Şimdi Ara

Vbulletin forum hak. yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar. vBulletin forumla ilgili kurulum mesajlarını inceledim ama içerisinde ilk üye olunurken forum sözleşmesindeki değişikliklerin nereden değiştirildiğini bulamadım. birde logout olduğumda forum saati doğru giriş yaptığımda ise 3 ssat geri oluyor. yardımcı olursanız sevinirim.

saygılarımla.

• Demek en sonunda vBulletin kurdunuz, umarım lisanslıdır, yoksa host firmasına dava açılabilir.

Saat olayı, hem forumun genel ayarlarından hemde kişinin profilinden ayarlanır. Bunların ikisi farklı olduğu için çıkış yaptığınızda değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adem YILMAZ

Demek en sonunda vBulletin kurdunuz, umarım lisanslıdır, yoksa host firmasına dava açılabilir.

Saat olayı, hem forumun genel ayarlarından hemde kişinin profilinden ayarlanır. Bunların ikisi farklı olduğu için çıkış yaptığınızda değişiyor.

henüz lisans almadım ama şu eksikleri tamamlayınca lisansta alacağım.

forum sözleşmesi nereden değiştiriliyor panelden bir türlü bulamadım.
  • vBullletin`in en kötü yanı, gerekli gereksiz herşeyi veritabanına kaydediyor.

Veritabanında "vbulletinlanguage" tablosundaki "phrasegroup_register" alanında.

Eğer türkçe dosyasını bulduysanız, (xm dosyası) bunun üzerinde aynı yeri bulup değiştirin ve daha sonra türkçe eki kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem YILMAZ -- 11 Mayıs 2007; 22:28:52 >
  • teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reklamvadisi -- 12 Mayıs 2007; 13:52:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum Destek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.