Bildirim
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
O zaman iss ile görüşüp yeni port talep edebilirsiniz. Şu an için yapılacak başka bişey yok. -
Siz öncelikle apartman içi tesisatı ev içi tesisatı gözden geçirip sonra iss ler ile görüşün. TT dışındaki servis sağlayıcılar genelde öyle diyor sonra abonelik olunca size bu kadar verebiliriz diyorlar genelde. Bu hataya düşmeyin. -
Hattınız tam sınırda snr mrj çok düşük kopmalar olabilir. Eğer stabil ise hattınız daha fazla hız arttırımına gitmeyin. Daha stabil bir hat için 50 civarına çektirebilirsiniz. -
Hat değerleriniz çok güzel. 100'e kadar yolu var yalnız ben sizin yerinizde olsam 50-75 arası bir hız talep eder stabil şekilde kullanırım. -
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam foruma birkaç yıldır girmiyordum , bu son zamanlarda sıkça girmeye başladım ,bildirimleri görmeyi unutmuştum yeni öğrendim. şimdi gördüm mesajınızı. Firmayı bir arayıp soracağım.quote:
Orijinalden alıntı: asus1981
Santrale yakınsın,Kablolarin cok iyi ve sana 112 mbit hiz verilebilir görünüyor. .O sana kopmalar olur diyen arkadaşa sor neye istinaden bunu söylemiş aceba...yani yine en kötü rahat 80 i gorur senin internet..istatistikler öyle diyor
Adam sana kisaca biz bazen hizlarda düşmelere gidiyoruz...Yogun zamanlarda degerleri yari yariya düşürüyoruz diyememis de aklinca böyle bir yontem denemiş...Bunlarin ne yapacağı belli olmaz sen yine de sebebini sor neye istinaden bu hizi alamayacağını söylüyormuş
Alıntıları Göster
Teşekkürler
-
DSL kullanırken SNR margin değerleri daha iyiydi, ayrıca hat zayıflaması filan yazmıyor, modemin en sın sürücü yüklü. -
-
Yılan -
iyimidir hocamquote:
Orijinalden alıntı: JouLex
Yılan -
-
İyi tabi -
-
75 mbps sorunsuz alırmıyım Turknetten? -
Alırsın. -
xDSLFwVersion: FwVer:5.9.2.23_A_A60901 HwVer:T14.F7_0.0
Line State: Up
Modulation: ITU G.993.2(VDSL2)
Annex Mode: ANNEX_A
=============================================================================
Downstream
SNR Margin: 14.6 dB
Line Attenuation: 9.1 dB
Data Rate: 35839 kbps
ES: 4
SES: 0
Upstream
SNR Margin: 30.0 dB
Line Attenuation: 0.4 dB
Data Rate: 3070 kbps
ES: 0
SES: 0
Sayfaları bile açamıyorum şu an değerler çok mu kötü? -
son 1 haftadır internetim de sanki milisaniyelik kopmalar oluyor, örnek bir linki açıyorum bir süre bekliyor öyle giriyor f5 atarsam hemen giriyor (devamlı olmuyor). twitch yayınlarında arada ufak donmalar oluyor daha önce yaşamıyordum böyle sorunlar. hat değerlerim aynı sadece güç değeri böylemiydi onu hatırlamıyorum, hız ve snr aynı ama sorun var mı bu değerlerde? modemim baya eski modem kaynaklık bir sorun olabilir mi, 5650TT kullanıyorum. milenicom
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X