirim
Ve nihayet taahhüt son !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=9&d=adsl-steyen-el-kaldirsin&t=0 6 ay kafanız rahat olur illa değiştireceğim ttneti derseniz.TOp yekün kurtulursunuz... _____________________________ -
superonline adsl i bende kullanıyorum gayet memnunum.16 mbite kadar olan paketteyim hızım genelde 14-15 mbit arası _____________________________ Uyanık olmalısın gözler açık ve sessiz,
Öyle sessiz ol ki sessiz nefessiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yasinb3y
superonline adsl i bende kullanıyorum gayet memnunum.16 mbite kadar olan paketteyim hızım genelde 14-15 mbit arası
akk uyguluyor mu?_____________________________ We have two ears and one mouth so that we can listen twice as much as we speak. -
quote:
Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu
quote:
superonline adsl i bende kullanıyorum gayet memnunum.16 mbite kadar olan paketteyim hızım genelde 14-15 mbit arası
akk uyguluyor mu?
hayır uygulamıyor bende._____________________________ Uyanık olmalısın gözler açık ve sessiz,
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu
quote:
akk uyguluyor mu?
hayır uygulamıyor bende.
sağolun, yakın zamanda superonline a geçebilirim o halde._____________________________ We have two ears and one mouth so that we can listen twice as much as we speak. -
http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=9&d=adsl-steyen-el-kaldirsin&t=1
bu linkin hemen altında
8 Mbps’ye kadar 4 GB ve 6 GB paketlerin hız alanı 25 GB'dır
8 Mbps’ye kadar ve 16 Mbps’ye kadar limitsiz paketlerin hız alanı 50 GB'dır.
bu ibare var ve 24 at taahhüt var. bunların hepsi zaten ttnet den almıyormu farklı birşey uygulaması mümkün degil gibi gözüküyor bana -
Superonline akk uyguluyor metronet ve uydunette akk yok. Biri adsl nisan ayının sonuna kadar 8 mb limitsiz kampanyası yapmıştı. Şu an var mı tam olarak bilmiyorum.
Superonline akk uyguluyor metronet ve uydunette akk yok. Biri adsl nisan ayının sonuna kadar 8 mb limitsiz kampanyası yapmıştı. Şu an var mı tam olarak bilmiyorum.
superonline derken superonline fiber i kastettiniz herhalde_____________________________ Uyanık olmalısın gözler açık ve sessiz,
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: carter7415
superonline derken superonline fiber i kastettiniz herhalde
Evet hocam fiberlerde var maalesef.
Arkadaşlar birde superonline 24 ay boyunca 8 mbit 29 TL diye birşey vardı halen geçerlimi geçelim öyleyse eğer ? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler