Bildirim
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (94. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hat değerleriniz tam detaylı değil. Ancak netspeed verisine bakarsak 50 alır gibi. 289 metre de az değil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
https://tr.packetlosstest.com/
Test yapar mısınız? -
-
Merhaba hocam. Elbette bu site referans değil. Üzülmeyin o yüzden.
Bina içi kablolama durumunuz nedir? Dilerseniz bina içi tesisatı gözden geçirin, hat kalitesi iyileşecektir. Ancak bu durum işletmeci tarafından kaynaklanan bir sorundan ötürü de olabilir. -
Direkten gelen kablo doğruca modeme bağlı. O direk içinde benim kablom ekli şekilde yalnız. Büyük ihtimalle o ektede bi sorun olabilir sorun varsa.
Hocam problem işletmeci tarafından da kaynaklanıyor olabilir, yani lokal kablolardan da olmayabilir. Durumun incelenmesi için işletmecinize kayıt oluşturabilirsiniz. -
Teşekkür ederim hocam
Rica ederim hocam -
Şu an durum bu ama bir sorun var daha önce 25 mbps alıyordum. Şu an ki değerleri göstermek için atayım. -
Hat değerlerinde genel olarak bir sorun yok. Paket kaybı firmadan kaynaklı bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 18 Eylül 2020; 18:32:3 >
Zayıflama çok fazla
Biraz önce dosya indirerek test ettim. Hata deli gibi artıyor. Firma türk telekom. Ne yapmalıyım
Şöyle diyeyim, testlerinizi kablolu bağlantı ile yapın. Sonrasında kablolu bağlantı kullandığınız halde internette paket kaybı olduğunu belirterek arıza kaydı açın.
Valla aynı binada bina içi kablo hattı ile yan dairede otururken orada 35 40 down görmüştüm. Sonra şu anki daireye taşındığımızda 25 gördük. Bu daire bina girişine dışarıdan hat çekmiş. En son 13 lere kadar düştü. Zayıflama fazla da olsa bu değerlere ulaştığımı biliyorum. Telekomdan ekip 2 kez gelip binanın karşı kaldırımındaki saha dolabına bakınca tekrar hız 25 lere çıkmıştı. Şu an yine düştü. Türknet oim pek yardımcı olmuyor ama buradaki türknet destek umarım bir çözüm bulur. Türknette daha önce eleman gönderip bina dışından çekilen kabloyu kontrol ettiler ve tekrar kablo çekmeye gerek olmadığını sinyalin iyi geldiğini söylemişlerdi.quote:
Orijinalden alıntı: NT2L
Zayıflama çok fazla
Herhalde yan daireye nakil verdikten sonra beni farklı bir bağlantı grubuna mı attılar öyle bir şeyler var mı bilmiyorum.
Konusunu açmıştım.
https://forum.donanimhaber.com/santrale-yaklastikca-hizim-dustu--145606594#145606812
-
Devreniz arızalı olabilir. -
-
Maksimum hızı alıyorsunuz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X