Şimdi Ara

Ve Gökhan Zan Galatasarayda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
6.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu sıfata bak ya, evlat olsa sevilmez.
  • Artik defansa transfer sart oldu, yonetimin ve hocanin bir bahanesi kalmadi.Sukurler olsun valla, seneye adamakilli bir stoper transferi ile cok daha yerlere geliriz. Bir yandan da Gokhan Zan gibi takima her turlu zarari dokunan bir adamdan kurtulmus olduk.Super vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Ve Gökhan Zan Galatasarayda

Ama her nedesen şampiyon Beşiktaş'ın kaptanıydı.

• Şükürler Olsun kurtulduk...
  • Beşiktaşın kaptanları Delgado ve Nobreydi. İkiside kadroda olmadığı için verilmiştir.
  • quote:

Beşiktaşın kaptanları Delgado ve Nobreydi. İkiside kadroda olmadığı için verilmiştir.

• quote:

çay içiyordum iş yerini çaya buladım gülmekten :D akşam akşam yapılmaz ki :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: howdyhoo

quote:

Orjinalden alıntı: Claymoré

quote:

Orjinalden alıntı: howdyhoo

quote:

Orjinalden alıntı: Claymoré

insanlar ne garip yav bonservissiz adam almışız yabancı kontenjanını doldurmaz hiç beğenmezsek kadro dışı bırakırız. zamanında birileri serveti gönderip sonra o kazma dedikleri adamı ağzının suyu akarak izlemedi mi? Tarih tekerrür eder siz merak etmeyin bu kafayla da bi dahaki şampiyonluğu 5 sene bekleyin

tamam

ağzın laf yapıyosa cevabını verirsin ergen kız ağızlarıyla konuşcaksan geç bu işleri

diyorum ki şampiyonluk hesaplarını yaptın yine 5 yıl sonrasına ..buseneye unutmuşsunuz hemen..ilkyarıyı 5 puanla lider kağatırız..rahat şampiyonuz falan

biz her sene şampiyonuz deriz genelde de oluruz bu takımın vizyonuyla ilgili gocuncak sıkılcak bi durum göremedim.. benim için gökhanın alınması nötr bi olay sonunda kaybediceğimiz bi durum yok hiç bi galatasaraylı da çok umutlu konuşmamış ama bu beşiktaşlıların dalga geçmesine anlam veremedim. çok kötü de olsa, tesadüfen de seçilse milli takım oyuncusunu allayıp pullayıp belli bi ücrete satabilirdiniz. bence bunu eleştirin yada çok gevşekseniz bununla dalga geçin...

• quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Beşiktaşın kaptanları Delgado ve Nobreydi. İkiside kadroda olmadığı için verilmiştir.

ilk iki kaptan ibrahim üzülmez ve toramandır ancak terlik kavgası yüzünden kaptanlıkları alındı. onların yerine kaptan delgado oldu ikinci kaptan ise nobre. delgado ve nobre sakatlanınca rüştüde kaptan olmayınca kaptanlık g.zan a kaldı. zaman zaman serdar özkanda kaptan oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

quote:

ilk iki kaptan ibrahim üzülmez ve toramandır ancak terlik kavgası yüzünden kaptanlıkları alındı. onların yerine kaptan delgado oldu ikinci kaptan ise nobre. delgado ve nobre sakatlanınca rüştüde kaptan olmayınca kaptanlık g.zan a kaldı. zaman zaman serdar özkanda kaptan oldu.

Ben onu bunu bilmem, 45 kez milli takım forması giymiş ve Euro 2008'de yarı final sevinci yaşatan kadronun içinde de bu adam var ise ve sizde bu adamın gittiğine seviniyorsanız ben başka bir kelime etmiyorum. Gökhan Zan'ı bende beğenmiyorum ama beğensekte beğenmesekte bu adam Türkiye milli takımının vazgeçilmez stoperiyse ve Mustafa Denizli her maç banko oynatıyorsa bu adamda bireşy vardır ki oynatıyor.

