Şimdi Ara

VCD Player'ın okuyabileceği .DAT uzantılı video hazırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VCD Player'ın okuyabileceği .DAT uzantılı video hazırlama ?

otobüs seyahati sırasında otobüsteki vcd player'ın desteklediği formata dönüştürceğim filmleri falan .dat uzantılı yapcam.
    format mpeg1, mpeg2, xvid, divx, h264 felan ne olmalı, görüntü ve ses ne olmalı mp3, aac felan gibi.
    cihazın videoyu desteklemesi için nasıl bir dönüştürme yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: _ULUĞBEY_

VCD Player'ın okuyabileceği .DAT uzantılı video hazırlama ?

otobüs seyahati sırasında otobüsteki vcd player'ın desteklediği formata dönüştürceğim filmleri falan .dat uzantılı yapcam.
    format mpeg1, mpeg2, xvid, divx, h264 felan ne olmalı, görüntü ve ses ne olmalı mp3, aac felan gibi.

DVD yazıcının programında,VCD oluştur olmalı,Onunla yaparsın,yapacağın sadece,VCD oluşturu seçip,Vidyoyu göstermek,Ücretsin ashampoo ile kolayca yaparsın http://www.ashampoo.com/en/usd/pin/0710/Offline/Ashampoo-Burning-Studio-6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 8 Mayıs 2012; 19:26:50 >

• quote:

VCD Player'ın okuyabileceği .DAT uzantılı video hazırlama ?

Nero ile video Diski yazdırdığınızda VCD Player okuyacaktır..

Video formati değiştirmek içinde Format Factory adlı programı kullabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 8 Mayıs 2012; 19:31:02 >
  • Ben Ashampoo kullanıyorum zaten teşekkürler program öneriniz için, dediğiniz yeri buldum, aşağıda capste de görüldüğü gibi.
    Peki şunu soracağım size, buradan yazacağım cd nin içine atacağım filmin uzantısı ile ilgili bi ayar yapmalımıyım. Yani .avi, .mp4, .mkv uzantılı filmi bu şekilde cd yazdığımda otomatik olarak .dat dosyası mı yapıyo filmi..?

http://img3.ressim.net/out.php/i5697463_adsiz-gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ULUĞBEY_ -- 8 Mayıs 2012; 20:30:51 >
  • Neroda vardır, Vidyo cd oluştur seçildiğinde filmi dönüştürerek cdye yazıyor, sorun çıkmaz. Yazdığınız gibi kaynak dosyanın formatı pek önemli değil, önemli olan dat uzantılı olarak dönüştürüp yazması. Koyduğunuz resimdeki seçenekte aynı işi yapıyordur.
  • quote:

Ben Ashampoo kullanıyorum zaten teşekkürler program öneriniz için, dediğiniz yeri buldum, aşağıda capste de görüldüğü gibi.
    Peki şunu soracağım size, buradan yazacağım cd nin içine atacağım filmin uzantısı ile ilgili bi ayar yapmalımıyım. Yani .avi, .mp4, .mkv uzantılı filmi bu şekilde cd yazdığımda otomatik olarak .dat dosyası mı yapıyo filmi..?

http://img3.ressim.net/out.php/i5697463_adsiz-gif

Evet .dat dosyası yapıyor.. Çok bekletiyor Cdye yazarken..

Cd içinde 7 Tane klasör oluyor MPGAV klasörü içinde .dat dosyası yer alıyor .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.