Şimdi Ara

Ve AMD 7GHz'e ulaşarak hız aşırtma rekoru kırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
15.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hee gel benim gibi 1.6 Ghz kullan dersin ozmn anlamsız...Cd ci den oyun alcan bi bakıon 2.0 yada 3.0 Ghz odane ekran kartın oluo ama işlemci olmuo olsun aliyim lan al al yukle oyunu acıon yarımsaat oyunun reklamlarını gecmek esc tusuna basıon ama gecmesi bi dert...Kaldıki oynaması...
    ben öle kac oyun aldım almadım aldıklarıma verdiğim paralar bosa gitti hepsi duruyo öle...
  • AMD emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.intel ayak seslerini duymaya başlamıştır artık.
  • AMD adına iyi bir gelişme. Piyasa'nın hakimi olma yolunda devam ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Delikanli ise hava sogutma ile 7.0 ghz yapsın.

Türk erkeği hız aşırtmaya bile racon atar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muchiro

bu işde iyice s.dik yarışına döndü

• quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

Türk erkeği hız aşırtmaya bile racon atar

aynen öğle
  • Core2 serisi ile hava, su, gaz, buz derken intel'in hız rekorlarına, fsb rekorlarına şahit olduk, şampiyon işlemciler, anakartlar, soğutucular çıktı rekortmenlikleri belgelendi, buna göre kart, işlemci, soğtucu alındı vs.vs.vs. Şimdi aynı atağı amd den görünce dövüyoruz adamları.
  • A-data ram mi görüyorum orda :))
  • sentetik hızlar bizim pek ilgimizi çekmiyor.. standart soğutucu ile günlük hayatta kullanılabiliri ne kadar onu söylesinler...
  • quote:

+1
  • 10ghz yaparsa amd yıs eveceğim gene yoksa şu anlık intel
  • İyi bir çalışma. Türkiyemizde de düzenlense seviniriz.
  • bilim adamlarının yaptığı deneyler gibi umarım çok zevklidir ki zaten bu işle uğraşanlarda bilim teknoloji insanları yaşasın hızaşırtma :D
  • Birçok insan oyunları nasıl açıcak diye merak ediyor... yeni cpu lar ve gpu lar....aslında makinalarımız ve yeni çıkacak makinalar okadar yavaşki şu an işim geri ihitiyacımın 1000'de 1'ini karşılıyor... Hızlı olmamı engelliyor...sadece sonucu görmeden benyimde bitirmemi sağlıyor...Halbuki o oynadığınız oyunlardaki grafikleri hepsi yalan kandırmaca....gerçek bir nfs 2 nin grafiğini bile çok zor açabilir...taki daha önceden render edilipte açana kadar.... önceden render edilmiş görselleri gpu ve cpu işliyor....oyüzden burda anlatılanların hepsi boş bana göre...
    Daha çok yol kat etmeleri lazım... İnşallah bu teknoloji ilerlerken, türklerinde katkısı olmasını isterim....
  • kaç kişi evinde sıvı azot tankı bulunduruyo ? extreme kullanıcılar için bu haberler! 17 ghz olsa ne olur işime yaramadıktan sonra!
  • intel fanları dolmuş buraya ee nediyelim
    yazıyı okumadan zart zurt ediyorlar yok kimin evinde azotvar var benim var varmı diyeceginiz yok günlük kim kullanır ben kulanırım varmı
  • aman sanki evde uygulanacak birşeymiş gibi ulaştıysa ulaştı arkadaşım 7ghz sizin eve gelcek mi !!hayır!!
    quote:

intel fanları dolmuş buraya ee nediyelim
    yazıyı okumadan zart zurt ediyorlar yok kimin evinde azotvar var benim var varmı diyeceginiz yok günlük kim kullanır ben kulanırım varmı

tamam hocam sinirlenme sen kullanmana devam et.. intel fanı değilim bu arada.. sen evde kullan azotunu sana bişey diyen yok.. zaten bedava büfelerde satıyolar kolay gele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 7 Temmuz 2009; 0:41:03 >
  • 7 az gelmiş yaavv yapmışken 15-20 yapmak lazım
  • 11 12 lere alışıkken 28 çarpan ı görünce azım hakkaten açık kaldı tebrik ediyorum AMD yi
  • super pi'yi 1 saniyenin altında hesaplar heralde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.