Şimdi Ara

VcD Ve sEs SiSteMi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ses sistemini vcdye bağlayıp bi sinema sistemi ghibi yapmak istiyorum ama ses sistemini vcdye bağladım ama hiç ses vermedi acaba ses sistemi bağlanmıyomu die düşünüyorum bi yardımcı olursanız çok sevinirim yardımlarınız için şimdiden tşk ederimm

Genius Sw-2.1 850
  • vcdlerde genelde 4 kanal çıkış oluyor yani 3.1 bağlayabilirsin (5.1 in stereo giriş destekliyorsa böylede bağlayabilirsin ama önermem)
    5.1 ı yanlış yerlere bağlıyor olabilisin yoksa mutlaka birkaç hoparlörden ses gelirdi out yazan çıkışlara bağladığından emin ol 5.1 in de ayarlarını kontrol et
    Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir.
    M. Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazcı/tr

vcdlerde genelde 4 kanal çıkış oluyor yani 3.1 bağlayabilirsin (5.1 in stereo giriş destekliyorsa böylede bağlayabilirsin ama önermem)
    5.1 ı yanlış yerlere bağlıyor olabilisin yoksa mutlaka birkaç hoparlörden ses gelirdi out yazan çıkışlara bağladığından emin ol 5.1 in de ayarlarını kontrol et

benim sistem 5.1 deil imzadaki 2.1 sistem

Genius Sw-2.1 850
  • 70'lerde mi yaşıosun
    Stereo: Marantz PM-14MK2 KI Signature / Analog Players: Thorens TD321 MKII Turntable, SME 3009 II Arm, Sumiko Blue Point Special EVO III Cartridge & Teac V-8030S Cassette / Digital Players: TEAC DAT R9 / JVC XL-Z611 AV Receiver: Onkyo TX-NR818 / Projection & Screen: Panasonic AT-6000, Specta Tensioned Contrast Grey 110'' / Blu-Ray & DAC: Oppo BDP-105D / Equalizer: Jvc Sea-M770 / Speakers: Dynaudio Contour s5.4, Dynaudio Focus 200C Center, Aon 2, ForceField 4 Subwoofer / Power Conditioner: Monster HTS5100 Signature / System Cables: Furukawa Elect. by Oyaide Power Cords (3pcs) / CVT Terminator 2 by MIT Speaker Cable, MIT Terminator 2 (3pcs) &; Oyaide Tunami Terzo XX V2 XLR, Audioquest King Cobra Interconnect's
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.