Şimdi Ara

Vcc ve Usb kablolarını takamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2 kablo var birisinde usb ve diğerinde vcc d - d + gibi şeyler yazıyor bunların yerini tutturamıyorum üstte 5 altta 4 giriş var 5 liye vcc ye denk gelicek şekilde takamıyorum vcc tersine geliyor giriş uyumlu değil diğet usb girişide aynı 5 liye taksam bile kırmızı kabo sanırım vcc ama oda tersine geliyor..
     Vcc ve Usb kablolarını takamıyorum Vcc ve Usb kablolarını takamıyorum Vcc ve Usb kablolarını takamıyorum

• ters gelen ucları söküp doğru denk gelecek şekilde yeniden yerleştirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

ters gelen ucları söküp doğru denk gelecek şekilde yeniden yerleştirebilirsin

Kablolar çıkıyor mu
  • Birleşik kablo sadece bir şekilde takılır başka türlü takamazsın zaten fotoda gördüğüm kadarıyla tek kablo birleşik altta boş ayağı köşeye gelecek şekilde tek bir takma şekli var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaygfb

Birleşik kablo sadece bir şekilde takılır başka türlü takamazsın zaten fotoda gördüğüm kadarıyla tek kablo birleşik altta boş ayağı köşeye gelecek şekilde tek bir takma şekli var zaten.

Kablolar birleşik değil ve ikisininde girişinde biri boş aynı girişlere sahipler ama mevcut olan takma yeri uyumlu olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.