Şimdi Ara

VDSL modem ip almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zyxel Vmg8924-B10a urun alık ve baglantıları yaptık ama bir turlu modem ip alamadı
    vdsl kullanıyoruz ve ttnetın modemıde var onu takınca nete çıkabılıyoruz ama 8924 ile yeşil olmadı bır turlu,bu modem ıle vdsl uyumsuzmu acaba.Cihazın arızalı oldugunu sanmıyorum

• K.adı ve şifreni girdinmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: social

Zyxel Vmg8924-B10a urun alık ve baglantıları yaptık ama bir turlu modem ip alamadı
    vdsl kullanıyoruz ve ttnetın modemıde var onu takınca nete çıkabılıyoruz ama 8924 ile yeşil olmadı bır turlu,bu modem ıle vdsl uyumsuzmu acaba.Cihazın arızalı oldugunu sanmıyorum

İp almayan modemin marka ve modelini solerseniz yardim edebilirim

• Anteke31 A kullanıcısına yanıt
    Zyxel Vmg8924-B10a
  • Modemin vdsl uyumlu garip ama kurulumu duzgun yaptiysaniz sikinti yok ki dogru yapiyorsaniz modeminiz sikimtili olabilit

uyumlu ama kurulumda dogru olmasına ragmen çalışmıyor
    ttnetden de zyxelde destek verdı ayarlar dogru ama cihaz ip almıyor,anladıgım kadarıyla cihaz ttnet ile uyumlu çalışmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • social kullanıcısına yanıt
    ttnetden gelıp baktılar,cihaz vdsl destekli olmasına ragmen ttnet ile çalışmıyor,ttnet ile uyumsuzmuş oyle soyledıler
  • Yav ole seymi olur bildigim kadariyla oyle ayrimmi olurmus ttnette calisir ama solda calisir yada cf de calismaz doping de calisir bole sacmalikmi olusrmus

http://forum.donanimhaber.com/m_90785688/tm.htm
  • Bence modemde sikinti var baska iss de deneyin arkadasinizda solo yada baska varsa ozaman belli olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.