Şimdi Ara

ve mucize olur cydia artik düzelir....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar 3.0 a gectim ve cydiaya source ekleyemiyorum hicbisekilde... cydia insallah bi update cikarirda bu sacmalik biter tum forumlarin iphone konulari CYDİA! icy'i yukleyebilsem CYDİA'yi aninda silecem ... her telefonu elime aldigimda cydianin updateti geldimi diye bakmaktan wallahi biktim... insallah en kisa zamanda cikarda su yeni GPS programini yukleyebilirim ve bagimlisi oldugum MONOPOLYe yine kavusurum ;(

• Cydia bende gayet düzgün çalışıyor. Sizin yazılımla ilgili bir probleminiz olmalı.
  • Öncelikle modemi resetleyip tekrar deneyin. Eğer olmazsa cihazı tekrar restore edip bir daha jail break yapın
  • cydia duzgun calisiyor tek SORUN SOURCE EKLEYEMİYORUZ İPHONE 3.0 a ;(
  • Piêr Dé Sans'ın da dediği gibi tekrar jailbreak yaparsan sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.
  • SOURCE eklersin niye ekleyemiyorsun, benim bildigim bir tek ingiliz anahtari source unu ekleyince cydia açılmıyor, diğerlerinde sorun yok, alpden i ekleyebilirsin, bende 3.0 a geçtim hepsi çalışıyor...
    Şöyle yapabilrsin, winscp ile \private\etc\apt\sources.list kalsörüne gir içindeki dosyaları sil, telefonu kapat aç, cydia boş olarak açılacaktır ondan sonra source leri ekle, i.anahtarını ekleme yanlız, daha da olmadı telefonu restore yap sonra Redsn0w 0.7.2 ile tekrar jailbreak yap cydia nın sorunsuz çalışması lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.