Şimdi Ara

!!! VDownloader 1.1 (29.08.2009) - Video İndirme Programı !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
1
Favori
78.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler. Bu programın flv'den mpeg'ye dönüştürme açısından Total Video Converter gibi programlarla bir kalite farkı yok, değil mi?
    Bu arada metinde 0.4 yazmasına rağmen link güncel, daha yeni indirdim, 0.5 versiyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfsenel -- 10 Haziran 2007; 14:33:24 >
  • Programın 0.5 sürümü çıktı.

Yenilikler (0.5) :

-- Video arama özelliği eklendi.
    -- Yeni siteler eklendi.
  • arkdşlar ben indiriyorum fakat hata veriyo media player açamıyo winampta açmıyo bu sürüm desteklenmiyo diyo bütün sürümleri denedim olmuyo ne yapmalıyım bi yardım edermisiniz çok acil
  • Süpersin walla Eline Sağlık
  • 0.51 sürümü çıktı.

• bu eski sürümü bende çalışıyodu bi süre sonra çalışmama ya başladı şimdi bu yeni sürümünü de yükledim fakat linki kopyalayıp download dediğimde program tıkanıyo video ayarlarını da hiç değiştirmedim sizce neden olabilir veya benle aynı sorunu yaşayan vaarmı?
  • paylaşım için saol. beni flv ile ugrasmaktan kurtardın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

0.51 sürümü çıktı.

nerde çok saol hpcam ben bu konuyu yeni farkettim.çok saol
  • ya ben indiriyom youtube den yalnız indirdikten sonra error diyo.hiçbir formata çevirmiyo nedeeeeennn
  • saol kardeş!
  • ya yardım etcek yokmu video indiriyom çevirmiyo fprmata error diyoo yaaaaa
  • Mrb arkadaslar..
    Ben bu programi forumda ilk yayınlandiginda kullanmaya baslamistim ve bu sayede youtubedan baya bi video indirmistim.
    Uzun sure sonra tekrar video indireyim dedim ancak indirmeye baslamadan hata vermeye basladı.
    "This not a valid address or the video is not available for public download" seklinde bi uyarı geliyor.
    Buna bakılınca sorunun siteden veya indirmeye calistigim videodan kaynaklandigini dusunuyorum ancak baska videolar icin de boyle yaptı.Boyle bi sorunla karsilasan baska arkadaslar var mı ?
    Bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim.Simdiden tesekkurler..
    Kolay gelsin..
  • @Miserable

o sorunla bende karşılaştım.. ilker tahsin videolarını indirecektim (bu arada output seçeneklerinde mp3 olmaması ayıp gerçekten ayıp! )

birde bu konu neden "yazılım genel"de değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

@Miserable

o sorunla bende karşılaştım.. ilker tahsin videolarını indirecektim (bu arada output seçeneklerinde mp3 olmaması ayıp gerçekten ayıp! )

birde bu konu neden "yazılım genel"de değil

Ben de yazilim genelde bu basligi ariyodum burda karsima cikti :)
    Daha onceden indirdigim bi kac video icin denedim programi ancak onlarda da sonuc ayni oldu indiremedik..
    Eger Youtube sitesi bu gibi programlarin onune gecmek icin ozel bi koruma gelistirdiyse ogrenelim ancak programin kullanimiyla ilgili bi sorunsa bu bilgilerinizi bekliyorum..
    Tesekkurler.
  • Eline sağlık ne diyeyyim başka
  • Ben denemedim ama şu site çevirerek indirdiğini iddia ediyor.Bence program kurmaktan daha iyi:

http://vconvert.net/
  • v.downloader 0.6 sorunlu galiba.Çekmiyor dosyaları
  • Bu programı yeni gördüm. Denedim çalışıyor. Çok teşekkürler..
  • ben baktigimda link calismiyordu burda yeni surumu var
    http://www.tam indir.com/program/12509/VDownloader_0.3_Alfa_-_Turkce.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joerwill -- 28 Ağustos 2007; 9:49:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.