Şimdi Ara

Ve bitti!.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Giden Gitmiştir Gibi Klasik Bir Sözden Etkilen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

Vakti zamanında aile sorunlarından dolayı çok sevdiğim bir kız banada benzer şeyler söylemişti.
    Ara verelim ile başlayan durum ayrılığa kadar gitmişti.
    Zorda olsa bitmişti artık ve asla geri dönmedim (telefon,mail,arkadaş yada benzeri birşeyle asla ulaşmadım hala sevdiğimi söylemedim)
    Yaklaşık 1 yıl sonra üniversite bitmeye yakın telefon edip görüşmek istediğini söyledi.
    Görüştük ve bana evlenme teklif etti anlık bir şok yaşadım...

Ateş ettim silahda mermi yok,tabi yanımda çakı var çektim çakıyı atladım aslanın üstüne pat pat pat öldürdüm hayvanı

-ZİYAAAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

Vakti zamanında aile sorunlarından dolayı çok sevdiğim bir kız banada benzer şeyler söylemişti.
    Ara verelim ile başlayan durum ayrılığa kadar gitmişti.
    Zorda olsa bitmişti artık ve asla geri dönmedim (telefon,mail,arkadaş yada benzeri birşeyle asla ulaşmadım hala sevdiğimi söylemedim)
    Yaklaşık 1 yıl sonra üniversite bitmeye yakın telefon edip görüşmek istediğini söyledi.
    Görüştük ve bana evlenme teklif etti anlık bir şok yaşadım...

Ateş ettim silahda mermi yok,tabi yanımda çakı var çektim çakıyı atladım aslanın üstüne pat pat pat öldürdüm hayvanı

-ZİYAAAAAA

anlaşılan ölmemiş

• Kız başkasını bulmuş senden ayrılmak istiyor boşuna kasma kendini aynı şey benim başımada geldi çünkü.

Anlatıyım canım sıkkın zaten şu sıralar..

Kız arkadaşım işte çıkıyoruz 1.5 haftadır.. Kuzeni öğrenmiş babasına söyler diye benden ayrıldı ardından 1 hafta sonra bana seni cok seviyorum.Bir aptallık ettim beni affet vs.. birşeyler saçmaladı yine inandım ona ve yeniden barıştım. Ardından 4-5 gün geçti facebooktan eskisi gibi hissetmiyorum artık. Yazdı ve bitti ilişkimiz o dakikadan sonra.. 2 gün sonrada kendisinin facebookta "....... Kişiyle ilişkisi var." yazısını gördüm ve bu kızla ilk baştan çıkmam hataymış dedim. Şu an mutluyum kendisi kaybetti ve Bugün o çocuktanda ayrıldığını duydum. Artık o kız hakkında olumlu hiçbir düşüncem kalmadı. Boşver gitsin.. Kızlar böyledir kardeşim babası öğrenir annesi öğrenir diye ayrılmak ister aslında onlarla hiçbir alakası yoktur ayrılma sebepleri sadece karşısındaki insanı kandırır.. Böyle kızlar çok var bende çok üzgünüm bu durumdan sen o kızla muhabbetini kes hocam konuşma bence :)

• Okumadım yalan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JönTüRk-

"Askim... Seni çok seviyorum ama bitirmem gerek herşeyi. Nolur beni affettt..."

Buna cevaben atman gereken mesaj kısaca ''ßß'' yada ''Tamam.'' olmalıydı
  • Git annesiyle konuş ciddi olduğunu belirt,gerekirse babasıyla da konuşmaya dene.
    bunlar yapabileceğin seçenekler.
    ama kız oyun oynuyor orasıda ayrı bir konu.
  • hepsi yalan dostum kaptırmayın kendinizi bu kadar hayatınızı yaşayın. ciddiye vurmayın bence olacağı varsa olur zaten. olmazsada üzülmezsin. kızlar öyle numaralar yapar ki anlayamazsınız boşvrin gitsin.. daha kimler gelir
  • kız istemem yan cebimde dursun yapmış resmen. Ailesini bahane edip ayrıldı. Başkası var büyük ihtimal. Ona yakınlaşcak onla çıkabilirse seni silip atacak. Eğer ondan yüz bulamazsa sana gerı donecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 10 Aralık 2010; 2:33:33 >
  • Buna benzer bşeyde benim başıma geldi 2 aydır birlikteydik.Ayrılmak zorunda kaldım.Kızın diğer sewdalıları geldi ya o kızdan ayrılırsn ya da kafanı s****m senin dediler muşta felan görünce ürküyor insan bende ayrıldım.Kız sebebini bilmiyor we cok üzüyor kendini bi 5 kat da ben üzüyorum kendimi ama elden gelecek bisey yok.Çokta sewiodk birbirimizi ama dayagi göz alamadım.En iisi soguk dus + johhny walker black label ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Winchester -- 9 Aralık 2010; 20:56:10 >
  • salla gitsin canından çok seven böyle en küçük prüzde silip atmaz bence zorlama ayrılmak istiyorsa yol ver gitsin
  • Salla hocam
  • şuan durum ne hocam 5 sene geçmiş
  • Msni gorene kadar ciddi ciddi okuyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Msni gorene kadar ciddi ciddi okuyordum

Konu 2010 konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Msni gorene kadar ciddi ciddi okuyordum

Konu 2010 konusu.

Msni goruncu tarihe baktim zaten

• Msn'in varolduğu karanlık yıllar

• Ne tatlı yıllardı lan
    Senin başına gelen durum aynen benim başıma geldi dostum.
    2009 yılında kız teyzesi gördüğü ve derslerine odaklan dediği için benden ayrıldı.
    Ondan 2 ay sonra başkasıyla sevgili oldu.
    Messengerdan öğrenmiştim, galp goymuş yanınada isim yazmış falan.

Bu messenger acayip birşeydi, titreşimi çok severdim emojileri çok iyidi ve atarlı durumlar yazmak en çok sevilendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Ne tatlı yıllardı lan
    Senin başına gelen durum aynen benim başıma geldi dostum.
    2009 yılında kız teyzesi gördüğü ve derslerine odaklan dediği için benden ayrıldı.
    Ondan 2 ay sonra başkasıyla sevgili oldu.
    Messengerdan öğrenmiştim, galp goymuş yanınada isim yazmış falan.

Bu messenger acayip birşeydi, titreşimi çok severdim emojileri çok iyidi ve atarlı durumlar yazmak en çok sevilendi

Plus versiyonu vardı. Sırf renkli yazmak için kullanırdım

• Oha ya çok utandım şu an bu konuyu görünce

Beyler bu 5 yıl öncenin konusu.

Bunu yazdığımda 16 yaşındaymışım.

Şu an 21 yaşındayım. Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyorum. Bildirim gelmiş bir bakayım dedim. Bakmaz olaydım. Utandım kendimden.

Şu an ne olduğunu merak eden arkadaşlara:

Ocak 2011'de ayrıldık. Şubat 2014te tekrar birleştik. En son Temmuz 2014'te ayrıldık. Aralarda ikimizin de sevgilisi oldu. Ondan sonra benim de sevgililerim oldu. Bu kız beni çok seviyordu. Maksimum 2 ayda bir muhakkak bana mesaj attı, telefon açtı, bir şekilde ulaştı. Ancak kendisiyle en son Kasım 2014'te telefonda konuştuk. O zamandan beri bir daha ne kendisini gördüm, ne mesaj attı, ne aradı. Bütün sosyal medya hesaplarını kapatmış. Şu an ne yapıyor bilmiyorum.

Ama konu harbiden değişik duygular yarattı bende. Vaayy beee

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.