1 saat gelen bir mesajla şok oldum ve adeta terlemeye başladım.
"Askim... Seni çok seviyorum ama bitirmem gerek herşeyi. Nolur beni affettt..."
Hemen ne olduğunu sordum falan. MSN'e geldi konuştuk.
Geçen hafta, onun öğretmeni ikimizi el ele görmüş. Dün babasına söylemiş.
Babası annesine sormuş ve annesi de "Evet ama çok abartıyorsun" demiş. Babası da annesi öyle deyince pek kızmamış. Biraz tartışmışlar tabi.
Daha önce de böyle birşey olmuştu ve babası yine annesiyle tartışmıştı. Annesi de "Ayrılın sizin yüzünüzden bizim de aramız bozuluyor ve zor durumda kalıyorum ben." demiş.
Bugün de aynı şeyler yaşanınca annesi ikinci kez, "Ayrılacaksın" demiş.
Ayrılıyoruz. Hiç istemiyorum ayrılmayı. Seviyorum ve güzel bir ilişkimiz vardı.
2 sene önce tanışmıştık ve 1,5 yıl kadar birlikte olduk. Bir süre ayrı kaldıktan sonra 3 ay önce tekrar başlamıştık. Şimdi ayrılırsak bir daha birleşmem artık, tamamen silerim. Hep böyle konuların gündeme gelmesini düşünüp, "Ben seni asla bırakmam" derdik. Şimdi bırakmalı mıyım bırakmamalı mıyım bilemiyorum. MSN'de onu bırakmayacağımı söyledim. "Lütfen ısrar etme beni zor duruma düşürme" dedi. "Ben söz verdim seni bırakmayacağım hiç" dedim. Öyle deyince "Ben de istiyorum ayrılmayı" dedi.
Biraz daha konuşunca MSN'i kapattı gitti.
Hemen ardından mesaj attım: Yanlış yapıyosun eda. Çok yanlış yapıyosun hemen kendine gel...
ve Şuan can çekişen bi aşk var ortada. Bak yemin ediyorum çok yanlış şeyler yapıyosun.
20 dk oldu cevap gelmedi. Bitirirsem artık tamamen bitirmek istiyorum.
...
Tam bunları yazarken mail attı. İçeriği aynen:
hiç birşeyin böyle olmasını istemezdimmm... senii canımdan çokk seviyorummm... ama bunu yapmak zorundaydımmm. şuan üzerime gelmeee.. ben dayanamayıp yine saana gelicem ama şuan değilll.... üzülmeni istemem... hep mutlu ol hepp güll bitanemmm.... seniii çooooookkkkk SEVİYORUMMM.... hoşçakallll!...
Napıyım şimdi ben yaa?
Kap bi poşet bira otur iç
Çekişen bir aşk varmış ortada, tahminen gençsin ileride önüne ne eda'lar çıkacak bir kız için kendini bu kadar üzme, ileride kendine üzlürsün.
bekle yapıcak bişe yok kız mecburiyetten ayrılıo
MMM gibi uzatan kızlar bana çok yapmacık gelir. Aşk her şeye rağmen yaşanmalı yanlış mıyım? En ufak bir şeyde kaçıp giden kişiyle bir şeyler yaşamak çok zor. Ayrılmak da çok zor bilirim ama yapmalısın. Seni istediği zaman geri dönebileceği biri olarak görmüş. Sen o geri döndüğünde zorluğa katlanıp tamam demişsin. O tekrar kaçmış hemen. Gerçeği görmeli en ufak şeyde korkup kaçtığını anlat ve tamamen bittiğini söyle. BENCE...
Öğretmeni ne alakadar eder sizin el ele dolaşmanız
quote:
Orijinalden alıntı: -JönTüRk-
1 saat gelen bir mesajla şok oldum ve adeta terlemeye başladım.
"Askim... Seni çok seviyorum ama bitirmem gerek herşeyi. Nolur beni affettt..."
Hemen ne olduğunu sordum falan. MSN'e geldi konuştuk.
Geçen hafta, onun öğretmeni ikimizi el ele görmüş. Dün babasına söylemiş.
Babası annesine sormuş ve annesi de "Evet ama çok abartıyorsun" demiş. Babası da annesi öyle deyince pek kızmamış. Biraz tartışmışlar tabi.
Daha önce de böyle birşey olmuştu ve babası yine annesiyle tartışmıştı. Annesi de "Ayrılın sizin yüzünüzden bizim de aramız bozuluyor ve zor durumda kalıyorum ben." demiş.
Bugün de aynı şeyler yaşanınca annesi ikinci kez, "Ayrılacaksın" demiş.
O da bana mesaj attı işte. MSN'de konuştuk.
Ayrılıyoruz. Hiç istemiyorum ayrılmayı. Seviyorum ve güzel bir ilişkimiz vardı.
