Şimdi Ara

ÜLKER'DEN KARTAL'A SÜPER YABANCI!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte Sabah Gazetesi yazarı Kazım Kanat'ın yazısı:

Süper yıldız Ülker'den

Beşiktaşlılar'ın ağabeyi Ali Doğan açıkladı: "Ülker grubu olarak Beşiktaş'a öyle bir yıldız oyuncu armağan edeceğiz ki, Türkiye'de yer yerinden oynayacak.".

Önce müjdeyi vereyim... Beşiktaşlılar'ın çok sevgili Ali Ağabeyi, Ülker Başkanı Sayın Ali Doğan aynen şöyle dedi: "Ülker grubu olarak öyle bir oyuncu alıp Beşiktaş'a hediye edeceğiz ki, Türkiye'de yer yerinden oynayacak!"
    "Peki bu oyuncu kim?" dedim. Cevap basit ve her Beşiktaşlı'yı çok mutlu edecek bir cümleyle anlatıldı: "Şu an Dünya Kupası'nda hangi oyuncu Beşiktaşlılar'ı mutlu ediyorsa o oyuncu gelecek. Kesinlikle Türkiye'deki en kaliteli ve kariyerli yabancı oyuncu olacak." Şunu da söyleyeyim: İkinci başkan Murat Aksu ve menajer Ali Gültiken çalışmaları bitirdiler (Şu an Arjantinli Delgado bitti. Brezilyalı Ze Roberto ise her an bitebilir).
    Ülker'in geldiği noktanın analizi şu;
    1- Ülker, Beşiktaş'a gelecek bir büyük starın tüm ekonomik sorumluluğunu alarak örnek bir sponsorluk anlaşması yaptı (Bu ekonomik yönden batağa saplanan kulüplerin tek kurtuluş reçetesidir).
    2 - Ülker, Türk sporuna olan hizmetinde çağdaş yapılanmaya gitti. Amaç şuydu: Gençlerin yolunu açmak ve ülke sporuna tam destek vermek. Bu nedenle Ülker basketbolda profesyonel arenadan çekildi.
    3- Basketbolun profesyonel arenasında savaşan üç büyüklere (Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray) sponsor olarak destek vererek daha çağdaş bir yol izlendi (G.Saray taraftarının, Ülker'e boykot çağrısı saçma bir düşünce).
    MESAJ: Sayın Doğan'a sordum. Neden Ülker ile Beşiktaş basketbolda birleşmedi. Sayın Doğan, "Ben Beşiktaş'a her türlü öneriyi götürdüm. Kabul ettiremedim" yanıtını verdi.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=11134

Öncelikle haber doğruysa hayırlı olsun..

quote:

"Peki bu oyuncu kim?" dedim. Cevap basit ve her Beşiktaşlı'yı çok mutlu edecek bir cümleyle anlatıldı: "Şu an Dünya Kupası'nda hangi oyuncu Beşiktaşlılar'ı mutlu ediyorsa o oyuncu gelecek. Kesinlikle Türkiye'deki en kaliteli ve kariyerli yabancı oyuncu olacak."

BKL'lı arkadaşlar siz kimi istiyorsunuz ?

• Ülker bize de Ronaldinho'yu alsın.
  • delgadoyu aldılar.
  • bunu yazan kazım no comment
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

delgadoyu aldılar.

Anladığım kadarı ile bahsedilen Delgado değil. Söylenen sözlere göre ne bileyim belki de Figo falan olabilir.
  • kazım kanat lol
  • rooney i isterük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

delgadoyu aldılar.

Anladığım kadarı ile bahsedilen Delgado değil. Söylenen sözlere göre ne bileyim belki de Figo falan olabilir.

o takımına göre değişir, delgado beşiktaş için çok büyük yabancı
  • carew kleberson zago ailton? sadıkali.
    Delgadonun işini zaten çokdan bitirdiler. Ayrıca P.Aimarı Tigana istemedi, bizimkiler kiralıycaktı. T.Henry, Anelka, Luis Saha, Trezegueti yıldız yapan Tigana ve ısrarla adam Delgadoyu istiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

carew kleberson zago ailton? sadıkali.
    Delgadonun işini zaten çokdan bitirdiler. Ayrıca P.Aimarı Tigana istemedi, bizimkiler kiralıycaktı. T.Henry, Anelka, Luis Saha, Trezegueti yıldız yapan Tigana ve ısrarla adam Delgadoyu istiyor.

yani tigana olmasaydı bu adamlar yıldız olmayacak mıydı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadıkali

quote:

kım kesfettı kım onların arkasında durdu teknık bı yere kadar ama arkandan senı ıtcek desteklıcek adam lazım
  • olabilir tabii, ama keşfetmek bence önemli, genç adama şans vermek, (gaz vermek), ona güvenmek.

Daum Semihte ve diğer gençlerde ısrarcı olsa bu adamları kazandırsaydı kötümü olurdu. Şimdi Semih neden süper yedek diye anılıyor, sezonun en büyük gol kralı adayı olmak varken??? O hesap yani.
  • quote:

quote:

Valla orasının Allah bilir tabii Ama mesela Toshack Nihat'a güvenip, altyapıdan çıkarıp da, A takıma sürekli koymasaydı, Nihat olur muydu sence? Çok sonra belki

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

quote:

Valla orasının Allah bilir tabii Ama mesela Toshack Nihat'a güvenip, altyapıdan çıkarıp da, A takıma sürekli koymasaydı, Nihat olur muydu sence? Çok sonra belki

iyi olduğu için nihatı oradan çıkardı iyi futbolcu muhakkak keşfedilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YÜZ YILLIK AŞK -- 23 Haziran 2006; 14:50:20 >

• Bu arada dünya yıldızını Ülker getirecekse kalsın orda. Gerek yok, transferi Beşiktaş klübü yapar.
  • Philip Lahm alınsın sol kanada tam aradığımız adam.Hemde dünya kupasının yıldızı...
  • quote:

Bu arada dünya yıldızını Ülker getirecekse kalsın orda. Gerek yok, transferi Beşiktaş klübü yapar.

hoca yanılıyorsun.
    büyük takımlarda transferi sponsorlar yapar...
    sen sanıyormusun o kadar parayı veriyor takımlar?
    futbolcuyla anlaşıyorlar,parayı sponsor ödüyor..sonra futbolcuyu reklamlarında kullanıyorlar...
    yoksa nerden gelecek bu kadar para?
    forma satışıylamı,stadyum geliriylemi?
    ben asıl Sabancı Koç gibi firmalara kızıyorum neden takımlara sponsorluk yapıp büyük yıldızlar getirmiyorlar diye...

bu arada ben isteklerimi sıralıyorum...
    Ronaldinho,Adriano,Riquelme,Messi,Arien Roben,Didier Drogba,Samuel Eto'o,Juninho pananbişibişi(bunu yazmak harbiden zor)...

şimdilik bu kadar ilerki günlerde yeni isteklerim olacak...

• Juninho Pernambucano
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zor keşfedilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

hoca ne Ronaldinholar Henry ler var ya kendi akılsızlıklarından yada elinden tutan olmadığı için kaybolup giden...
    yıldız bulup yetiştirmek ayrı bir olay.

Tiganaya teknik direktör olarak pek inanmıyorum ben ama yetenek bulma konusunda acaip güveniyorum..

sonunda olacak şu zaten...
    Tigana yetenekli futbolcular bulacak çıkaracak,takım şampiyonluk falan alamayacak ama onun yerine gelecek teknik direktörle büyük başarılar elde edeceğiz...benim hislerim bu yönde....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.