Şimdi Ara

!!! VDownloader 1.1 (29.08.2009) - Video İndirme Programı !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
1
Favori
78.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tşkler gerekten gerekli bir program saol
  • arkadaşlar ben bu programı geçen gün indirdim ve kullanıyorum. program canavar gibi indiriyor ve çeviriyor. siz neden çevirmiyor diyorsunuz? bence dikkatli kullanın. ben sorun yaşamadım ve çok kullanışlı buluyorum.
  • thnx
  • Bende programı kullanıyrm dun 3 tane youtubudan video indirdim sorun cıkmadı ama bugun bi kac video indirmeye calıstım error veriyor tamamlıyor download u ama avi formatına cevirmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noss

Bende programı kullanıyrm dun 3 tane youtubudan video indirdim sorun cıkmadı ama bugun bi kac video indirmeye calıstım error veriyor tamamlıyor download u ama avi formatına cevirmiyor.

2 dakika önce indirdim hiçbir sorun yok.İndiriyor ve çeviriyor.Sende bir sorun olmalı.

• Çok saol.
  • teşekkürler yanlız video da görüntü de kalite düşüklüğü oluyor?Acaba 320 ye 240 ı daha da mı düşürmek lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burakko

teşekkürler yanlız video da görüntü de kalite düşüklüğü oluyor?Acaba 320 ye 240 ı daha da mı düşürmek lazım?

Yükseltmen lazım.Ama eğer indirdiğin videonun çözünürlüğü düşükse yükseltsende bir işe yaramaz.Ayrıca kalite düşmez artar.Çünkü Avi kaliteli bir formattır.

• sağol dostum bi türlü kaydedemiyordum bu videoları
  • eline sağlık
  • Çok saol ya. Rep olsa bütün replerimi sana verecemde yok.
  • paylasım ıcın tsk daha oncede bulmustum bu pronun alt vercıonu ama calısmıyodu ısımı gorcek bu cok sgol kardes
  • birader çok saol ya ilaç gibi geldi
  • Çok iyi sağolasın kardeş
  • çok teşekkurLer gerçekten işe yarayacak
  • güzel program emeğine sağlık her pc ye lazım!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

!!! VDownloader 1.1 (29.08.2009) - Video İndirme Programı !!!

VDownloader 0.3 (Ücretsiz)

VDownloader ; Google, Youtube ve Grinvi videolarını bilgisayarınıza kaydetmenize yarayan bir indirme yöneticisidir. Yazılımın en önemli özelliği indireceğiniz videoları AVI dosya biçimiyle kaydedebilmenize imkan tanımasıdır. Bilindiği üzere bu sitelerden indirilen videoların dosya biçimleri genellikle FLV olmaktadır. FLV dosya biçimi hem pek kullanılmayan hem de bilgisayarınızda oynatabilmeniz için ek araçlara ihtiyaç duyacağınız bir biçimdir. Oysa AVI dosya biçimi hem kalite hem popülerlik açısından çok daha iyidir.

Yazılımla video indirebilmek için yapmanız gereken tek şey ana menüsü üzerindeki URL satırına ilgili videonun linkini yazmak ve "İNDİR"(DOWNLOAD) butonuna basmaktır. Yazılımın "Seçenekler"(Options) kısmında tercihinize göre "Video Biçimi"(Video Format) bölümünden videoları hangi biçimde kaydedebileceğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca "Video Boyutu"(Video Boyutu) alanından da yine indireceğiniz videoları hangi boyutta kaydetmek istediğinizi de ayarlayabilirsiniz.

Programı çalıştırmak için tek yapmanız gereken indirdiğiniz zip'li dosyanın içindekileri bir klasöre çıkartmak ve VDownloader.exe dosyasına tıklamak.

Yenilikler (0.3) :

-- Çoklu indirme özelliği eklendi.Bu sayede aynı anda birkaç video indirebilirsiniz.
    -- PSP formatı eklendi.
    -- Kopyalanan linkler direk algılanıyor ve panoya kopyalanıyor.
    -- Bazı hatalar giderildi.

2.63 MB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

/>

Önemli Not :Arkadaşlar linki yazıp "Download" butonuna bastıktan sonra video biçimi seçme ekranı geliyor.Buradan Avi formatını seçin.Mpeg formatına çeviri yapmıyor FLV olarak indiriyor.Bir sorun var sanırım.Eğer Avi seçerseniz önce videoyu indiriyor sonra Avi formatına çeviriyor.Daha sonra herhangi bir player'da izleyebilirsiniz (Winamp gibi).

Kaynak BEYTEPE

Programı indirip denedim, güzel bir program teşekkürler...ellerine sağlık...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

VDownloader 0.3 (Ücretsiz)

VDownloader ; Google, Youtube ve Grinvi videolarını bilgisayarınıza kaydetmenize yarayan bir indirme yöneticisidir. Yazılımın en önemli özelliği indireceğiniz videoları AVI dosya biçimiyle kaydedebilmenize imkan tanımasıdır. Bilindiği üzere bu sitelerden indirilen videoların dosya biçimleri genellikle FLV olmaktadır. FLV dosya biçimi hem pek kullanılmayan hem de bilgisayarınızda oynatabilmeniz için ek araçlara ihtiyaç duyacağınız bir biçimdir. Oysa AVI dosya biçimi hem kalite hem popülerlik açısından çok daha iyidir.

Yazılımla video indirebilmek için yapmanız gereken tek şey ana menüsü üzerindeki URL satırına ilgili videonun linkini yazmak ve "İNDİR"(DOWNLOAD) butonuna basmaktır. Yazılımın "Seçenekler"(Options) kısmında tercihinize göre "Video Biçimi"(Video Format) bölümünden videoları hangi biçimde kaydedebileceğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca "Video Boyutu"(Video Boyutu) alanından da yine indireceğiniz videoları hangi boyutta kaydetmek istediğinizi de ayarlayabilirsiniz.

Programı çalıştırmak için tek yapmanız gereken indirdiğiniz zip'li dosyanın içindekileri bir klasöre çıkartmak ve VDownloader.exe dosyasına tıklamak.

Yenilikler (0.3) :

-- Çoklu indirme özelliği eklendi.Bu sayede aynı anda birkaç video indirebilirsiniz.
    -- PSP formatı eklendi.
    -- Kopyalanan linkler direk algılanıyor ve panoya kopyalanıyor.
    -- Bazı hatalar giderildi.

2.63 MB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

/>

Önemli Not :Arkadaşlar linki yazıp "Download" butonuna bastıktan sonra video biçimi seçme ekranı geliyor.Buradan Avi formatını seçin.Mpeg formatına çeviri yapmıyor FLV olarak indiriyor.Bir sorun var sanırım.Eğer Avi seçerseniz önce videoyu indiriyor sonra Avi formatına çeviriyor.Daha sonra herhangi bir player'da izleyebilirsiniz (Winamp gibi).

Kaynak BEYTEPE

kardeş ellerine sağlık allah razı olsun buraya yönlendiren lere bile teşekkür ediyorum, birde bişey rica edicem bilen arkaşalarda yardım ederse sevinirim insan oğlu hep fazlasını istiyo cep telefonuna da kaydetmek amacındayım uygun biçime nasıl çevirebilirim extara dan bi program lazım sanırım tekrar teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.