Şimdi Ara

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.619
Cevap
53
Favori
206.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben bu konuyu az buçuk okudum ama bir şey anlayamadım. Snr değeri ve hat zazyıflaması önemli denilmiş. Bazılarının Snr değeri 30-40 Db ama kopuyor demiş ve aldığı maks. Hızlar yavaş. Mesela benim Snr değerim çok düşük, hat zayıflaması çok uzak. Santrale de uzağım ama kopma olmuyor. 24 mb anlaşmanın 24 mb ini de görüyorum. Benim tek sorunum gönderme hızı. 1 mb i zoruluyor. Whatsapp'a bir video yükleyince Modem bütün kullanıcıları wifi den atıyor tek ben kalıyorum. Bana da o video gidenen kadar interneti kullandırtmıyor. Şimdi bu sıkıntı modemde mi hatta mı benim kabloda mı? Türkk telekom hatta sorun yok dedi ama güvenmiyorum. Modem de yanıyor maşallah. Ona da güvenmiyorum. Sorun nerede?

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ascani -- 12 Nisan 2019; 14:23:14 >

• Ascani A kullanıcısına yanıt
    Upload felaket derecede kötü o yüzden hat şoka uğruyordur hattın incelenmesi lazım.
  • Arkadaşlar selamlar. Türk Telekom'u bugün internet hızımı yükseltmek için aradım. Konuştuğum hanımefendi 50Mbps alabileceğimi lakin kopmalar yaşayabileceğimi söyledi. Bende kopma şüphesi ile vazgeçtim, sonra bunu uyarı için söylüyoruz vs. dedi. Şu an 24Mbps çok rahat alıyorum 2 katına çıktığı zaman problem yaşar mıyım?

Değerler bu şekilde.

VDSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 3.131 Mbps 24.640 Mbps
    Actual Net Data Rate: 3.070 Mbps 24.576 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 21.3 dB 17.1 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 6.3 dBm 14.2 dBm
    Receive Power: -9.8 dBm -1.8 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 16.0 dB 16.1 dB
    Attainable Net Data Rate: 13.241 Mbps 51.052 Mbps

• Artık geç kaldım. Ttnet sözleşmem bitiyor ve Netspeed'e geçiyorum. Hayatta ttnet gelip düzeltmez bu interneti. Zaten Eve bin bela çektirmiştim interneti. Görüntülü konuşamıyorum zaten. Uploaddan dolayı galiba. Ya karşı tarafın ya benim görüntü donuyor. Modem yine herkesi atıyor. isyan ediyor isyan
  • çağrışş Ç kullanıcısına yanıt
    50 ye geçtiğinde snr değerinde baya düşmüş olacak zaten şu anda da çok iyi değil, yüksek ihtimal kopar, max 35 üzerini zorlama bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arakdaşlar hız sorgulama da 50mbit sonuç çıkarken vdsl porta geçiş yapıldıktan sonra bu hızı alıyoruz adsl de ise 16 17mbit görüyoruz vdsl de ise bu değerlere ulaşıyoruz sorun nerden kaynaklanıyor acaba ?
  • Bugün millenicom da ilk günüm ve hız testi sonucu resimdeki gibi.VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]
  • Bu da modem hat değerlerim
  • VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]
  • Teşekkürler Millenicom.
  • Türknet :)
    Hat standartı VDSL2
    Kanal türü
    HiÇ biri
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 35837
    Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 3068
    Aşağı yönde SNR (dB) 30.4
    Yukarı yönde SNR (dB) 31.8
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 7.9
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 3.4
    Aşağı yönde Çıkış gücü (dBmV) 14.2
    Yukarı yönde Çıkış gücü (dBmV) 6.6
    Aşağı yönde CRC 49
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı yönde FEC 9
    Yukarı yönde FEC 0
  • Hersh H kullanıcısına yanıt
    Ayni degerler bende de var tahmini saha dolabi uzakliginiz 100metre 75 80 arasi rahat hiz alirsiniz

• YuBa2 Y kullanıcısına yanıt
    Sizinki rahat 100mbit alir bence konusun hizini artirsinlar

• Arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim,tahüt ay sonunda bitiyor,bu resimdeki değerlere göre alabiliceğim max hız nedir vs.
    Şuan 10 mb in üstene çıkmıyor hızım hiç,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 9 Mayıs 2019; 8:9:44 >

• Arkadaşlar daha önce down hızım 85'e kadarken önce 60'a sonra 39'a kadar düştü.

Sebep nedir yorumlayabilecek var mı?

• freeboyy kullanıcısına yanıt
    Tesisatında sıkıntı olmuş olabilir kontrol edin ek noktalarını paralel varsa iptal edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahdettinp

Bugün millenicom da ilk günüm ve hız testi sonucu resimdeki gibi.
    Hocam merhaba.Bende millenicom vdsl 50 mbps kullanmaya başladım ancak hız testi ping değerlerim 20 nin altına hiç düşmüyor.VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]Bu konuda bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler.

• Benim değerleride yorumlayacak bir babayiğit var mı Ne yaptımsa uploadımı yükseltemedim. 0.30-0.50 arası hep. Her gelen firma altyapı desteklemiyor diyor fakat 2 mahalle yukarısı fiber destekliyor. Dilekçe falan çözemez miyiz işi?

www.hiztesti.com.tr
    HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et.
    https://www.hiztesti.com.tr/result/5cdedc6ba7270faa5af0c789

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kn_99 -- 17 Mayıs 2019; 19:9:18 >

• 35mb vdsl
  • VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.