Bildirim
Vayne ve zephyr (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
ben şahsen HARD DPS VAYNE oynuyorum buildim as bot-botrk-statikk-pd-ie-zephyr gayet güzel oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Drug Free
Bir şey merak ediyorum. Neden ilk item BotRK? Okudum da tam anlayamadım nedir bu item'ı bu kadar çekici yapan?
Ek olarak aktifi de son derece işe yarıyor. Adc için vazgeçilmez. Mümkünse ilk item olarak çıkılsın tadından yenmez o adc sonra -
amaç: malzahar'a 6 tane bot aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tehlikely
Farmlar OP.
Adam 24 kill 14 assist yapmış ne farmı -
quote:
Orijinalden alıntı: RobinHood35
Diğer ADC'lere olabilir de Vayne'e bence olamaz. Çünkü Vayne'in asıl özelliği 3 vuruş ve rakibi kovalama. Senin hızın olmadıktan sonra Vayne'in önemi kalmaz.
40 as veriyor tam vayne e göre bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklımda bir build var yakında deneyip ss falan koyarım. botrk > zephyr > bt > lw > mercurial şeklinde gitmeyi planlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
Aklımda bir build var yakında deneyip ss falan koyarım. botrk > zephyr > bt > lw > mercurial şeklinde gitmeyi planlıyorum.
Buildin de sence kritik vuruş yapan item olması gerekmez mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: alfe28
quote:
Aklımda bir build var yakında deneyip ss falan koyarım. botrk > zephyr > bt > lw > mercurial şeklinde gitmeyi planlıyorum.
Buildin de sence kritik vuruş yapan item olması gerekmez mi ?
Normalde zaten botrk + IE + PD + LW + mercurial alıyorum ama bu build de iyi olur gibi düşünüyorum -
quote:
Çok iyi olur bence özellikle hard cc takımlara karşı birebir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iwanthidan
quote:
quote:
bu item bu arkadaşa çıkılır mı beyler? ben late game' de çıkıyorum sonuç çok iyi oluyor AD+MS+CDR daha ne olsun. İlk kez denediğim bir maçtan sonuç:
Bir şey merak ediyorum. Neden ilk item BotRK? Okudum da tam anlayamadım nedir bu item'ı bu kadar çekici yapan?
Hocam early de çok güzel sustain sağlıyor ayrıca tam vayne için yapılmış item o yüzden alıyorum ilk olarak
Alıntıladığım arkadaş ve @Stay With Me; tamamen şahsi fikrim, early için çok yanlış bir item. BotRK'nin etkisini göstereceği kadar HP'e sahip rakip olmuyor karşında. Onun yerine Bilgewater'ı tamamlayıp oradan Phantom Dancer'a geçmek daha mantıklı bence.
Bu arada Zephyr, AS botu ve PD ile birlikte 427 move speed oluyor, buna göre yaklaşık 390 civarına düşmeli AS botunu satarsanız. Ayrıca en önemli şeyi unutmuşsunuz Zephyr'de, Tenacity veriyor ki Vayne'in ihtiyacı var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Villi Lapsi
quote:
quote:
quote:
bu item bu arkadaşa çıkılır mı beyler? ben late game' de çıkıyorum sonuç çok iyi oluyor AD+MS+CDR daha ne olsun. İlk kez denediğim bir maçtan sonuç:
Hocam early de çok güzel sustain sağlıyor ayrıca tam vayne için yapılmış item o yüzden alıyorum ilk olarak
Alıntıladığım arkadaş ve @Stay With Me; tamamen şahsi fikrim, early için çok yanlış bir item. BotRK'nin etkisini göstereceği kadar HP'e sahip rakip olmuyor karşında. Onun yerine Bilgewater'ı tamamlayıp oradan Phantom Dancer'a geçmek daha mantıklı bence.
Bu arada Zephyr, AS botu ve PD ile birlikte 427 move speed oluyor, buna göre yaklaşık 390 civarına düşmeli AS botunu satarsanız. Ayrıca en önemli şeyi unutmuşsunuz Zephyr'de, Tenacity veriyor ki Vayne'in ihtiyacı var.
Vayne botrk çıkmadan önce kimsenin oynamadığı, win rate'i yerlerde sürünen bir championdu. Şimdi sadece botrk yüzünden nerf gelecek Vayne'e. Önemli olan şey % damage değil, botrk Vayne'in ihtiyacı olan her şeyi veriyor.
-
botrk,pd den sonra 3. item zephyr alırım genelde vayne ile. gayettegüzel olur ^^ -
Karşı takımda CC bolsa neden olmasın tabi ki kasılır. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Vayne botrk çıkmadan önce kimsenin oynamadığı, win rate'i yerlerde sürünen bir championdu. Şimdi sadece botrk yüzünden nerf gelecek Vayne'e. Önemli olan şey % damage değil, botrk Vayne'in ihtiyacı olan her şeyi veriyor.
Oynadığım tek ADC3200 gold daha faydalı şekilde değerlendirilebilir early - mid için, sadece bunu söylüyorum. BotRK'e o kadar gold biriktirene kadar dediğim gibi Bilgewater ve Phantom Dancer tamamlanmalı önce, Phantom Dancer'dan sonra Bilgewater dönüştürülebilir BotRK'e. Yoksa item'la bir problemim yok, PBE'e geldiği gün dedim Vayne'nin core'u olacak diye, attack speed de eklendikten sonra BotRK'siz Vayne düşünülemez oldu zaten
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Oynadığım tek ADC3200 gold daha faydalı şekilde değerlendirilebilir early - mid için, sadece bunu söylüyorum. BotRK'e o kadar gold biriktirene kadar dediğim gibi Bilgewater ve Phantom Dancer tamamlanmalı önce, Phantom Dancer'dan sonra Bilgewater dönüştürülebilir BotRK'e. Yoksa item'la bir problemim yok, PBE'e geldiği gün dedim Vayne'nin core'u olacak diye, attack speed de eklendikten sonra BotRK'siz Vayne düşünülemez oldu zaten
Botrk'ın pasfii ve aktifi müthiş o yüzden ilk botrk tamamlıyorum. Birebir savaşlarda inanılmaz işe yarıyor. kasmış tryn'ı bile aldım sen düşün(E-R-Q- BOTRK kombosu ile)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X