Şimdi Ara

vdsl için bakır kablo desteklemiyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler abilerim kardeşlerim forumu uzun zamandır takip ediyorum yazmaya yeni cesaret ediyorum
    benim sorunum söyle; Şuan ki bulunduğum d-smart + internet (72 ₺ ödüyorum) aboneliğim bitmeye yaklaşıyor bende iyi bir servis sağlayıcısı arıyorum, malum adsl teknolojisi artık tat vermez oldu türknet'in engelli vdsl(45 tl) tarifesine geçmeyi planlıyorum çekilecek tüm zorlukları göze aldım.

oturduğum binada bakır kablo desteklemiyormuş herhalde binada çok yaşlı değil 4 en fazla 5 yıllık resimlerini çektim gri cat 5 kablosu gibi bir kablo var ondan diğer odaya hat gidiyor ek gibi yapılmış bu kablo ile benim size sorum şu bu kablo ile vdsl hat alabilir miyim ?

alamaz isem ne önerirsiniz ? karışık yazdım herhalde ilk defa forum'da soru soruyorum yardım istiyorum
    bir hatam varsa affedin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 19 Ağustos 2016; 17:14:27 >

• vdsl yi de aynı şekilde telefon kablosu üzerinden alıyorsun

binanda kablo tv var mı?
  • Kablo tv karşı apartmanda var ama bulunduğum apartmanda yok en iyisi suan turknet fiyat bakımından Türksat olsa zaten turknet ile Türk Telekom altyapısı ile uğraşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 19 Ağustos 2016; 17:15:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kablolar ilede hızı alırsın zaten kablolar hatttın hızını artırmıyor.
    Sana tavsiyem internet hız sorgulama ekranından sorgularsın orada yazan hızlara yakın hız alırsın.
  • Türknet 75 mb'e kadar destekliyor demişti 50 mb yeter bana şuan 120 metre mesafe varmış kutuyla ev arası d smartta adamlar ise bana senin hattin vdsl kaldırmaz adsl kaldırır diyorlardı bence müşteri kaybetmemek için söylüyorlar heralde

• Kabloyla alakası yok vdsl port olması lazım d-smart vdsl satmadığı için öyle diyecek tabi türk telekom müdürlüğünden tam bilgi al vdsl ile alakalı varmı hipernet vs şuan internet varsa modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini atın bakalım bir o bina 5 yıllıktan fazladır.
  • adsl hat degerlerim

Downstream Upstream
    SNR Marjı : 33.9 19.3 db
    Hat Zayıflaması : 10.6 3.0 db
    Veri Oranı : 2999 799 kbps
    Max Oranı : 19708 1339 kbps
    CRC : 0 0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değerler güzel port varsa geçiş sağlanır modem değişmesi gerekli vdsl destekli olması lazım.
  • şuan tp-link adsl2+ modem kullanıyorum d-smart 'in vermiş olduğu modem tavsiye eder misiniz?
    Şuan ki modem arayüze giremiyorum girmem için ya reset atmam lazım yada fişi çikarıp takmam lazım 3-5 saat arayüze giriyorum sonrasında aynı uygulamayı uygulamam gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.