Bildirim
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 17a
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 1 day: 13 hours: 53 minutes
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 4.221 Mbps 51.294 Mbps
Actual Net Data Rate: 4.094 Mbps 51.198 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 32.1 dB 25.1 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: - 0.5 dBm 13.9 dBm
Receive Power: -24.0 dBm 0.6 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 23.2 dB 13.3 dB
Attainable Net Data Rate: 46.102 Mbps 93.788 Mbps
Hat değerlerim bunlar, ama telekom 47'den fazla desteklemiyor diyor. Eğer tanımlanırsa hatta kopmalar olurmuş, (ayrıca sistem izin de vermiyor) bu değerler doğrultusunda sağlıklı bir şekilde alabileceğim maximum hız nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Eylül 2018; 20:11:0 >
-
75 -80 rahat alir hat aslinda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahrolasıcalar vermiyorlar, en fazla 47 destekliyor diyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN
75 -80 rahat alir hat aslinda.
100mb geçmek için hattın 49-75 arası bir değeri destekliyor olması gerekiyormuş, fakat ben 47'de kalıyorum, adalet mi bu ? -
-
Hangi saha dolabına bağlı olduğunuzu nerden biliyorsunuz? -
-
-
-
-
Maşallağı var -
saha dolabı bina önünde sanırım -
-
35 mbit vdsl 65metre mesafe
Attenuation 3.0 dB 5.3 dB
Noise Margin 22.4 dB 31.0 dB
Çıkış Gücü 14.5 -17.5 -
-
herkes aynı konudan şikayetçi okuduğum kadarıyla. bende de aynı çocuk kandırıyorlar. istanbulda yım 50 mbps internet akk si 16mbps olması gerekirken 2 mbps zor görüyor. ping 60 larda. işten geliyorum eve 1-2 saat keyif yapacakken zehir ediyorlar. bir dolap dönüyor ya hadi hayırlısı. çıkar kokusuu yakında.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-71EAFEA62
aksamlari internet hizim 2mbps'ye kadar dusuyor btk'dan 3 defa sikayet ettim 3'u aynis sekilde akn bittigim icin hizim dusuyormus cocuk kandiriyorlar 35mbps internet aliyorum akn sonrasi hizim 16mbps olmasi gerekirkern upload hizindan dusuk hiz aliyorum hat degerlerim sizce nasil. Mayis/2019'da Ya netspeed yada Turknete gecicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondersncr -- 27 Eylül 2018; 23:28:4 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X