2 sene önce tanışmıştık ve 1,5 yıl kadar birlikte olduk. Bir süre ayrı kaldıktan sonra 3 ay önce tekrar başlamıştık. Şimdi ayrılırsak bir daha birleşmem artık, tamamen silerim. Hep böyle konuların gündeme gelmesini düşünüp, "Ben seni asla bırakmam" derdik. Şimdi bırakmalı mıyım bırakmamalı mıyım bilemiyorum. MSN'de onu bırakmayacağımı söyledim. "Lütfen ısrar etme beni zor duruma düşürme" dedi. "Ben söz verdim seni bırakmayacağım hiç" dedim. Öyle deyince "Ben de istiyorum ayrılmayı" dedi.
Biraz daha konuşunca MSN'i kapattı gitti.
Hemen ardından mesaj attım: Yanlış yapıyosun eda. Çok yanlış yapıyosun hemen kendine gel...
ve Şuan can çekişen bi aşk var ortada. Bak yemin ediyorum çok yanlış şeyler yapıyosun.
20 dk oldu cevap gelmedi. Bitirirsem artık tamamen bitirmek istiyorum.
...
Tam bunları yazarken mail attı. İçeriği aynen:
hiç birşeyin böyle olmasını istemezdimmm... senii canımdan çokk seviyorummm... ama bunu yapmak zorundaydımmm. şuan üzerime gelmeee.. ben dayanamayıp yine saana gelicem ama şuan değilll.... üzülmeni istemem... hep mutlu ol hepp güll bitanemmm.... seniii çooooookkkkk SEVİYORUMMM.... hoşçakallll!...
Napıyım şimdi ben yaa?
bu durumda bile emir vererek konuşman zaten kızın bitirmesi için yeterli bir neden olmuş. "hemen kendine gel" nedir yahu?yaşın kaç başın kaç yada nesisin kızın annesi babası falanmı?bu saatten sonra beklemenin bir alemi yok. zaten kızın yazı tarzından da ciddiyeti şüpheli. neyse geçmiş olsun
o k
sevişmeye devam
Böyle yazan biriyle çıkmaman daha hayırlı bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
Öğretmeni ne alakadar eder sizin el ele dolaşmanız
Daha onu da anlamış değilim. Ona nesiyse artık..
quote:
Orijinalden alıntı: `SnowStorm
Çekişen bir aşk varmış ortada, tahminen gençsin ileride önüne ne eda'lar çıkacak bir kız için kendini bu kadar üzme, ileride kendine üzlürsün.
Hep böyle derdim. Bağlanma bu kadar ilerde neler neler olacak diye ama bu seferki cidden çok farklıydı.
Resmen evleneceğime inanıyordum artık. Annem babam kardeşlerim -herkes biliyor onu. Ciddi düşünüyorduk...
quote:
Orijinalden alıntı: SweetBoyJNR
bekle yapıcak bişe yok kız mecburiyetten ayrılıo
Mecburluğu falan yok aslında. Daha önce de olmuştu böyle. Annesi ayrılın dediydi biz ayrılmadık. Sadece 1 hafta falan ayrılmış gibi yaptık sonra annesi tekrar çaktı tabi durumu, birşey demedi.
Bu sefer de öyle yapalım diyorum. Ama hayır bitti, bitmeli diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: lev@
Yaş kaç.
O 16 Ben 17.
quote:
Orijinalden alıntı: ogunNnN
MMM gibi uzatan kızlar bana çok yapmacık gelir. Aşk her şeye rağmen yaşanmalı yanlış mıyım? En ufak bir şeyde kaçıp giden kişiyle bir şeyler yaşamak çok zor. Ayrılmak da çok zor bilirim ama yapmalısın. Seni istediği zaman geri dönebileceği biri olarak görmüş. Sen o geri döndüğünde zorluğa katlanıp tamam demişsin. O tekrar kaçmış hemen. Gerçeği görmeli en ufak şeyde korkup kaçtığını anlat ve tamamen bittiğini söyle. BENCE...
Aynen sen gibi düşünüyorum. Beni garanti olarak mı görüyor diye soruyorum kendime.
Bitirirsem toptan bitirmek istiyorum bir daha geri dönmemek üzere. Ama, bu da çok zor geliyor. Çünkü hala seviyorum ve o da beni seviyor biliyorum.
Ben senin oyuncağın mıyım ulan deyip silivermek istiyorum bir kalemde. Ama bu da, çok zor geliyor. Bu kadar da acımasız olmayayım diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: `SnowStorm Çekişen bir aşk varmış ortada, tahminen gençsin ileride önüne ne eda'lar çıkacak bir kız için kendini bu kadar üzme, ileride kendine üzlürsün.
