Şimdi Ara

Ve Galatasaray'da mutlu son! - telles lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alex Telles transferinde işlem tamam. Brezilyalı futbolcunun 6 milyon 150 bin Euro'luk bonservis ücretinin tamamı dün gece yatırıldı. Bugün de TFF'ye lisans başvurusu yapıldı.

İşlemler yetişirse Alex Telles, Galatasaray'ın Pazar günü oynayacağı Bursaspor maçında sahada olacak.

Galatasaray'ın Alex Telles'i İstanbul'a getireli 1 hafta olmasına rağmen bonservisi dün geceye kadar alınamamıştı. Bunun nedeni de Gremio Kulübü'nün "3 Şubat'a kadar 6 milyon 150 bin Euro'yu yatırın bonservisi alırsınız" demesiydi.

Sarı-kırmızılı takımın İtalyan çalıştırıcısı Roberto Mancini de yabancı kontenjanının boşalması ve lider Fenerbahçe ile aradaki farkın 10 puana çıkması nedeniyle Alex'i mutlaka Bursaspor maçında sahaya sürmek istiyor. Hocanın bu talebi üzerine Ünal Aysal dün akşam saat 20:00'de Gremio Kulübü'ne 6 milyon 150 bin Euro göndererek oyuncunun bonservisini resmen aldı.

TFF'YE LİSANS BAŞVURUSU YAPILDI

Gece geç saatlerde gelen bonservis ise bu sabah erkenden Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran Galatasaray, oradaki işlemlerin bitmesini bekliyor. Lisansı yetişmesi durumunda Pazar günü oynanacak Galatasaray - Bursaspor maçında Alex Telles sahada olacak.

Arkadaşlar haberler 5-6 günlük bir ara vermiştim kaldığım yerden devam ediyorum.

• Hafta sonu lisans çıkabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah yetişir.
  • TFF yine saçma bir nedenden dolayı lisansı bu hafta çıkarmıcak bence, 2 yıldır bizim için olumlu hiçbir şey olmadı da
  • Ahanda buraya yazıyorum.. Yıldırım Demirören o lisansı bursa maçına yetiştirtmicek..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Hafta sonu lisans çıkabiliyor mu?

Sebepsiz güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

quote:

Sebepsiz güldüm

Sebep?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet
  • Öyle bir hale geldik ki, TFF tarafından engel çıkartılıp lisansın bile yetiştirilmeyeceğini düşünüyoruz.Umarım yanılırız ama hiç sanmıyorum.
  • Maçtan bir gün önce, yetişmesi zor gözüküyor.
  • Lisansi almak icin paranin tamamini yatirmaya gerek varmi benim bildigim anlasma da bonservisin taksitler halinde yatirilacagiydi heralde ilk taksidini yatirmislardir.

• Lisans çıktı oynayacan diyen de var bkz. Lig TV
    Lisans yetişmedi H.Balta oynayacak diyen de var bkz. Hürriyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhombeus

Lisansi almak icin paranin tamamini yatirmaya gerek varmi benim bildigim anlasma da bonservisin taksitler halinde yatirilacagiydi heralde ilk taksidini yatirmislardir.

Lisansla bir alakasi yok o bonservis olayinin. Lisans cikarabilmek icin oyuncunun bonservisinin bizde olmasi gerekiyor, Gremio da bonservisi taksitle istemiyor.
    Yani lisans cikarmak icin illa bonservisin tamamini odeyeceksin diye bir sey yok, tamamen kulupler arasindaki anlasmaya bagli.

• Lisans cikmamis ve oynayamayacak. Hemde cok sacma bir sebep ile.
    Kaynak:www.asysokak.org/galatasarayda-telles-soku/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

quote:

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

quote:

Sebepsiz güldüm

Sebep?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa maçında yok.
  • ali naci küçük ‏@nkucukk 5 dk.
    Böyle güzel gelişmeleri seviyorum:)
    Kısaca Alex Telles müjdesi...
  • Simdi var mi yok mu ?

• güzeell sol kanatımız göreve hazır demektir hadi bakalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.