Selam DH, vB ile ilgili birşey sormak istiyorum.. Arkadaşlar aslında sorunum çok kolay da.. Bulamayınca işkence gibi geliyor. :) Ya mesela biri quote:teşekkürler Yazmış. Sonra biri de bunu alıntılayıp quote: quote:teşekkürler arkadaşım boş mesaj yazmasana yazmış. Ben bu ikisini de alıntılamak istiyorum. Yani DH'deki gibi. Burada da ardı ardına bir sürü cevap alıntı yapılabiliyor ya ben de öyle istiyorum. Nereden ayarlıyorduk? Ya da ayarlıyabiliyor muyuz? Ben alıntı yaptığımda sadece son mesajı alıyor. Alıntı içinde alıntı olmuyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? :unsure:
quote:Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe vbulletin mı visual basic mi visual basic "VB" ya da "vb" olarak yazılır. vBulletin "vB" olarak yazılır.
quote:Orijinalden alıntı: Stormcaller quote:Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe vbulletin mı visual basic mi visual basic "VB" ya da "vb" olarak yazılır. vBulletin "vB" olarak yazılır. Vbulletinle şimdiye kadar hiç uğraşmamış birisi için Visual Basic, vB' de yazılır VB' de.
vBulletin yaa.. vB şeklinde yazılmışsa vBulletin diye biliyorum bende. Keşke açıklasaydım şimdiye cevap almış olurdum..
quote:Orijinalden alıntı: samplus quote:Orijinalden alıntı: Stormcaller quote:Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe vbulletin mı visual basic mi visual basic "VB" ya da "vb" olarak yazılır. vBulletin "vB" olarak yazılır. Vbulletinle şimdiye kadar hiç uğraşmamış birisi için Visual Basic, vB' de yazılır VB' de. Aynen, bende Visual Basic anladım