Şimdi Ara

Ve işe başlıyorum. Bu ilk olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ana kadar hiç heyecan yoktu ama az önce arayıp yarın gelmemi söyleyince birden heyecan bastı. Ciddi ciddi işe başlıyorum. Benim ilk deneyimim olacak, bi giyim mağazasında çalışacağım. Şu kasa işleri falan filan nasıl yapacağım bilmiyorum, umarım kolaydır.

• Hll qnq
  • Hayirli olsun hocam Allah yardimcin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nape kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4-4-2

Şu ana kadar hiç heyecan yoktu ama az önce arayıp yarın gelmemi söyleyince birden heyecan bastı. Ciddi ciddi işe başlıyorum. Benim ilk deneyimim olacak, bi giyim mağazasında çalışacağım. Şu kasa işleri falan filan nasıl yapacağım bilmiyorum, umarım kolaydır.

Hayırlı olsun nasıl bir yer bilmem ama sakın maaşını diğer çalışanlara söyleme bunu da her çalıştığın yerde ilke edin.
  • Özgürlüğe giden ilk adım, başkasının zengin olması için özgürlüğünü feda etmendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Özgürlüğe giden ilk adım, başkasının zengin olması için özgürlüğünü feda etmendir.

özgür insan yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

Orijinalden alıntı: 4-4-2

Şu ana kadar hiç heyecan yoktu ama az önce arayıp yarın gelmemi söyleyince birden heyecan bastı. Ciddi ciddi işe başlıyorum. Benim ilk deneyimim olacak, bi giyim mağazasında çalışacağım. Şu kasa işleri falan filan nasıl yapacağım bilmiyorum, umarım kolaydır.

Hayırlı olsun nasıl bir yer bilmem ama sakın maaşını diğer çalışanlara söyleme bunu da her çalıştığın yerde ilke edin.

Hocam herkes aynı alıyor zaten.(Müdürler, Yardımcılar dışında tabii Asgari ücret+prim. Primde kişiye özel değil. Mağazanın belli bir kotası var, o kotayı aşınca primler bölünüyor çalışanlara.

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Özgürlüğe giden ilk adım, başkasının zengin olması için özgürlüğünü feda etmendir.

özgür insan yoktur.

Maalesef katılıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.