|
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (108. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkür ederim. Bir de SNR'ın değişmesi yoğun saatlerde düşmesi doğaldır değil mi?
-
Evet, doğaldır.
Santraldeki yoğun veri akışı buna sebep olur. -
-
-
Şu an size 12 mbps tanımlanmış olarak gözüküyor. ISS ile görüşmemizde fayda var. -
nasıl anladınız hocam 12 mbps olduğunu hangi veriden
-
-
En alttaki değer yani sadece 'hız(kbps)' olarak ifade edilen yerde tanımlanan hızınız yazıyor. -
orada 14.9 yazıyor 12 yi göremedim
-
Fotoğraf ön izlemesinde 12 gibi gözüküyordu. İndirip tekrar kontrol ettiğimde ise 14.9 mbps gözüküyor. %10 kayıp olsa aldığınız hız normal. Yani size 14.9 mbps tanımlamışlar. 16.7 değil :) -
-
-
-
Merhaba.
Öncelikle hayırlı olsun. Tanımlanan hız maksimal hızla uyuşuyor. Snr değeri 12nin biraz altında ama olsun.
Ancak crc hataları normal değil. Kablolama da sorun veya evinize gelen hatta bir sorun olabilir gibime geliyor. -
Şu an da zaten maksimum hızı alıyorsunuz ve hattınıza vdsl değil adsl sinyali geliyor. Hat kaliteniz de pek iyi durmuyor gibi.. -
Görünen değerlere göre size gelen sinyal de bir sorun var. Çünkü 67 mbps alır diyen hat en az 85mbps maksimal hıza sahip olmalıdır. Sizinkisi ise 30 küsürlerde.
Kablolama yapısını kontrol etmenizi öneririm. -
-
Farklı odada da yüksek çıktı büyük ihtimal eve gelen kabloda bir sıkıntı var. Sorun yaratır mı packet loss testi vs yaptım bir sıkıntı göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online oyun oynamıyorsanız pek bir sorun teşkil edeceğini sanmam.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X