+1
kızın yaşı kaç bence max 15. bana nedense bu tür kızlar çok salak geliyor ve resmen böylelerinden iğreniyorum
bally ve yumurta poşeti
Yaşınız kaç hakikaten 14-15? "seni çok seviyorummmm" "üstüme gelmeee" bu ne her şeyi uzatıyor bu kızlar
Senin onu sevdiğin kadar kız seni sevmiyor. Kız ailesi ile yaşadığı sorunlar yüzünden seni bırakıyor. Ben dayanamayıp gene sana dönücem diyor. Buraya dikkat,kız seni bir poşet olarak kullanıyo gibi... Hani dur sen ben gelicem sana bekle falan. Senin her zaman ona karşı açık bir kapın olduğunu düşünüyor ve bu yüzden bu kadar rahat davranıyor. Kız seni seviyor fakat çok değil. '' Ailesi ile yaşadığı bir sorun için seni bırakabilecek kadar '' seviyor.
Burada herşey sana kalmış. Eğer peşinden gidersen,seni istemeyecektir ve iletişimini her türlü kesecektir. O da sıkılmış çünkü. Eğer ki kendi haline bırakırsan,kızın söyledikleri de doğruysa,bi süre sonra sana geri dönecektir. Aynı sorunlar yaşanıp tekrar gidecektir. Eğer ki kızın söyledikleri yalansa,başkası vardır onunla uğraşıyodur. Eğer o başkasını elde edemez ise,geri dönecektir. Bunu da onu biraz takip ederek öğrenebilirsin.
Tabiki hangisi olduğunu sen bilirsin dostum ama bana sorarsan bırak ve o kapıyı kapat derim,çünkü seni o sorunlardan daha fazla önemsemiyor ve seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor. Bu durumda üzülen hep sen olursun.
Yaşa bağlı?
quote:
Orijinalden alıntı: marsis
Senin onu sevdiğin kadar kız seni sevmiyor. Kız ailesi ile yaşadığı sorunlar yüzünden seni bırakıyor. Ben dayanamayıp gene sana dönücem diyor. Buraya dikkat,kız seni bir poşet olarak kullanıyo gibi... Hani dur sen ben gelicem sana bekle falan. Senin her zaman ona karşı açık bir kapın olduğunu düşünüyor ve bu yüzden bu kadar rahat davranıyor. Kız seni seviyor fakat çok değil. '' Ailesi ile yaşadığı bir sorun için seni bırakabilecek kadar '' seviyor.
Burada herşey sana kalmış. Eğer peşinden gidersen,seni istemeyecektir ve iletişimini her türlü kesecektir. O da sıkılmış çünkü. Eğer ki kendi haline bırakırsan,kızın söyledikleri de doğruysa,bi süre sonra sana geri dönecektir. Aynı sorunlar yaşanıp tekrar gidecektir. Eğer ki kızın söyledikleri yalansa,başkası vardır onunla uğraşıyodur. Eğer o başkasını elde edemez ise,geri dönecektir. Bunu da onu biraz takip ederek öğrenebilirsin.
Tabiki hangisi olduğunu sen bilirsin dostum ama bana sorarsan bırak ve o kapıyı kapat derim,çünkü seni o sorunlardan daha fazla önemsemiyor ve seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor. Bu durumda üzülen hep sen olursun.
Ben de aynen böyle düşünüyorum aslında. Ama dedim ya, böylesi de çok acımasızca değil mi? Cidden böyle bir sorun var, bunu biliyorum. Yani kız doğru söylüyor.
Bir hafta sonra yine bana döneceği doğru.
Burada bir arkadaşımızın örneği vardı ama silmiş galiba mesajını.
Satrança benzetmiş ilişkimizi. Annesi gelip oyunu bozdu ve yeniden başlasak oyun kaldığı yerinden başlamayacak. Ne yaparsak yapalım yine aynı yerden başlamış olmayacağız, farklı bir oyun olacak.
Acaba yine eskisi gibi olamaz mıyız?
Ama bir de şu vardır ya hani: Böyle zor durumlar ilişkiyi, sadakati güçlendirir. Eğer bunları atlatabilirsek daha güçlü olur aşkımız. Bir de bu yönünü ele almak var.
...
Biraz önce aradı.
"Napıyon" diyo bana, hiç bişey olmamış gibi. "Napabilirim" dedim, "düşünüyorum".
"Niye aradın noldu ne dicen?" dedim. "Merak ettim seni" diyor, bi yandan ağlıyor.
"Bişey söylemicen mi ilişkimiz hakkında" dedim. "Beni şuan anlamayamazsın" diyor.
"Baban da birşey dememiş işte niye ayrılalım diyorsun? Biz neler neler atlattık görecen bak bu da geçecek" dedim.
Babasıyla daha konuşmamışlar. Sadece annesine tamam demiş babası. Akşam gelince konuşacaz hep birlikte dedi.
"Bana de ki, 1 hafta hatta 2 hafta konuşmayalım. Durum böyle böyle, bana mesaj atma, beni arama de." dedim. "Ama öyle seni istemiyorum, ayrılmak istiyorum, ayrılmamız lazım, mecburum deme" dedim.
"Tamam o halde 1 hafta konuşmayalım. Ben sensiz duramam zaten ne zaman fırsat bulsam mesaj atmaya çalışırım." dedi.
Ben de "Beni seviyo musun" dedim. "Seviyorum" dedi ve telefonu kapattı.