• quote:

lafa gel ya

quote:

Ama her nedesen şampiyon Beşiktaş'ın kaptanıydı.

hee emin ol Beşiktaş'ın kaptanıydı.. sizde kaptanı aldık diye avutun kendinizi.. ne kaptan ama

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

quote:

Ben onu bunu bilmem, 45 kez milli takım forması giymiş ve Euro 2008'de yarı final sevinci yaşatan kadronun içinde de bu adam var ise ve sizde bu adamın gittiğine seviniyorsanız ben başka bir kelime etmiyorum. Gökhan Zan'ı bende beğenmiyorum ama beğensekte beğenmesekte bu adam Türkiye milli takımının vazgeçilmez stoperiyse ve Mustafa Denizli her maç banko oynatıyorsa bu adamda bireşy vardır ki oynatıyor.

defalarca yazdım milli takımda neden oynadı ve oynuyor bir daha tekrarlamak istemiyorum. beşiktaşın bankosu dediğin adam neden ve hangi maçlarda oynar. bildiğin gibi 6 yabancı sınırlaması var. bobo-holosko-tello-ernst-cisse ve sivok bu taımın 11 de değişmezleri. 1 tane türk oyuncu oynatmak zorundasın sivok un yanında. bazı maçlarda toraman sakatsa yada rakibin kanat oyuncusuna karşı toraman savunmanın kanadına çekiliyorsa o zaman oynar çünkü oynatılmak zorunda başka adam yok. ben sonuca bakmam detaylara bakarım. sonuçta şu kadar oynamış bu kadar oynamış beni ilgilendirmez. yıllardır bana saç baş yolduran adamın burda yok kaptanmış yok milli oyuncuymuş denmesi beni yalnızca ve yalnızca güldürür. kaptan ve milli oyuncu istiyorlarsa i.üzülmezide alabilirler şahsen galatasaraya olan sempatim dahada artar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kud

ya benim anlamadığm nasıl bedava oluyor beşiktaşın topçusu ? o zaman kartalspor falan alsaydı bari ?

Sözleşmesi bitiyordu galiba.Bırak ya bundan gelcek parada kendisi gibi cenabet olur.Kurtulduk şu heriften ohh be.
  • Valla bizim açımızdan iyi oldu.Bedavaya aldık + kötü oynasada seneye anadoludan parlayan bi genç ile takas falan edilir bana kalırsa kârlı taraf biziz
  • Milli takımda nedne oynuyormuş? Darwin'in teorileri gibi senin teorinde dinlemek isterim.

4.5 milyon gitti, buyrun Beşiktaş'lı arkadaşlar.

• bit pazarına nur mu yağıyo ne anlamadım
    iyi oldu bu haber kurtulamıyoduk tabi bizde maç başına oynuyodu azami çıkacak maç limiti vardı
    gs da bol bol yatar
    bana kalsa i.üzülmez ile toromanı da vermek isterimde bakmayın siz
  • quote:

Milli takımda nedne oynuyormuş? Darwin'in teorileri gibi senin teorinde dinlemek isterim.

4.5 milyon gitti, buyrun Beşiktaş'lı arkadaşlar.

eski paraya göre
    teori değil canım kardeşim gerçekler. biz wikipedia da istatsitiklerine bakıp laf söylemiyoruz senelerdir izlediğimiz gözümüzün önündeki adamın ne olduğunu söylüyoruz. bugünde söylemedik senelerdir defalarca kez söyledik.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

Allah Allah konuda saçmalayan saçmalayana

Beşiktaşın milli takımda oynayan tek oyuncusu bu sene şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden Beşiktaşın Türk kaptanı BEDAVAYA Galatasaraya gidiyor seviniyorlar hehe

Geçmişte salak salak hatalar yapmış olabilir ama artık Galatasaray da oynuyor bunun bilincinde bu sene başladığı iyi çıkışını katlar Seneyede 15 milyon a gider bir yere

Hele Gs liler rahat olsun bedavaya gelmiş milli stoper Bir yada iki yabancı alırız stoper emre güngörle gokhan zanda kapışır işte

Büyük pay sahibimi???

Nezaman g.zan kesik yedi defans kendine geldi...

Son maçlar iyi oynadı sadece.

Ama sonuçta sizde kötü olcak diye birşey yok, bizdeyken olmuyordu işte, tutmadı yani.

Belki sizde tutar, ama tutmazsa sizde sinir krizleri geçirmeye hazır olun...

• bedava gitmesine üzüldüm
  • gs memnun beşiktaş memnun sorun ne? toroman sivok zapo varken gökhan zan aranmaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.