Bildirim
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Upload felaket derecede kötü o yüzden hat şoka uğruyordur hattın incelenmesi lazım. -
Arkadaşlar selamlar. Türk Telekom'u bugün internet hızımı yükseltmek için aradım. Konuştuğum hanımefendi 50Mbps alabileceğimi lakin kopmalar yaşayabileceğimi söyledi. Bende kopma şüphesi ile vazgeçtim, sonra bunu uyarı için söylüyoruz vs. dedi. Şu an 24Mbps çok rahat alıyorum 2 katına çıktığı zaman problem yaşar mıyım?
Değerler bu şekilde.
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 3.131 Mbps 24.640 Mbps
Actual Net Data Rate: 3.070 Mbps 24.576 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 21.3 dB 17.1 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 6.3 dBm 14.2 dBm
Receive Power: -9.8 dBm -1.8 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 16.0 dB 16.1 dB
Attainable Net Data Rate: 13.241 Mbps 51.052 Mbps
-
Artık geç kaldım. Ttnet sözleşmem bitiyor ve Netspeed'e geçiyorum. Hayatta ttnet gelip düzeltmez bu interneti. Zaten Eve bin bela çektirmiştim interneti. Görüntülü konuşamıyorum zaten. Uploaddan dolayı galiba. Ya karşı tarafın ya benim görüntü donuyor. Modem yine herkesi atıyor. isyan ediyor isyan -
50 ye geçtiğinde snr değerinde baya düşmüş olacak zaten şu anda da çok iyi değil, yüksek ihtimal kopar, max 35 üzerini zorlama bence.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
Teşekkürler Millenicom. -
Türknet :)
Hat standartı VDSL2
Kanal türü
HiÇ biri
Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 35837
Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 3068
Aşağı yönde SNR (dB) 30.4
Yukarı yönde SNR (dB) 31.8
Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 7.9
Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 3.4
Aşağı yönde Çıkış gücü (dBmV) 14.2
Yukarı yönde Çıkış gücü (dBmV) 6.6
Aşağı yönde CRC 49
Yukarı yönde CRC 0
Aşağı yönde FEC 9
Yukarı yönde FEC 0 -
Ayni degerler bende de var tahmini saha dolabi uzakliginiz 100metre 75 80 arasi rahat hiz alirsiniz
Sizinki rahat 100mbit alir bence konusun hizini artirsinlar
-
-
Tesisatında sıkıntı olmuş olabilir kontrol edin ek noktalarını paralel varsa iptal edin. -
-
Benim değerleride yorumlayacak bir babayiğit var mı Ne yaptımsa uploadımı yükseltemedim. 0.30-0.50 arası hep. Her gelen firma altyapı desteklemiyor diyor fakat 2 mahalle yukarısı fiber destekliyor. Dilekçe falan çözemez miyiz işi? www.hiztesti.com.tr
HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et.https://www.hiztesti.com.tr/result/5cdedc6ba7270faa5af0c789
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kn_99 -- 17 Mayıs 2019; 19:9:18 >
-
35mb vdsl -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X