Şimdi Ara

ve mutlu son iphone 4 ulaştım turkcell 16 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan tim deyim telefonumu alıyorum ayrıntıları anlatcam

• hayırlı olsun
  • Nerden ve hangi bayiden aldiginizida yazar misiniz..
  • arkdaşlar saat 13,00 da istanbul bağcılarda bulunan şengüller tim bayine telefon açtım abi iphone 4 varmı dedim biri ayıttı almadı dedi hemen koştum gitim aldım 24 ay tahütlü aldım
    ve beklenen soruya hemen cevap verim telefon 3 g de ise o an telefon çaldıysa ve konuşuyprsan telefonun şebekesi 3 geden hmen devre dışı kalıyor ve telefon kesiliyor elinizle falan kesilmez yani beyler
  • beyler yardım edin ya şimdi ne yapıcam ben ne yüklüycem Jailbreak nedir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

beyler yardım edin ya şimdi ne yapıcam ben ne yüklüycem Jailbreak nedir bu

Sen yapamıycan heralde, at gitsin onu sen Nokia al en iyisi, adresi vereyim bu tarafa doğru at at...

Şaka bir yana, hayırlı olsun iyi günlerde kullan.. Zamanla öğrenirsin, önce itunes u kur bilgisayarına, telefonla eşleştir, itunes a müziklerini, videolarını atıp sync yap iphone 4 yüklensin.
    Şimdilik güncelleme yapma telefon yazılımını, jailbreak için. Sonra jailbreak olayına geçersin....
  • valla az önce kredi kartı ekstasına açtım iphoneden laptoptan daha canlı görüntü var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • itunes nerden indircem abi
  • quote:

itunes nerden indircem abi

İtunes olmadan ve itunes store dan account almadan hiçbirşey yapamazsın.

www.apple.com
  • her alan yazacak mi simdi foruma ben iphone aldim diye?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

her alan yazacak mi simdi foruma ben iphone aldim diye?!

kardeş sen al sende yaz ben nerden aldığımı yazdım birde ilk defa aldığım için neler yapacağımı sordum ne var bunda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

her alan yazacak mi simdi foruma ben iphone aldim diye?!

kardeş sen al sende yaz ben nerden aldığımı yazdım birde ilk defa aldığım için neler yapacağımı sordum ne var bunda

Ben yazilmasindan yanayim ama yeni konu acarak degil tabiki ! Sahsen ip4 umu forumdan gelen bir haber vesilesiyle bulabildim
  • o ne demek telefon çaldığı anda ya da konuşuyorken 3G devre dışı kalıyor parmakla alakası yok fln.. allahım yaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 14 Ekim 2010; 17:20:25 >
  • Vodafone hat ile kullaniyorum 3g acik daha hicbir konusmam kesilmedi, 3g ile alakasi yok !
  • bencede... sana bozuk telefon satmışlar o zaman, gerçekten dediğin gibi sorunlar varsa eğer... burdan bu çıkıyor!
  • Ben 4ünde Platinium ile aldım ve stok sorunları yok gibiydi dan diye getirdiler. Sözleşmesiz aldım 1599TL =) Sanada hayırlı olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone
    bencede... sana bozuk telefon satmışlar o zaman, gerçekten dediğin gibi sorunlar varsa eğer... burdan bu çıkıyor!

Hocam neden arkadasa bozuk cihaz satmislar diyorsun. Bozuk falan degil cihazin, gayet normal 3gden 2gye dusmesi. Gule gule kullan kardesim
  • Yazamak degil de , her alanin yeni bir konu acmasi biraz asiri oluyor. bircok konu var ayni seylerin tekrar tekrar konusuldugu . :)
  • bak kardeşim şöyle türkiyede en iyi alt yapı 2g senin telefon 3g deyken diyelim biri aradı yoldasın 3g den 2 geye düştün ozamn telefon kesiliyor başka türlü ne sarı ekran nede şebeke problemi var manyak birşey tek kelimeyle ama foto çekiminde flaşı kapat yoksa bayaz çekiyor resmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.